Issei super complex origami

udiwudi

New member
Issei super complex origami

שלום לכולם. מזל גדול אין לי. למשך חודשים התלבטתי והתחבטתי אם להזמין מ-Origami House ביפן. לבסוף החלטתי להזמין. קניתי דולרים, שמתי במעטפה ושלחתי, ושמחתי בחלקי. היום אני בודק באתר שלהם ו... הספר של איסיי יושינו אזל! הוא out of print! הוא אזל ממש בימים האחרונים בעקבות הכנס ה-12 ואין להם שום כוונות להדפיס אותו מחדש! וכל מה שרציתי זה לקפל את שלד הטרייצרטופס שלו (מ-19 חלקים) כדי לשים ליד השלד של ה-T-Rex... חבל
. אז הנה השאלות: 1) מישהו בארץ קנה את הספר? 2) אם כן, מישהו בארץ יכול להלוות את הספר למספר ימים? 3) כמובן שאני מוכן להלוות בתמורה כל ספר שיש לי... 4) אפשר גם ליצור קשר במסר אישי כדי לא להעמיס על הפורום השוקק (לא יכולתי להתאפק...
) תודה! נב. לפחות מהספר של קמיה נשארו עותקים. והן טוענים שהם כבר שלחו לי... בקרוב יהיה Ancient dragon... נבב. מוסר השכל - להזמין ספרים כל עוד הם קיימים. עוד שאלה: לצובעים למניהם - נמאס לי קצת מצבע ספריי. איזה צבע אקרילי אתם משתמשים לצביעה (בייחוד לגבי נייר אריזה חום). ובאיזה טכניקה? (דילול בחומר מיוחד, מים, וכד').

גילה או

New member
הפורום השוקק....

שמחנו עליך שתצליח לעורר אותו וזה אכן הצליח לתקופה מסוימת .אין מה לעשות צריך כל הזמן להשקיע אנרגיות בעניין. מצטערת אבל אין לי את הספר.

eyal reuv

New member
Super Complex Origami

שלום אודי, לי יש את הספר ואתה מוזמן ליצור אתי קשר ונראה מה נוכל לעשות. אולי באחד המפגשים אוכל להראות לך את הספר ותוכל לקפל ממנו. אני מאוד ממליץ על הספר,ודווקא לא בגלל דגם שלד הדינוזאור,אלא דווקא בגלל הסוס שלו ודגמי האופנועים הפנטסטיים שנורא כיף לקפל. צור אתי קשר בהודעה אישית. אייל

bshuval

New member
עדיין לא הכל אבוד

יש לפחות שתי חנויות שעדיין מוכרות עותקים של הספר. 1. החנות של ארגון האוריגאמי האמריקאי, תמורת 47 דולר. (ספר מספר B20_356) 2. החנות סאסוגה, תמורת 55.85 דולר. (ספר מספר 0000010165 ) אני מביא את שני הקישורים למידה ותרצה להזמין ספרים נוספים מאחת החנויות ולחסוך דמי משלוח. אגב: אוריגאמי האוס לאחרונה הדפיסו מחדש עותקים של הספר של קאווהאטה, אוריגאמי פנטסי. אני רכשתי עותק בכנס בניו יורק (היה לי מזל ובארוחת ערב אחת, בה הייתי בקבוצה עם מאקוטו ימגוצ'י, מר ימגוצ'י מכר את העותק האחרון שהביא עימו לארה"ב במחיר מוזל של שלושים דולר. קפצתי על המציאה.)

למעלה