Issei super complex origami
שלום לכולם. מזל גדול אין לי. למשך חודשים התלבטתי והתחבטתי אם להזמין מ-Origami House ביפן. לבסוף החלטתי להזמין. קניתי דולרים, שמתי במעטפה ושלחתי, ושמחתי בחלקי. היום אני בודק באתר שלהם ו... הספר של איסיי יושינו אזל! הוא out of print! הוא אזל ממש בימים האחרונים בעקבות הכנס ה-12 ואין להם שום כוונות להדפיס אותו מחדש! וכל מה שרציתי זה לקפל את שלד הטרייצרטופס שלו (מ-19 חלקים) כדי לשים ליד השלד של ה-T-Rex... חבל
. אז הנה השאלות: 1) מישהו בארץ קנה את הספר? 2) אם כן, מישהו בארץ יכול להלוות את הספר למספר ימים? 3) כמובן שאני מוכן להלוות בתמורה כל ספר שיש לי... 4) אפשר גם ליצור קשר במסר אישי כדי לא להעמיס על הפורום השוקק (לא יכולתי להתאפק...
) תודה! נב. לפחות מהספר של קמיה נשארו עותקים. והן טוענים שהם כבר שלחו לי... בקרוב יהיה Ancient dragon... נבב. מוסר השכל - להזמין ספרים כל עוד הם קיימים. עוד שאלה: לצובעים למניהם - נמאס לי קצת מצבע ספריי. איזה צבע אקרילי אתם משתמשים לצביעה (בייחוד לגבי נייר אריזה חום). ובאיזה טכניקה? (דילול בחומר מיוחד, מים, וכד').
שלום לכולם. מזל גדול אין לי. למשך חודשים התלבטתי והתחבטתי אם להזמין מ-Origami House ביפן. לבסוף החלטתי להזמין. קניתי דולרים, שמתי במעטפה ושלחתי, ושמחתי בחלקי. היום אני בודק באתר שלהם ו... הספר של איסיי יושינו אזל! הוא out of print! הוא אזל ממש בימים האחרונים בעקבות הכנס ה-12 ואין להם שום כוונות להדפיס אותו מחדש! וכל מה שרציתי זה לקפל את שלד הטרייצרטופס שלו (מ-19 חלקים) כדי לשים ליד השלד של ה-T-Rex... חבל