It´s a plane, it´s a bird..

HackMachine

New member
It´s a plane, it´s a bird..

It´s SAURON!! w00t ארר... כן
אני הולך לקנות סקצ´בוק חדש של A3.. נמאס לי שכל פעם אין לי מקום על הדף! זה מחרפן!!

Humus_Chipsalat

New member
משהו לא מסתדר לי עם ההקצרה

כאילו היד לא קשורה לחלוטין.. נסה לתת יותר רמיזות לחיבור של היד, לשאר הגוף... מעבר לזה... ממממ וואו?! כן, וואו!

dragon tongue

New member
ציור יפה אבל...

אני בקושי מצליח לראות פה מה זה מה... אני בקושי מצליח לראות אם זה הרגל שלו, או שזה היד, איפה הבטן... אבל יפה! (כמו כל הציורים שלך)

The Crusader

New member
למען האמת..

היד בסדר.. אבל זה נורא מלוכלך...אני לא מצליח להבחין איפה הרגליים מתחילות נגמרות ומה שבין לבין....תנסה להדגיש את קווי המתאר יותר... סל\ך הכל ממש יפה

Supermans girl

New member
הכי טוב שלך!!

ציור מדהים, בין הטובים שלך, אם לא הכי טוב. מאד אהבתי את אזור הרגל בצד ימין. מושלם, כמו שבאני כבר אמר. דניאל

Supermans girl

New member
הכי טוב שלך!!

ציור מדהים, בין הטובים שלך, אם לא הכי טוב. מאד אהבתי את אזור הרגל בצד ימין. מושלם, כמו שבאני כבר אמר. דניאל

chatenoire

New member
מצוין

אני תמיד מתפעלת מחדש מהיכולת התלת-מימדית שלך. ההקצרה מצוינת לדעתי, והתנועה הכללית דינמית ומשכנעת. אני לא בטוחה שכדאי אפילו להשלים את הציור - הקיטועים די מעניינים. הייתי ממליצה לך להוסיף פה ושם איזה אזור קצת מודגש יותר, אפילו רק לעבור על אחד הקווים ולעשות אותו טיפה יותר כהה - אם תבחר את המקומות הנכונים זה יכול להבליט מאוד את הדמות ולהוסיף לדינמיקה.

HackMachine

New member
זה סקיצה אנשים ../images/Emo6.gif

אין לי זמן לציורים שלמים.. אני עכשיו מלמד את עצמי דינאמיקה אז אני לא משקיע כל כך בכל השאר. וכן משהו בהקצרה של היד לא משהו.. אבל לא טרחתי להשקיע בזה יותר מדי

אלעד ר

New member
ענק!

ציור ממש יפה, יש כמה דברים מבלבלים בציור אבל זה לא חשוב, אהבתי את התלת-מימדיות של הציור.

gewitter

New member
קשה לסרוק A3

אבל זה כיף לאללה לעבוד איתו. סוף סוף הבנתי מה הולך שם, חוץ מהביגלה הזה בצד. כבר תפסת את הנפח והתנועה, וסגנון יש לך. למה שלא תפעיל את אותה החופשיות על בני-אדם? אה, אתה שונא אותם. אחלה!

HackMachine

New member
לא מעניינת אותי הסריקה..

זה ממש לא חשוב לי. אני לא מסוגל לעבוד כל כך קטן כי אי אפשר להכנס לפרטים. וחוץ מזה בני אדם מגעילים אותי. ולנושא אחר

little girl

New member
סאורון!!!

איזה פחד!!! ציור מעולה!!! משהו קטלני!!! איזה פחד איתו, חתיכת ייצור מפחיד... נורא פחדתי ממנו שהייתי קטנה, יותר מהומר סימפסון ומהחבר של הנחש ממקורי וחבורתו... ציור ענק!

למעלה