IT

abiroad

New member
IT../images/Emo151.gif

חייבת לשתף- אחד הסרטים ההזויים שראיתי. ראיתי אותו בשבת שעשיתי בבסיס לפני שבוע. אם הספר כל כך גרוע כמו הסרט, אני אתחיל לחשוב פעמיים על הערכתי הרבה לסטיבן קינג. אבל האמת לא היה מפריע לי, ואני חושבת שהייתי אפילו די מחבבת אותו, רק אם הוא לא היה כזה ארוך..................... כל הסרט ישבנו וחיכינו לפואנטה. יותר מחצי סרט מספרים מה היה לפני- כשהם היו ילדים, ובגלל שהם היו שבעה-אז שבע פעמים מספרים לך מה היה לפני.. וסופסופ שמגיע הרגע בו כולם נפגשים מחדש- שוב, מספרים לך מה היה לפני- שבע פעמים!!! השתגעתי. ובסוף- הפואנטה היתה כל כך מפגרת..
אני מקווה, בשביל סטיבן- שאותו אני מאוד מחבבת, שהספר יותר טוב.

abiroad

New member
../images/Emo140.gifזה נשמע כאילו ממש סבלתי בסרט...

אבל לא. היה נחמד, משעשע. אני יודעת שסזטיבן קינג לא כתב את התסריט אבל עדיין.. זה מבוסס על סיפור שלו. לא נראה לי שאני ארקא את הספר, רק אם אתקל בו פעם במקרה, אז אולי, למרות שזה מעניין ההבדלים בינו לבין הסרט. בכל אופן, לחברה שלי זה עשה פוביה מליצנים במשך הרבה זמן...

אני קראתי את הספר

והוא איזה 1000 עמודים (פחות או יותר) וגם בספר חצי מהסיפור הוא על העבר. הספר היה נחמד וגם קצת יותר טוב מהסרט, שבכלל העלימו ושינו ממנו חלקים שהיו בספר. יחסית לספר של סטיבן קינג הוא די מחורבן. מומלץ לקרוא אותו אם ממש אוהבים את הספרים של סטיבן. נ.ב. הסרט באמת מחורבן

../images/Emo66.gifאני אהבתי את הספר

לקחתי אותו שוב מהספריה במיוחד ליום כיפור והמלצה קטנה: אם אתם לא אוהבים ספר מסויים תמיד תנסו לקחת את הגירסה באנגלית כי יש דברים שלא נשמעים טוב בעברית
יש מלא ספרים שקראתי בעברית ואחרי זה שקראתי אותם באנגלית (כן, אני תולעת ספרים, אין צורך לצחוק) הספר עצמו היה יותר טוב...[ [הודעה זאת לא באה להעליב את השפה המדהימה - עברית
]

milkshakit

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo55.gif

אני רוצה לקנות ת'ספר... הבעיה שחלק המליצו עליו וחלק לא... ואני מבולבלת..חח..

../images/Emo66.gifאממ... הוא בעצם מערב

אירועים מהעבר ומהעתיד שגם יחסית נכלל בעבר
ספר יפה, לא כל אחד יאהב אבל הוא באמת מומלץ, הרי אם לא תקראי איך תדעי אם הוא טוב?

Spiritfall

New member
סרט ישן.

ורואים את זה. הרעיון יכול להיות גדול, והיה אפשר כיום לעשות אותו הרבה יותר מפחיד עם הרבה אפקטים חדשניים..

למעלה