ש ח ר ו נ ת
New member
It was the summer of 05../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif
Oh when I look back now That summer seemed to last forever And if I had the choice Yeah, I'd always wanna be there Those were the best days of my life אז זהו, חודשיים תמו להם ומחר [טכנית, כן] אנחנו חוזרים ללמוד. אז בואו נפתח כאן איזהשהוא סיכום חופש קטן.... מבחינת אורלנדו, מה היה לנו? פרידות וחזרות מקייט, רומן עם סיינה מילר [יא, רייט], הצעת נישואין [NOT], והמון צילומים. אני אישית הייתי מוסיפה בכיף איזה סרט קיץ
סתם, אוקטובר יש את אליזבת'טאון.. נחכה
ANYWAY, מה היה לכן החופש? לי היה חופש די עמוס, הוא עבר כ"כ מהר.... מחנה קיץ, אח"כ קורס הדרכה וגם קיבלתי הדרכה- גדוד, צוות, ישיבות... היו 4 ימים בניצנים, עוד יומיים במרכז עם החברים, סופ"ש בצפון עם המשפחה, סמינר שכבג, אירוע סיום של טב"ע [
],סתם לילות ברחוב והמון שעות שינה.
אז בהזדמנות חגיגית זו אני מאחלת לכולכן שנה מעולה, ושיהיה רק טוב. אתן מוזמנות לשתף איך עבר החופש, ונצלו את היום האחרון עד הסוף, הא?
Oh when I look back now That summer seemed to last forever And if I had the choice Yeah, I'd always wanna be there Those were the best days of my life אז זהו, חודשיים תמו להם ומחר [טכנית, כן] אנחנו חוזרים ללמוד. אז בואו נפתח כאן איזהשהוא סיכום חופש קטן.... מבחינת אורלנדו, מה היה לנו? פרידות וחזרות מקייט, רומן עם סיינה מילר [יא, רייט], הצעת נישואין [NOT], והמון צילומים. אני אישית הייתי מוסיפה בכיף איזה סרט קיץ