It was the summer of 05

It was the summer of 05../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

Oh when I look back now That summer seemed to last forever And if I had the choice Yeah, I'd always wanna be there Those were the best days of my life אז זהו, חודשיים תמו להם ומחר [טכנית, כן] אנחנו חוזרים ללמוד. אז בואו נפתח כאן איזהשהוא סיכום חופש קטן.... מבחינת אורלנדו, מה היה לנו? פרידות וחזרות מקייט, רומן עם סיינה מילר [יא, רייט], הצעת נישואין [NOT], והמון צילומים. אני אישית הייתי מוסיפה בכיף איזה סרט קיץ
סתם, אוקטובר יש את אליזבת'טאון.. נחכה
ANYWAY, מה היה לכן החופש? לי היה חופש די עמוס, הוא עבר כ"כ מהר.... מחנה קיץ, אח"כ קורס הדרכה וגם קיבלתי הדרכה- גדוד, צוות, ישיבות... היו 4 ימים בניצנים, עוד יומיים במרכז עם החברים, סופ"ש בצפון עם המשפחה, סמינר שכבג, אירוע סיום של טב"ע [
],סתם לילות ברחוב והמון שעות שינה.
אז בהזדמנות חגיגית זו אני מאחלת לכולכן שנה מעולה, ושיהיה רק טוב. אתן מוזמנות לשתף איך עבר החופש, ונצלו את היום האחרון עד הסוף, הא?

../images/Emo39.gifאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההה

זה היום הפאקינג אחרון....זה עבר ממש ממש ממש ממש מהרררררר ונראה לי שמה שאני הספקתי לעשות הכי הרבה זה...לישון....LOL מה שכן, יש לי היום ב6 מפגש עם הכיתה החדשה שלי בתיכון ואני ממש משקשקת!!!

Galadriel 3000

New member
אה

לי היה טיול לאנגליה (שהיה הדבר הכי מדהים בעולם); לפני זה נסיעה לטבעון (מי זוכר את זה? זה היה בימים הראשונים); ביניהם "מרתון" (הקרנה של כל סרט יום אחרי יום) מורחבים של שר הטבעות עם שני אנשים שאני מאוד אוהבת; בגרות בהסטוריה; גילוי של ציוני הבגרויות; פתיחת קומונה על האוס; כתיבת סיפור והופעה בוואלה; מבחן בפיזיקה (62). היום אני הולכת להוריד 5 ס"מ מהשיער שלי (למעשה אני אמורה ללכת עכשיו אבל אין לי כוח) ולארוחת סיום- חופש במסעדה עם אמא וחברה שלי. קיצר, היה אחלה חופש.

קמימונת

New member
וואו. איזה חופש זה היה.

הוא ממש עבר מהר. אני קצת עצובה שהוא נגמר, אבל יש בזה גם צד חיובי. הוא חייב להגמר באיזשהו שלב.. ויהיו עוד
טוב, אז מה היה?- טיול חומה ומגדל (חכה שתגדל), חג קן, טיול חג קן, מפקד סוף שנה, נסיעה לכותל, המון סרטים וחברים וכו' וכו'... אני מקווה שלכולן היה חופש נהדר ואני מאחלת לכווולכן שנת לימודים נהדרת, כיפית ומוצלחת!

מיטל101

New member
היה חופש מדהים...!!

היה טיול מדהים לתורכיה...היה שם ממש כיף.. כמובן שמישל היה חלק גדול מהחופש...שמחה שהכרתי אותו... היו מלא טיולים עם המשפוחה והחברים בארץ... אממ..משפחה שלי מארה"ב הגיעה אלינו והיה שולט.. וכמובן-השינה!!אין כמו לישון כמה שעות טובות ביום.. בסה"כ היה חופש ממש טוב...אבל הוא עבר לי יותר מדי מהר ועוד לא גמרתי את העבודות קיץ שלי...חח בכל אופן-שתהיה לכולכן שנת לימודים טובה ופוריה ומלא בהצלחה!!

R o n i t k a

New member
וואי, עבר מהר..../images/Emo12.gif

סה"כ, היה חופש מעולה
ועדיין אין לי תיק ויומן;[ ח' נראית לי מזה כיתה מיותרת.

../images/Emo39.gif חחחח

אני לא למדתי חצי ח'...חחחח וגמני ת'אמת חשבתי שהיא לא ממש מועילה...רק חשוב המקצועות אנגלית מתמטיקה ולשון.... אני תמיד חשבתי שכיתה ז' היא הכי מיותרת....

שיר מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

מה היה לי בחופש? וואו. קודם כל, החופש טכנית התחיל ב-26.6 אחרי הבגרות בהיסטוריה, לי הוא התחיל אחרי ה-14 בערך
בכלמקרה 3-8 ביולי היה לי גאשקו חוף. כל יום אימון אחה"צ בהוד השרון וביום האחרון אימון ב-5 לפנות בוקר בים בת"א. היה כיף
מה-8 עד ה-14 למדתי לבגרות במתמטיקה שהיתה ב-14 [וזין על העולם אני כלכך הולכת לערער עליה ><]. אחרי הבגרות במתמטיקה התבטלתי עד סוף יולי. ב-1 באוגוסט נסעתי לשבוע אימונים בקיבוץ בדרום והיה פשוט הכי טוב בעולם. באמת. אני כלכך אוהבת את כל האנשים משם ואעע. אני רוצה שוב
בכללללל מקרה. חזרתי ב-5 באוגוסט. 6 באוגוסט יוםהולדת [
]. החברים לקחו אותי לעזריאלי ועשו לי פעולת יוםהולדת כזאת
היה נחמד. מה-8 התחלתי לעבוד. עבדתי שבוע [לא ברצף] והרווחתי בסביבות ה-900 שקל
ב-20 נסענו לכרתים [אני ואחותי וההורים. בלי אחי שבצבא.] ונהייתי שזופה ויפה ויאאא. חזרנו ב-25. וזהו בערך O_ם במהלך החופש הייתי בערך 3 פעמים בת"א. כל סיבוב בת"א כלל את עזריאלי, שנקין, הסנטר, בוגרשוב וקינג ג'ורג'. הרבה הליכה
ומחר כיתה י"א. לא בא לי

היה חופש נחמד ביותררר!../images/Emo13.gif

היה לי ניצנים שמבחינתי זה היה ה-אירוע של החופש,הייתי פעם או פעמיים בים(
..חבל שלא הלכתי יותר..לא יצא),יצאתי עם חברות לכל מיני מקומות,ראיתי כמה סרטים חדשים(ארבעת המופלאים וצ'ארלי בממלכת השוקולד שליטההה!!!),חזרתי לאהוב את ווסטלייף ומבחינתי זה אירוע חשוב
(האהבה שלי אליהם דעכה בשנה האחרונה ואהבתי רק ת'שירים שלהם..עכשיו האהבה הזו אליהם ניצתה שוב אחרי שהייתה בתרדמת
),אממ מה עוד היה לי?וואלה לא 'דעת...כמובן שהחופש הזה לא היה הכי טוב..בעקבות המחלה הארורה של סבתא שלי יש לנו המון בעיות ומריבות במשפחה וזה מעכיר את האווירה,ואממ החופש הזה לא היה הכי טוב..יכל להיות טוב יותר אילולא סבתא שלי לא הייתה חולה במחלה הנוראית הזו..מה שאומר שהיו לי ביקורים בבתי חולים החופש הזה גם..
,ואממ אני עזרתי למשפחה גם,ואממ זייהו..חופש נחמד בסך הכל.. מחר חוזרים לביצפר..בלעע כבר לא בא לי לחזור..
יאללה נעבוררר...נשארו עוד שנתיים...אחר כך אני אתגעגע לביצפר..אני בטוחה..עם כל כמה שאני מתה לעוף מהביצפר כבר אני יודעת שאני אתגעגע לתקופה של הביצפר... וזהו... אז בנות, שתהיה לכולנו שנת לימודים פורייה ומוצלחת(*מרגישה כמו מורה*..חחחח
) ואממ שיהיה הרבה בהצלחה!!!!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאיזה נגמר ואיזה בטיח../images/Emo10.gif

אני רוצה לימודים. אוקיי וואו,מאיפה נתחיל?
. נתחיל מחודש יולי
. בתחילת יולי,היתה לי מסיבת סיום
,ולמרות שהטקס היה ממש חרא ולא מצחיק
,היה מאוד מרגש
.וגם לפני זה התכנסנו בכיתה,וקיבלנו את הספר מחזור[
],מחזיק מפתחות של אחד העם[
],וכל מיני שמכטסים אחרים. שלושה ימים אחרי היה לי את הנשף
,שהיה יותר כייפי ונורמלי
,הדיג'י היה זוועה,וגם ה"ראפר",וגם ה"סטנדאפיסט",אבל בסה"כ היה אחלה,וערב נהדר כדי לחגוג 12 שנות לימוד שחלפו להן
. אז אחרי הסיומים האלו,בעקרון לא עשיתי כלום וסתם שרצתי בבית
. ואז הגיע סוף החודש,וניצנים התחילו
.השגתי לי כרטיסים לשתי הופעות. הראשונה הייתה עברי לידר ומטרופולין [הם היו העיקריים
],והיה כ"כ מדהים..הופעה ראשונה שלי של עברי,ואפשר להגיד שדי התאהבתי בו
.הוא פשוט ענק,הוא נותן הופעה מכל הלב
.ושבוע אחרי הלכתי להופעה השנייה בניצנים,שאמ הייתה די נמלה ליד ההופעה של עברי
,הלכתי יותר בשביל לפגוש שם אנשים אהובים
,וגם להופעה של התבלינים [ושחר
]. ואז שבוע חלף לו,והתחלתי סוף סוף[!!!!!111] לעבוד אצל אבא שלי
,וגם חברים שלי התחילו לעבוד שם
.והתחלנו את חודש אוגוסט
. וב3 לאוגוסט עשו לי הפתעה במשרד,וגם אמא שלי ואח שלי וחברה טובה שלי [שלא עובדת איתנו] באו,והיה ממש נחמד ומפתיע קצת
.ושבוע אחרי הלכנו לראות צ'ארלי ומפעל השוקולד בסינמה סיטי
.אה וקיבלתי שרשרת מאח שלי,ו100 שקל מסבתא,ולא העזתי לבקש מאמא ואבא מתנה [הם שילמו על אילת הרי:X]. ואז גם היא התחילה לעבוד איתנו
. ב15 לאוגוסט לקחתי חופש מהעבודה וירדתי עם חברות לאילת
. והיה ממש מדהים,כ"כ הייתי צריכה את החופשה הזאתי,במיוחד שחברה טובה שלי מתגייסת עוד מעט,זה נתן לי הזדמנות להיות איתה
. ואז שחזרנו,4 ימים אחרי,היא התגייסה
. ומאז אני עובדת נון סטופ
החופש שלי עוד לא נגמר

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifיש לי צבא במקום../images/Emo11.gif

יהיה לפחות[ככה לפחות צריך להיות:S]
.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifלא..זה די מסובך אצלי../images/Emo10.gif

בגלל הניתוח בגב וזה:/. אז דחו לי את הגיוס,ובמרץ יקבעו לי את הפרופיל מחדש ובתקווה שגם את התאריך גיוס
. אבל לפני זה הייתי במיונים למודיעין,וזה נפסק באמצע כי לא היה לי תאריך גיוס:X.

אהה, הבנתי..../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

גמאני מצפה לאותה בעיה בעוד שלוש שנים
שיהיה בהצלחה מותק
מודיעין זה אחד המגניבים, מקווה שתגיעי לשם...

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifבנות שלי../images/Emo24.gif

[מי נדבק מכפיר מי?
] שתהיה לכן שנת לימודים פוריה! ומועילה! ובהצלחה בכל המבחנים/בגרויות/בכל מה שתרצו!
. ותכנסו עם רגל ימין לביצפר,בשביל התחלה טובה
.
ואמ זהו
אוהבת מאוד מאוד

למעלה