IT

IT

האם יש ביקוש למתכנתים בתחום ה IT בקנדה וא כן באיזה איזורים? טורונטו? וונקובר? וויניפג:) ? או שאין בקוש :(

yanivran

New member
נו באמת

אנשים לא מבינים ששאלות טפשיות זוכות לתשובות טפשיות?

Astroo

New member
מה טיפשי בשאלה הזאת?

נראית לי שאלה לגיטימית לגמרי

השאלה הזו טיפשית מצדי צדדים

קודם כל, מתכנתים בתחום הIT זה כמו "חשמלאים בתחום החשמל" או יותר גרוע - "רפתנים בתחום החקלאות". כאילו... איפה מתכנתים? בתחום היוונית הקלאסית? שנית, תיכנות זה עם דסציפלינות שונות ומשונות. מה הוא בדיוק מתכנת? שלישית - מי הוא? מה הנסיון שלו? כן. יש ביקוש. טוב? עכשיו מה? מה זה אומר על המסקנה שלו מתשובה כזו? בקיצור, שאלה מטומטמת מכל הכוונים.

אם אתה לא מבין - אל תגיב

מוזר אתה חי במאה ה21 בארץ מתקדמת ומעולם לא שמעת על מתכנתים בתחום ה REAL TIME (ולא ה IT)

תסתכל בשאלה שלך ותגיד לי בבקשה

איפה כתבת RT? כתבת בפירוש IT, ועוד פעמיים. שנית, שוב אתה עושה את הטעות של לחנך את כל הפורום. עכשיו אני כבר לא היחיד שנתקלת איתו. מי אתה ומאיפה צצת שתגיד לנו למי להגיב ולמה להגיב? אנשים פה נותנים לך עצה ידידותית (גם בעבר כבר קיבלת אותה) לגבי ההתנהלות בפורום. לא לכולם יש סבלנות ממש לקחת אותך ביד וללמד אותך, כי אהבלים כמוך צצים פה בכמויות גדולות (בעיקר בתקופות מתיחות בטחונית, האמת). גם אם אתה מתכנת RT, עדיין, שאלה כזו היא שאלה טפשית. תלוי בסוג הנסיון שלך תוכל למצוא עבודה גם במקום בו אין ביקוש בכלל, או לא למצוא עבודה במקום בו יש ים של ביקוש. זה גם תלוי באישיות, ועל סמך האישיות שלך כפי שהיא מתגלה בפורום נראה שהחיים שלך לא יהיו קלים במיוחד גם אם יהיה ביקוש בדיוק בדבר הזה שאתה מומחה עולמי שלו. אז תעשה טובה (בעיקר לעצמך), קרא אחורה בפורום, תחליף ניק ותתחיל מחדש.

נמנע מהלגיב

אתה כותב כ"כ הרבה שטויות ומתיימר להיות גם מאבחן אישיות אני פשוט בוחר להתעלם מתגובותיך כי אתה כותב כ"כ הרבה (כנראה אין לך משהו אחר לעשות) שאני ייאלץ לבזבז יותר מידי זמן להגיב ואני כנראה "טיפה" יותר עסוק ממך בהצלחה בקרירת הנונסאנס שלך (מקווה בשבילך שיש לך גם חיים חוץ מהערות ציניות בפורום)

איזה כיף

גם מגיב וגם נמנע מלהגיב. ובכל זאת, לא בשבילי, בשביל שמך הטוב בעיני כל רואיך, איפה כתבת RT בהודעה המקורית שלך?

mikki01

New member
שחור על גבי אפור

"האם יש ביקוש למתכנתים בתחום ה IT בקנדה וא כן באיזה איזורים? טורונטו? וונקובר? וויניפג:) ? או שאין בקוש :( " והתשובה המתבקשת : - אין ביקוש

הבעיה האמיתי שתגובות טיפשיות גרועות עוד יותר

אם אין לך מה לכתוב אל תכתוב - ואם שאלה נראית לך טיפשית אל תגיב כנראה מאוד משעמם לכם שם ומרגישים חובה להגיב גם למה שלא נראה לכם

mikki01

New member
הבעיה האמיתית היא שאתה לא מבין

כמה השאלה שלך הי שאלת קיטבג ואני אגיב למה שנראה לי להגיב אני לא זוכר שאני שאלתי אותך שאלה מטומטמת תקבל תשובה מטומטמת לא נאה לך ? זבשייך

כנראה שאין לך מושג

כנראה שאתה לא זוכר מה היא שאלת קיטבג (יותר סביר בעצם שמעולם לא ידעת)

mikki01

New member
../images/Emo6.gif

That is why I am Where I am and you for ever will continue to ask these "Trivial" questions of yours Best of luck to you

למעלה