It's all about sharing

It's all about sharing ../images/Emo9.gif

נסעתי בסופשבוע עם בן זוגי ואח שלו בן ה- 18, והיה די משעשע לראות את ההתנהלות שלהם- ישר חשבתי על הפורום ועל כל השאלות שיכולה להעלות רק בגלל הנסיעה איתם
, אחת מן השאלות שעלתה בראשי הייתה: האם אתם נוהגים לחלוק חפצים/בגדים/אחר עם האחים/ות שלכם
לו הייתם מגלים שאח/ות שלכם השתמשו במשהו ששייך לכם בלי רשות- איך הייתם מגיבים

זה קצת בעיה לחלוק דברים

כשיש לך אח ממין זכר וההפרש בניכם הוא 9 שנים [הוא הגדול]
אבל, אם הוא צריך לשאול ממני משהו או להשתמש במשהו [מחשבון,כלי כתיבה וכו'] אין לי בעיה שהוא ייקח, כל עוד הוא מבקש
תלוי מאוד למה הוא השתמש בלי רשות. אם לא הייתי בבית וזה היה דחוף אני מאמינה שלא היה אכפת לי, אבל שנינו מקפידים לבקש רשות האחד מהשנייה.

הזכרת לי משהו

בת דודה שלי, שהיא כמו אחות, מגיל צעיר גילתה התעניינות בחפצים שלי כולל דרישה לשיתוף. זה היה בצעצועים, בבגדים, בספרים וכו', אבל כשזה הגיע לאופניים החדשות שקיבלתי בגיל 10 אאל"ט, לא הסכמתי. הילדה מצאה פיתרון יצירתי: כשהייתי בטיול שנתי היא באה אלינו ולקחה את האופניים לסיבוב, בלי רשות. כשהיא החזירה אותם היא נתקלה באבא שלי, וטענה בפניו שהרשתי לה לקחת את האופניים מתי שהיא רוצה. אבא שלי שידע מצויין שאני לא הרשתי לה וההפך, החליט לעבוד עליה ואמר לה שהוא התקשר למשטרה ודיווח שהאופניים נגנבו, ועכשיו היא צריכה לבוא איתו ולהעיד שהיא זו שגנבה אותם (הילדה נלחצה בטירוף). אני כמובן מאוד כעסתי כשגיליתי על זה, אבל לא היה לי הרבה מה לעשות. מה שחשוב זה שהיא למדה מזה שלא לגעת בדברים שלי בלי רשות, במיוחד אם אני הוריתי לה במפורש שאני לא מרשה לה.

eris1515

New member
חחחח../images/Emo9.gif

אמ... לחלוק? לא ממש... אחותי לא בגובה שלי היא קצת נמוכה... היא בגובה של אחותי הקטנה הקטנה חחחח הם אותה מידה בה-כ-ל-!! וואוו אני כל יום מגלה שאחים שלי נגעו לי בדברים ובא לי להרוג אותםםםםםםםםםם

guyjibly

New member
אז ככה...

בוודאי שמתחלקים...ותמיד כועסים כשפתאום"נעלם" איזשהו בגד... אבל אין כמו משפחה.... משמעות החיים "קבלה לעם" "קבלה למתחיל"

אני ואחותי בהפרש של 2 ושמונה

ואנחנו בהכל מתחלקות ביחד כשהיא הייתה בבית אז פשוט לוקחים הכל אחת מהשניה ללא רשות וגם עכשיו למרות שהיא נשואה היא לוקחת ממני וכמובן אם היא ישנה אצלינו והבגדים שלה נשארים כאן אז גם אני משתמשת בהם. כדאי לכם תנסו את זה אחותי- אם את קוראת כאן אני אוהבת אותך!

למעלה