...It's an
thing
|מיוחדת|

המורדים והסופרים - תפוז Live

היום ב-20:00 נארח בפורום חד הוריות מבחירה את הפרופ' עמיה ליבליך, מחברת הספר "סדר נשים"- כל זאת במסגרת חגיגות חודש הספר העברי.
הדיסק החדש של המורדים עם השירים מהעונה הבאה של הסדרה יוצא ביום חמישי לחנויות התקליטים. החל מהיום ובכל יום בשעה 14:00 יתפרסם חידון מיוחד בפורום המורדים בו תוכלו לזכות בדיסק החדש, פוסטרים של המורדים וגם בדיסק הקודם- מתנת הליקון.

Mrs James

New member
../images/Emo32.gifאני צריכה עזרה במשהו...

יש פה מישהו שיש לו את המיוזיק בוקס הרוסי ומכיר את השיר MARRIO- KOROLEVA DISKATEK??????? אני כבר מלא זמן מחפשת ולא מוצאת:(

על ../images/Emo34.gif../images/Emo63.gif היום בתפוז Live

בהמשך לאירועי חודש הספר העברי בתפוז אנשים, היום נארח Live ב-18:30 את מירון ח. אייזיקסון לפורום שירה וכתיבה יוצרת. מירון ישוחח על ספר השירה החדש שלו "ביטול הליטוף הנשי" ועל שירה בכלל. כולם מוזמנים.
בהמשך לוח השידורים, הערב ב-20:00 תוכלו לשוחח Live עם חגי אלעד, מנכ"ל הבית הפתוח בירושלים. האירוח יתקיים בפורום גאווה, לקראת מצעד הגאווה השני בירושלים, שיתקיים ביום שישי הקרוב. אתם מוזמנים להכניס את שאלותיכם כבר עכשיו!
היום ב-16:00 יתפרסם בפורום המורדים החידון השני בסדרה. תשובות יש לשלוח ל"תיבת המורדים" בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

adber

New member
זכיתי ב - 2 כרטיסים להופעה...|כלנית

התקשרו אליי עכשיו ממיוזיק בוקס מחברת יס והודיעו לי שזכיתי ב - 2 כרטיסים להופעה של טאטו בחיפה ונכנסתי להגרלה של פגישה עם טאטו...

GlitterKitten

New member
יאאאאאאאאאאא

עדיייייי בהצלחהההה הלוואי ותזכייי בפגישה איתןןןןןן

DileMMaGi®L

New member
ירדן אני מחפשת אותך כול היום

בלאט למה את לא באיציק
תתקשרי אליי!!!!!!!! זה דחוף!!!!!! לפלאפון השני תתקשרי דחוף מאוד מאוד (בקשר למחר)

למעלה