it's me

invisible girl1

New member
invisible girl

להרגיש בלתי נראת אני חושבת שזה הדבר הכי טוב שיש, חבל שזה לא קורה לי.. להיות בראש של אנשים אבל בקטע רע זה חרא! לצחוק עליי זה השיא של היום שלי, מרגישה רע ולצערי לא בלתי נראת ועוד יותר נורא זה שאני רוצה אחרי שזרקתי אותי עכשיו ישלו חברה, ואני כמו מטומטמת עדיין לא יודעת מה לעשות עם החיים שלי, אולי זה בגלל שאני עדיין רוצה את מי שהרס לי את החיים? כן זה בגללו בטוח זה בגללו ובגלל החברה החדשה שלו , הסיפור המלא לא לעכשיו בינתיים ??

invisible girl1

New member
invisible girl

למה חייבים להתאהב במי שלא מתייחס אלייך בבית ספר למי שמסנן ושלח הודעה רק כשמשעמם לו ( ועוד מודה בזה ) ורק ניצל אותי, ומי שמכבד אותי ואכפת לו ממני אני נתתי לו ללכת , ועכשיו אני לא יודעת למי אני מתגעגעת יותר , לזה שלא אכפת ממני? או לזה שעשה הכל כדי להיות איתי? אה ושכחתי לציין, לשניהם יש חברה שכמובן יותר טובה ממני :| כל אחת תיהיה יותר טובה ממני אני בשבילם בלתי נראת לגמרי, אפילו בבית ספר הם לא מסתכלים עליי, לא שזה משמה משהו אצל הבחור הראשון, אבל אני לא מסוגלת להפסיק לחשוב על הבחור השני שהיה לו אכפת ממני ועכשיו אני כלום בשבילו, וכל כך באלי לחזור להיות איתו , וכלום לא יעזור כי יש לו חברה שאוהבת אותו, ושהוא אוהב אותה, אבל אני לא מפסיקה לחשוב שאני הייתי הנשיקה הראשונה שלו אז בטח יש לזה חשיבות.. לא? לא .. לא נראלי אני כלום בשבילו, כמו שאני כלום בשביל כל אחד אחר.

שלום

צריך להיות בקשר עם אנשים שאנחנו אוהבים ושאוהבים אותנו. אוהבים בגלל האופי. אדם שמתנהג אליך לא יפה זה או כי הוא לא אוהב אותך או שיש לו בעיה, ואם יש לו בעיה ואת אוהבת אותו את אמורה לדאוג ולעזור לו. אופי של אנשים הוא דבר מורכב, יש בו טוב ורע ביחד. לא מוכרחים להיות חברים, אפשר להיות ידידים טובים ואולי פעם זה גם יהפוך לחברות.

invisible girl1

New member
it's me

מכירים איך זה להיות מאוהבת במישהו כשיש לו חברה? אבל זה לא התחיל ככה, בהתחלה הוא רצה אותי ואני אותו וישר אחרי הנשיקה כמו מטומטמת אני נפרדתי ממנו, ועכשיו אני כל כך רוצה אותו ואני חושבת שגם לו יש עדיין משהו אליי, יש לו חברה, ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, אני דיברתי איתו היום ואמרתי לו שאני לא רוצה לאבד אותו וגם הוא לא רוצה, ואני מתה שניפגש והוא אמר שאין בעיה שניפגש ואני כל כך רוצה שיפתח סיפור אהבה מכל זה, אז אני מבקשת מכם, תגידו לי מה לעשות, אני בחיים שלי לא אהבתי ככה בנאדם, וכל כך כואב לי עכשיו, אז מה לעשות.. תעזרו לי בבקשה

גם כאן לא רואים אותך

אולי כי זה פורום למבוגרים בלבד.

Berethor

New member
מה הטעם לרצות מישהו תפוס?

זה אפילו יותר גרוע מלרצות משהו שלא רוצה אותך, הוא לא רוצה ולא יכול. האם קרה לי שרציתי מישהי תפוסה? לא, האם קרה לי שרציתי מישהי שלא רוצה אותי, למרות שבעבר היא כן רצתה אותי? כן. בדרך כלל במקרה כזה מפיקים לקחים וממשיכים הלאה, את פספסת את הרכבת ברגע שנפרדת ממנו בלי סיבה, וזה למרות שהיה נשיקה בניכם. עכשיו הוא מצא מישהי אחרת וכנראה גם לא רוצה אותך יותר, למעשה יש מצב שלא היה רוצה אפילו אם היה פנוי, אבל עכשיו הסיכויים שלך אפילו יותר נמוכים. הסיבה שלי אין עניין במישהי תפוסה, זה א' אני לא רוצה להרוס תזוגיות לאנשים אחרים, זה לא מוסרי, לא רוצה שהיא תפרד בגללי או תבגוד בגללי. ב' אני טיפוס "יותר מדי" מונוגמי "וקנאי", אז אם היא עם מישהו אחר, בדרך כלל יורד לי ממנה, ואין סיבה שהקנא במישהי שלא שלי והעדיפה אחר, אחרת כנראה שהייתי "משתגע", וזה גם לא צודק. אהבה שלך אשלייתית לדעתי, היא חסרת טעם, זה אהבה שרוב הסיכויים שלא תתמשש, זה אהבה למישהו לא בר השגה. עדיף שתוותרי ותחפשי מישהו אחר, ותשקיעי תאהבה שלך במקומות ששווים אותה ולא במשהו חסר סיכוי, אפשרות אחרת היא לחכות עד שיפרד מחברה שלו, אם הוא יפרד ממנה.

למעלה