It's Oh So Quiet

סריט

New member
It's Oh So Quiet

היא ניגנה את זה אתמול. את זה, ואת Mouth's Cradle, ועוד שלושה שירים שהיא לא נינגה כל הטור. 1. Overture - Brass 2. Pneumonia - Björk & Brass 3. Anchor song - Björk & Brass 4. Cover me - Björk & Me 5. My juvenile - Björk & Me 6. Immature - Björk, Brass & Me 7. Dull flame - Björk, Brass & Me 8. Vökuró - Björk, Choir & Me 9. Sonnets/Unrealities - Björk & Choir 10. Mouth's Cradle - Björk, Choir & Mark Bell 11. Oceania - Björk, Brass, Choir & Me 12. Who Is It - Björk, Choir, Mark Bell & Me ============================================================================= 13. It's Oh So Quiet - Björk, Brass & Me באיסלנד. והיא ניגנה את אושנייה פעמיים כי זה לDVD והיא הסבירה שבפעם הראשונה לא יצא טוב, וגם את WHO IS IT היא הפסיקה באמצע והתחילה מחדש בגלל זה וזהו, נגמר הטור באמת. ביי.

Seasonal Beast

New member
למי שלא הבין:

ההופעה הולכת לצאת בDVD, או להיות חלק מההופעה בצרפת[צרפת, לא? היא גזרה לעצמה את השיער וכאלה]. סטליסט מעולה. אני שונא איסלנדים, אך עובר לגור שם בטור הבא של הגברת. ביי.

Seasonal Beast

New member
הכתב שלך מאמם,

אך מרוב ההתרגשות[ואני לא אצטט את שיחתנו אתמול, רק אגיד שזה היה בנוסח-"איך אתה לא בוכה? היה IOSQ!"] זה לא היה מובן.

plants and rags

New member
תעבדי על הקוהרנטיות

לא מבינים אותך. אף אחד לא מבין אותך, את לבד בעולם הזה, בעולם האכזר והקר הזה, את רוצה למות, את רוצה ללכת מכאן, את רוצה לקבור את עצמך באדמה, את רוצה לקפוץ מהחלון, את רוצה להיעלם מפני האדמה. מישהו אמר, אה - מיס דנברס??????????????????????

Seasonal Beast

New member
אתם לא אלו

שמזכירים לי את הגן. זאת אומרת, את מקרה היירלום ושרית מאוהבים, שתי נשיקות בתחתונים? תפסיק למשוך לה בצמות, ותפסיקי לזרוק עליו חול בהפסקות

plants and rags

New member
שתי נשיקות בתחתונים?

ככה זה הולך? מי המוח המעוות שהמציא את השיר הזה?

Pygmy puff

New member
הנוער של ימינו.

איפה התמימות, בימיי [המממ] זה היה שתי "בלה בלה בלה לנצח, שתי נשיקות במצח".

Seasonal Beast

New member
דווקא ההפך,

מאז כניסתה של סופר נני למחוזות ארצנו, הליריקס עודן לנשיקות במצח[שאגב, מסמל אהבה אפלטונית, או משהו בסגנון. אני צריך להפסיק לקרוא מאמרי 'לאישה', נוסח "איפה הוא נישק אותך, ומה זה אומר על היחסים בניכם"].

Vegvisir

New member
שתשרף

Vökuró Oceania Who Is It אם היה גם באצ'לורט הייתי שולח לה מעטפת נפץ הביתה שרית, מישהו הקליט משהו מההופעה ההיא? יש משו באינטרנט? אני עצלן מדי בשביל לחפש

Seasonal Beast

New member
יוטיוב לא מעלה תוצאות,

אז נצטרך לחכות לשרית, או לDVD שיבוא עלינו לטובה.

plants and rags

New member
וואו

אני בשוק. היא לקחה הפעם את הסמים הטובים באמת. אני דורש לראות את זה ב-DVD, אני חייב את IOSQ.

Pygmy puff

New member
מה זה

השמלה/דבר הזה שהיא לובשת? זה בטח לאות הזדהות עם גאורגיה?

plants and rags

New member
אלוהים אדירים

לא ראיתי את זה קודם. ולחשוב שבלעדייך לא הייתי נתקל בתועבה הזאת. תודה רבה באמת.

סריט

New member
סליחה, על מה אתם מדברים?~

זו שמלה ממש יפה, מאוד וולטאית אבל גם מדולאית, במיוחד השיער שלה. כמו כל ההופעה הזאת, שהייתה מין סיכום סיבוב ההופעות הלא קיימות של מדולה. הכל עוצב ממש יפה, קצת מזכיר את סיבוב הכנסיות שלה בווספרטין. שלא נדבר על זה שבפעם הראשונה אחרי מלאנטלפים שנות אור היא נעלה נעליים. וחוץ מזה, מי מתייחס בכלל לבגדים של ביורק, גט אובר איט.

למעלה