it's time for & יו נואו וואט טו דו
M MyApocalypse New member 10/12/07 #1 it's time for ../images/Emo45.gif&../images/Emo31.gif../images/Emo152.gif יו נואו וואט טו דו
R Rose131 New member 10/12/07 #2 ^^ אמא.. אכזבה. אין מילה אחרת. משמרת כפולה מחר משמרת כפולה מחר כסף! אבזבז על אוכל. ת"א יום רביעי בזבוז כסף אקנה עוד גיליון של פייבלס עדיין לא יצא אנג'ל ודה אמברלה אקדמי אני עובדת מחר אני צריכה לקום עוד 5 שעות וקצת. טוב די, הלכתי לישון.
^^ אמא.. אכזבה. אין מילה אחרת. משמרת כפולה מחר משמרת כפולה מחר כסף! אבזבז על אוכל. ת"א יום רביעי בזבוז כסף אקנה עוד גיליון של פייבלס עדיין לא יצא אנג'ל ודה אמברלה אקדמי אני עובדת מחר אני צריכה לקום עוד 5 שעות וקצת. טוב די, הלכתי לישון.
W Wrath Within New member 10/12/07 #3 ../images/Emo31.gifהימים האחרונים התבזבזו לריק.../images/Emo11.gif היום הזה מלא ריבים המצברוח שלי חרא, לאור העובדות הנ"ל. לפחות אני מתרחקת מהכל ליום וקצת
../images/Emo31.gifהימים האחרונים התבזבזו לריק.../images/Emo11.gif היום הזה מלא ריבים המצברוח שלי חרא, לאור העובדות הנ"ל. לפחות אני מתרחקת מהכל ליום וקצת
L Lies for the Liars New member 10/12/07 #4 אנחנו כאלה מעפנים, לא קבענו לפורום מפגש.../images/Emo205.gif כיאלו מפגש פורום ולא יודעת בקשר ל ו-
D DemolitionLovers New member 10/12/07 #5 נמנמ../images/Emo55.gif אני חולה -שוב- אז זה אומר שכנראה אני לא אלך למפגש MCR |שובשפם| הזונות לא עשו לנו גשר, חוזרים ביום חמישי ואז בשישי שבת שוב חופש [אני לא לומדת בשישי אף פעם]
נמנמ../images/Emo55.gif אני חולה -שוב- אז זה אומר שכנראה אני לא אלך למפגש MCR |שובשפם| הזונות לא עשו לנו גשר, חוזרים ביום חמישי ואז בשישי שבת שוב חופש [אני לא לומדת בשישי אף פעם]
S S t o c k h o l m New member 14/12/07 #6 אמממ.... טוב-נגמר פסיכומטרי....=) רע-אמממ אני מחפשת עבודה ואין לי מושג במה לעבוד...כולם אומרים שהם רוצים אנשים עם ניסיון אבל איך יהיה לי נסיון אם לא נותנים לעבוד??? =( חברה שלי אמרה לי שהיא תנסה לסדר לי להיות מלצרית איתה... אבל לא יודעת.....=/
אמממ.... טוב-נגמר פסיכומטרי....=) רע-אמממ אני מחפשת עבודה ואין לי מושג במה לעבוד...כולם אומרים שהם רוצים אנשים עם ניסיון אבל איך יהיה לי נסיון אם לא נותנים לעבוד??? =( חברה שלי אמרה לי שהיא תנסה לסדר לי להיות מלצרית איתה... אבל לא יודעת.....=/