its your birthday!היום יום הולדת לנועה

Miny2

New member
its your birthday!היום יום הולדת לנועה../images/Emo65.gif

know now, just quite how My life and love might still go on In your heart and your mind I'll stay with you for all of time
מדהימה שילי!
אין לי מושג בכלל איפה להתחיל את המכתב הזה.. אנחנו חברות כבר 4 שנים!! את היית זאת שליוותה אותי והייתה איתי במצבים הכי קשים הכי עצובים הכי טובים הכי מרגשים [ההופעה של נועם..] הכל!! איך שאני לא מסתכלת את תמיד היית שם,פשוט תמיד, לא זכורה לי אפילו סיטואציה אחת שלא היית שם! אין לך מושג כמה אני אוהבת אותך..שום מילים ושום כלום לא יוכלו לתאר את האהבה שילי אלייך! את פשוט כ"כ יקרה לי, את האדם הכי יקר לי וחשוב לי! |מאוהבקשות| אני מאחלת לך שכל חלומותיך ייתגשמו לטובה בעזה"י  אני מאחלת לך שבחיים אבל בחיים לא תפסיקי לשיר, תמשיכי לשיר כי הקול שלך פשוט מדהים ואין לתאר אותו! שתמשיכי לעשות שטויות [כמובן שביחד איתי ועם דאל, אחרת זה לא שווה ] שתמיד תשארי אותה אחת מצחיקה שעוצרת מכוניות ליד המזרקה ב-2 וחצי בלילה וצוחקת על הערסים שבתוכה... שתמשיכי להתחיל עם מוכרי פיצה ואח"כ תגידי שלא התחלת איתם.. שתמשיכי לבוא איתי לים ובמקום לשחות איתי להציל חיפושיות משה רבינו..
שתמשיכי להיות היחידה שעונה לי ב-3 לפנות בוקר..
שתמשיכי לקחת לי טבעות ולא להחזיר אותם..
שתמשיכי לעשות איתי עסקים כמו "אם תבואי איתי לעיר אני אבוא לישון אצלך" ..
שתמשיכי לאחר ברמות דרסטיות כל הזמן,כי אז את גורמת לי להרגיש שאני ממש דייקנית ולהיות גאה בעצמי..
ושתמשיכי להיות אותה אחת! אותה נועה [עם ו'!!!!] מצחיקה מתולתלת שמדברת שטויות,שמשכנעת אותנו לצאת,שהיא ספונטנית ברמות מטורפות,שכל שנייה בהופעה של נועם משתיקה אותנו כדי לשמוע אותו,שעוזרת לנו להתגבר על חשקים שלנו ולהראות שפויות ולא נותת לנו לצרוח "נועם תעשה לי ילד",
שעוזרת לנו להבין מי זה כל אחד מחברי סינרגיה ואיך קוראים לו [אם את לא זוכרת-המקרה המפדח עם בנואה "שלום חמודי! זה אתה מסינרגיה לא? אתה יכול להצטלם איתנו?] שתמשיכי לגרום לנו לחשוב שהכוכבים הכי גדולים גם הם אנשים ואפשר לדבר איתם דרך הפייסבוק [להלן-אלקס בנד...],שמשכנעת אותי לצבוע את השיער לסגול[וד"א זה לא יקרה...],שחושבת שמסננים אותה למרות שבעצם אנחנו רק אנשים תמימים שהולכים לישון,שחיה בעולם שבו אצלי שנייה אחת זה 3 שעות[בעצם יכול להיות..] שצריכה הוכחות בשביל להאמין שאני אוהבת אותך [ שני:נועה אני אוהבת אותך!! , נועה:תוכיחי! איפה את היום?],שבאה איתי באמצע הלילה עד לתחנת דלק רק בגלל ארטיק מסכן!
ובקיצור נועה- שתמשיכי להיות את!! הבן אדם הכי מיוחד והכי מדהים ומקסים שהכרתי!
" If I could, then I would
I'll go wherever you will go"
אני אוהבת אותך ומאחלת לך את כל הטוב בעולם!!
ואיך אפשר שלא לסיים עם השיר של אחותך היצירתית: Its ur birthday.. Its ur birthday.. Its ur birthday.. Its ur birthday..
מממ ולגבי משו' אחר-היינו אמורים לעשות לך מצגת אבל זה קצת הסתבך והיו בעיות,אז בכל זאת החלטתי לפרסם פה את הברכה של שני[טרבלסי] ושל נועם,כי השאר שכתבו הם מהפורום הנוכחי או פורום סינרגיה והם בטח יגיבו להודעה
אז - לנועה המתוקה!שיהיה לך המון מזל טוב עד 120 שנה.אני מאחלת לך רק טוב,הצלחה בכל אשר תפני,אושר ועושר,בריאות והרבה אהבה.הצלמת שלך-שני טרבלסי. ומנועם- נעה מקסימה, אני מאחל לך שיהיה לך את היומולדת הכי שמח שאפשר ושתהני מכל רגע ממנו ושימשיך להיות כמה שיותר טוב מיום ליום שתמשיכי לעשות עוד סרטים כי את רק בתחילת הדרך ואת תהיי מפיקה הכי טובה בארץ :)את בנאדם יקר!המון המון מזל טוב!אוהב!!נועם פנחסוב אממ היה אמור להיות משו' מגניב מצורף לפה אבל זה לא עובד לי כ"כ אז העליתי לאינטרנט,תורידי מהאתר הזה:, הקישור:http://www.2send.us/view-23008/ מיני!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואוו!!! תודהההההה../images/Emo7.gif ../images/Emo6.gif!!!

הרגת אותי מצחוק!!
וריגשת אותי..
זה כ"כ יפה.. תודה על הכל! גם את חשובה שלי מאוד מאוד.. ואפילו ציטט את השלי!! יפה לך מאוד! חחח מקרה אלכס בנד מאכזב מאוד חחח ולא התחלתי איתו!!XD ממ תודה גם לנועם ושני(טרבלסי)..
ד"א, אני שמחה [מאוד!] שלא העלת את "נוגה.." או את "למה את עצובה...? עצובה..? אני תמיד עצובה..*נקרעת מצחוק* זה צחוק על עצבות!!"
! מתה עלייך!!

Miny2

New member
חחחח פשוט-

רציתי שתכנסי ולא היה לי תירוץ! אז אמרתי שאני מעלה את הסרטונים כדי שזה יגרום לך להכנס! בבקשה כריסי
אני שולחת לך הודעה בפייס תסתכלי..

המון מבל טוז נועה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

מההכרות הקצרה שלי איתך הבנתי שמדובר בבן אדם מיוחד ורגיש.. וכנראה אם הצלחת להתאהב במוסיקה של נועם, את בהחלט עוד יותר מיוחדת :) אני מאחלת לך המון המון מזל טוב.. הרבה בריאות, אושר, שלווה ואהבה
תמצי את עצמך עד הסוף, כי את באמת מסוגלת להמון..תזכרי שהשמיים הם הגבול, וגם את הגבול אפשר לעבור לפעמים שיהיה לך יום מקסים, מואר וכיפי! פה אם את צריכה משהו, תמיד...
הילי.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח שטויות!!../images/Emo24.gif

העיקר הכוונה.. אהבתי ת'ברכה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב :))../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני מאחלת לך את כל הטוב האפשרי.....

המון מזל טוב!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

רשמת שחפרת פה עם ברכה מורחבת.. אז באתי גם לפה להגיד מזלט לנועה
עד 120!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתודה רבה!!../images/Emo24.gif

ראיתי שפתחת בפורום סינרגיה אבל נדפק המחשב ולא יכולתי להגיב
אני אכנס לשם אח"F..
תודה רבה!!

../images/Emo204.gifמאמוש!!!../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

מזלטוב יפונת, שיהיה לך יומולדת מקסים ומאושר! מאחלת לך את כל הטוב שיש.. מתה עלייך נשמה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

תודה רבה רבה!! לוב יו!!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifנועל'ה ילדה יפה שלי!!!11

אני כ"כ מצטערת על האיחור הייתי בסמינר בירושלים 3 ימים..
המון המון מזל טובבבבבבבב
אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם: בריאות,אושר,אהבה והצלחה את בן אדם שכ"כ חשוב לי ושאני כ"כ אוהבת, אני רוצה שתדעי שאני תמיד פה בשבילך גם אם עכשיו אנחנו פחות מדברות.. הלוואי שתמיד תעשי את מה שאת אוהבת ושתראי בכל דבר את הטוב, אני אוהבת אותך

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifזה לא מאוחר..../images/Emo24.gif

וחוץ מיזה את התקשרת!!
היה כיף לשמוע אותך אתמול ולדבר איתך קצת..
תודה רבה רבה!! וגם אני אוהבת אותך המון ואת בן אדם חשוב לי!! חבל שהמסן נדפק.. השיחות איתך חסרות לי.. דברי איתי בפייסבוק או במסרים אומשו חחח [אני זוועה גם בתמונה הזאת..
את לא...]. מתה עלייך!!|יחבוק|

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifלגמרי חסרות לי השיחות איתך../images/Emo4.gif

ואת לא יצאת זוועה אז שקט!
אנחנו נדבר במסרים

Lior Maman

New member
נועה, חיים יפים שלי!!

המון מזלטוב, עד 120 שנה! הרבה אושר ועושר , בריאות ואהבה :) אני כלכך אוהבת אותך !!!! את לא מתארת לעצמך עד כמה ! מזלטוב יפה שלי 33333333333333333333333333> .
.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifטנקיו!!../images/Emo23.gif

מני טנקס!
גם אני אוהבת אותך.!! המונים!!!!!!!!!

למעלה