"It's YOURS"

Dawn12

New member
"It's YOURS" ../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif

חשבתם שסתם החורף התעכב ומתחיל דווקא היום? אין שום מקריות. מה שמחכה לנו מחר בשמיים רק בא להמחיש לנו את הזעם של השפם בעקבות הפצצה שדיאן הפילה עליו היום. הולך להיות סוער!
אני כבר רוצה לכתוב את זה הרבה זמן, אבל בכל פעם מחליט לחכות כדי לראות אם יחול שיפור אבל זה לא קורה אז הגיע הזמן להגיד את זה - אני לא אוהב את סיפור החזרה של מאט קלארק. מאסתי בשיחות הממוחזרות והמטופשות שלו עם לארי (ואני מניח שצפויות לנו עוד מאות כאלה) שבמהלכן שניהם מדברים ומדברים אבל בעצם לא אומרים שום דבר. שיחה טיפוסית ביניהם היא משהו בסגנון של דוח שיח בין חרש ואילם (או להבדיל - פוליטיקאי טוב ומראיין): מאט: "אל תדאג לארי, בסוף אנחנו נצא עם צ'ק שמן" לארי" נמאס לי ממך קאלרק, תגיד לי כבר מה התוכנית!" מאט: "אני רק אגיד לך שניק ישלם ביוקר." לארי "אם אתה לא אומר לי מה אתה מתכנן - אני בחוץ!" מאט: "אני אגיד לך דבר אחד: ניק יצטער שהוא פגש אותי." לארי: "אהה..."
הסצינה של אשלי ובראד היתה חזקה, ולאיילין כבר לא נותרו לי מחמאות לחלק. היא יודעת להבליט אצל אשלי את התכונות שמאפיינות אותה ולהפוך אותה לדמות מורכבת ואנושית שקל להתחבר אליה. אני דווקא שמח שבראד הרחיק אותה מויקטור, אבל מצד שני אפשר לגמרי להבין מה היא עוברת. גם ויקטור וגם בראד חשבו שהם עושים לה טובה אבל שניהם למעשה ניצלו אותה. בכל מקרה - המצב הזה לא יכול להיות בריא לאישה בהריון... אני במקומה הייתי מתחיל לדאוג.

enicegirl

New member
היה פרק מצוין ../images/Emo70.gif

אם כי דרו ומלקולם + שרון וניק די נמרחו אחד על השניה בצורה קצת מלוקקת הפעם והיה קצת מיותר. דיאן ניסחה את דבריה בצורה מאוד משמעותית היום וגרמה לי בהחלט להיות במתח, איך היא זכרה את כל הטקסט הזה בע"פ?
מאט קלארק הזה קצת משגע אותי, מישהו יכול להביא לי תמונה איך הוא נראה בגירסה הקודמת שלו? שחר, במקבץ תמונות ישנות שהעלת קודם לא זכרתי שראיתי מישהו בדמותו ואם אני טועה תתקן אותי.

Dawn12

New member
את לא טועה

הוא לא הופיע, כי ניסיתי להכניס שם את הדמויות השוליות יותר. הנה הוא בגרסתו הקודמת.

b o t t e n

New member
אז הביאו אחד שנראה סוג ב'../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

וטב, נראה לי שהתגובה של ויקטור תהייה יותר גרועה מלגלות שאין לך גינה בחוץ, עקב הארבה|עכביש|
האייקון הכי דומה שיש
ואני אראה את הפרק בכלל מחר בבוקר, כי אני עוד מעט יוצאת לעבודה עם ה
ויילדע-חייס מדהימים בגיל הטיפשעשרה. עם דגש על הטיפש- לא להאמין שפעם גם אני הייתי כזאת

לא ראיתי ארבה מהפרק ../images/Emo8.gif

עדיין לא איבדתי את טאץ' השנינות שלי
אני מבין שרוצים לשמור על מתח לצופים, אבל ג'ק הרי יודע את כל הסיפור מהפעם ההיא שנסע לבורגר ראנץ' של ניקי שסיפרה לו הכל, אז מה הם מדברים בעקיפין כזה? הרי זו שיחה בינם לבין עצמם, איך לא הזכירו את המהלכים שקרו אחרי השיחה שלהם, זה לא אמין שהתגובה יצאה ככה... וויקטור? חשבתי שאולי סופסוף תהיה תגובה ראוייה. אבל לא. העיניים לא נפערו כשג'נקינס אמרה לו שהיא בהריון ממנו. נשארו קטנות כאלה, כאילו אמרה לו מה השעה... וגם שאר האיברים לא עברו שינוי פוזיציוני... אני מניח שמחר יהיה "דיון" מעניין אבל רבאק, האיברים להשתתף במשחק גם? הם בשביתה של עמיר פרץ או משהו?

לא צריך להגזים...

הייתי משתמש במונחים "חמוד, נראה טוב"...
שיהיה לנו לילה גשום ותשתדלו שהלב לא יהיה בודד בלילות החורפיים שלפנינו........

ים כחול

New member
לא ראיתי עדיין .....

הגיע הזמן לחשיפה ואז נחליט כולנו בדיון מה ההכרעה

רונית1

New member
ניק ושרון היו משעממים מאוד והאמת

שמדרו ומלקום נמאס ובכלל מגעיל לראות אותם ביחד. הסצנה של בראד ואשלי הייתה מצויינת וגם ויקטור ודיאן.

ים כחול

New member
הפרק היה יבשושי אפילו הגיגים ......

לעת ליל אין לי .....
אפילו וורטון כבר לא הפחיד אותי .....

גמני ממש לא אוהבת את...

סיפור החזרה של מאט קלארק...
אם כ"כ רצו לאמלל מחדש את ניק ושרון אז למה לא לעשות את זה עם דמות חדשה?!, זה יכל להיות שינוי מרענן במקום להוציא לנו מהקבר דמות ממש ישנה ולא רצויה???! יכלו לעשות משהו עם טרינה, המנהלת של "אורות הארגמן" במילווקי. האמת שהיא נראתה יותר מידי נחמדה וישרה. אבל כנראה לא רצו לחזור על סיפור גרייס...
. נו טוב, אז כנראה שאני יוסיף את מאט ולארי למקבץ ה"פרסומות" שלי (שעד עכשיו ליב וניל כיכבו הייטב)ו ככה יהיה לי גם יותר זמן להכין נישנושים...

junny

New member
הרמוני

יקירה שלי, איך את מרגישה? לא הספקתי לאחל לך החלמה מהירה ולדרוש בשלומך אבל אני עוקבת אחריך ומייחלת ליום שגם לי יהיה זמן לראות צח"מ ב 11:30 בבוקר בערוץ האיטלקי נכון להיום אין לי זמן לראות ב19:00 בערןץ 3. אבל אל תרחמו עלי, אני הפלתי את העומס הזה על עצמי. אני מעוניינת לשתף את אוהבי בפורום הזה בחיי הפרטים והאישיים- אחרי שעברתם איתי פרידה כואבת מחבר לפני כמעט שנה, עזיבת הבית המשותף והחזרה למגורים לבד (שפי ואור בטח זוכרות יותר) אני חובקת חבר חדש, רציני, ולא עוד פעם סתם טיזר. נפגשנו בערב ראש השנה ומאז השנה נראית הרבה יותר יפה מכל הקודמות לה. הוא מקבל נקודת זכות ענקית שהוא מוכן לראות איתי לפעמים צח"מ שאני מצליחה להגיעה הביתה בשעה נורמלית- העיקר שנהיה ביחד. ואני חשבתי שכל הבחורים הטובים תפוסים. הלוואי וכולם יהיו מאושרים כל החיים כמו שאני עכשיו ג'ני

למעלה