iTunes ישראל רק ב2005

Dood1000

New member
הגיוני

אני ממש לא רואה את הישראלים מתחילים לקנות שירים ב -3 שקלים, בטח לא אחרי שכולנו התרגלנו לכל תוכנות הPTP למיניהם...

OrlyNL

New member
אני דווקא חושבת שהקהל העיקרי

שלהם יהיה ישראלים בחו"ל (כמוני) שמשוועים לעוד אתרים שמאפשרים הורדה נוחה מהירה וחוקית של מוזיקה ישראלית. שתדעו לכם שאייטונז עשתה ממש מהפיכה בארה"ב. המחירים הזולים (99 סנט לשיר) ממריצים אנשים להוריד מוזיקה באופן חוקי. וזה אמור גם להמריץ ישראלים בארץ. מה זה כבר 3 ש"ח? זה ממש כלום! לא עדיף להפסיק עם הגניבות ולהוריד באופן חוקי במחיר כזה?

Dood1000

New member
זה לא הכסף,

זו המנטליות הישראלית של "למה לשלם אם אפשר להשיג בחינם", אפילו אם זה לא חוקי.

oren*

New member
תתפלא, אבל כבר יש בארץ שני מיזמים

של חנויות למכירת שירים והיקפי המכירות לא רעים בכלל. באתר http://www.songs.co.il נרשמו כעשרת אלפים גולשים שרכשו למעלה מ-40 אלף שירים במחיר של 4 ש"ח.

OrlyNL

New member
אתה צודק מאה אחוז אורן

ולדעתי, גם בשני האתרים האלו רוב הלקוחות הם ישראלים בחו"ל... 4 ש"ח זה בערך דולר אחד, ואני תמיד מעדיפה להוריד שירים מהאתרים האלו, בצורה חוקית. מה שכן, בחירת המוזיקה שם די מוגבלת. בגלל זה אני מחכה לאייטונז, בתקווה שהם יעבדו עם כל חברות המוזיקה הגדולות בישראל (בניגוד לאתר שציינת, שהוא של אן אמ סי בלבד)

d@r121

New member
הבעיה עם סונגס

זה שיש להם מלאי המוגבל רק לNMC, שזה נחמד כשמחפשים שיר של האחיות פיק או שי גבסו אבל לא של בריטני ספירס
בכל זאת שירים שאני יודע שאני אמצע בסונגנס אני מעדיף להוריד מהם (ואין לי שום בעיה להוריד שירים בצורה חוקית, העיקר שיהיה מאיפה)

למעלה