iTunes

אילנדיל

New member
iTunes

אשמח אם החבר'ה הותיקים יותר יוכלו ללמד קצת איך משתמשים בתוכנה הזאת- סמרט פלייליסט וכדומה. תודה

weird dust

New member
יהיה עדיף שתשאלו ספציפית

ואם תתחילו לעבוד איתו ותקראו מה כתוב תבינו לב הכל או מקסימום תשאלו בפורום

אילנדיל

New member
../images/Emo45.gif

אחרי קצת משחקים איתו הכל מתחיל להתבהר תוכנה מצוינת לטעמי

Sweet SuGaR

New member
טוב.. אין לי מושג מה זה סמארט ליסט

כל השירים שלי פשוט "זרוקים" ברשימה אחת.. ואם יש דרך לארגן באופן יותר מסודר אני אשמח לדעת איך

weird dust

New member
תגובה:

רשימה חכמה היא רשימה שנותנת לך אפשרות לסידור טוב יותר או סידור אוטומטי כמו למשל כל השירים של אותו אומן יכנסו לרשימה אחת. אם את רוצה לסדר יותר בלברי יש עין למעלה בצד ימין אם לוחצים עליה הוא פותח אפשרות חיפוש מסודר יותר.

Antigo

New member
רשימות שירים

בiTunes בפינה שמאל למטע יש לך כפתור עם הסימן + עליו. אם תלחצי אליו את יוצרת רשימת שירים רגילה (עליה את פשוט גוררת שירים מה-library). אם תלחצי על ה-Shift (לא לחיצה אחת, ממושכת) הכפתור ישתנה לסימן כוכבית כזה ושם את יכולה לפתוח smart playlist (כאן את יוצרת קריטריונים שונים, כמו סוג מוזיקה, שנים, אלבומים שונים וכו' וזה לבד שם לך שירים). האפשרויות גם תחת File בתפריט הראשי. אם יש לך שאלות נוספות אני ישמח לעזור

Shreky

New member
אז ככה:

אני דיי חדש בעניין. קיבלתי את האיי פוד שלי רק ביום שלישי, אבל דיי טחנתי את הרשת בחיפוש אחר הסברים למיניהם אחר דברים שונים באיי טיונס, איי פוד ובכלל. בעקרון, הקטע של הסמארט פליי ליסט באיי טיונס הן רשימות אוטומטיות, משתנות (לפעמים) באופן אוטומטי, ומותאמות אישית [בצורה מסוימת]. יוצרים פליי ליסט כזה על-ידי לחיצה על המקש SHIFT [בפיסי] ולחיצה על גלגל השיניים הימני התחתון שהופיע במקום ה+ הרגיל [של הוספת פליי ליסט רגיל]. או דרך תפריט File--->New Smart Playlist. ייפתח לכם חלון קטן באמצע המסך בו תוכלו לחבר לכם רשימה אוטומטית על-פי קריטריונים מסוימים [פה בא ה"מותאם אישית"]. למשל: תוכלו לבחור שברשימה זו יהיו שירים שהתווספו על-ידכם לאיי טיונס רק ביומיים האחרונים, שהשם של האמן [Artist] מכיל את צרוף האותיות Avril וסוג השיר [Genre] הוא ROCK. כמו-כן תוכלו לומר, כי הפליי ליסט הנתון יכיל עד 30 שירים ושיתעדכן אוטומטית [כלומר כל פעם יופיעו שם שירים חדשים שהתווספו]. זה נחמד אם אין לכם כוח לסדר כל פעם פליי ליסט לפוד :) בקיצור, עם ההסבר הזה וקצת אנגלית אני מאמין שתוכלו להסתדר עם החלון הקטן. שימו לב שיש לכם גם פלוס ומינוס ליד כל קריטריון - סימן שאומר שאתם יכולים להוסיף עוד קריטריון לבחירה [כמו שנתתי פה - כמה קריטריונים להופעת השירים בפליי ליסט]. זהו - הודעת העזרה הראשונה שלי בפורום ;) מקווה שעזרתי, Shreky

למעלה