ivfשני שלא מתחיל טוב :,(

jusi1

New member
ivfשני שלא מתחיל טוב :,(

היי בנות.
ביום ראשון התחלתי סבב שני של ivf )ברקע אנדומטריוזיס) סבב ראשון לא הצלייח כי היו שלוש ביציות ריקות.
הפעם התחלתי עם דקפפטיל וביום השני הוספנו מונופור היום יום שישי עשיתי בדיקות
כבר באולטרסאונד היה משהו לא תקין
הטכנאית לא היתה סגורה על עצמה ה היא רואה מצד שמאל, לא הסבירה לי, עשתה לי פעמיים בדיקה פנימית אחכ בדיקה חיצונית אחכ קראה לטכנאית אחרת שההיא בכלל עשתה בזריז תבדיקה אמרה לה תקין ואלכה, זו רשמה שני זקיקים בימין ואחד בשמאל שכאילו ירד מ15 ל 12. אחכ הגיעו תוצאות ב.דם אסטרדיול ירד מבדיקה ראשון בשלוש מאות ל330 ופרוגסטרון קפץ ל17,5!!!!:'( הרופא חשד כי אני חא מזריקה דקא אבל אני כן אז אמר תזריקי עוד יומיים ותחזרי לבדיקה כדי שנוודא מה קרה םה ייתכן שזקיק אחד בייץ בצורה לא תקינה ואז נאלצים לעצור את ההליך...האם קרה למישהי? מה קורה עם זה? למה? ומה קורה עם הזקיק הפך לציסטה?יעלם לבד?אםשר סבבה נוסף להתחיל ישר? תגידו לו שרפקרה לכן והכל היה בסדר והצלחתן באוצו הסבב אוך אני מיואשת כל היום בוכהההההה
שלוש שנים ניסנו טבעי לא הלך
אין לנו ילדים
עברתי שני ניתוחי אנדו
מה קרה לי?:'( אני מיואשת וכואבת והייתי כל הזמן הכי אופטימית אני נישברתת

מבינה לליבך

חסרים הרבה פרטים כדי לראות את התמונה המלאה. אני יכולה להגיד לך שאצלי בעבר היו זקיקים וביציות לאחר ניתוח ובפעמיים האחרונות (אחרי הפלה) אין ביציות כלל, יש זקיקים אך כולם ריקים, יש לי רק שחלה אחת פעילה ויש בה אנדומטריומה 6 ס"מ. במידה וגם בפעם השלישית לא יהיו ביציות אני אעבור ניתוח נוסף כי ככל הנראה האנדומטריומה מפריעה. אני לא יודעת אצל מי את מטופלת ואם היו לך בעבר ביציות אבל חשוב להתייעץ עם רופא אנדו ופוריות. ממליצה על ד"ר סוריאנו וד"ר אליצור. בהצלחה ואל תתיאשי כי לצערנו זה לא יעזור לנו להביא ילד לעולם וזו המטרה של כולנו!!! מאחלת לך ולכולנו הצלחה בקרוב מאודדדד!

jusi1

New member
המון תודה

וואו, כואב לשמע כמה אדנו הזה הורס לנו תחיים.
אני אצל אליצור ורופא אנדו שלי אבישלום..אני כן בקשר איתם..מקווה שיעבוד לנו פעם הבא ושלא תצתרכי עוד ניתוח.
תגידי בין סבב לסבב את בהפסקה גדולה? והוא נותן לך להמתין למחזור ואז גלולות?

תודה

תשובה

בין סבב לסבב אני לוקחת גלולות ולפני תחילת טיפול מפסיקה ומתחילה זריקות. אחרי שאיבות שלא הצליחו התחלתי יום/ יומיים אחרי לקחת גלולות בהמלצת ד"ר אליצור. מניחה שאצל כל אחת זה שונה. ההפסקה בין הסבבים היא לחודש בערך.

jusi1

New member
היי

תודה על התשובה
שאלה - את לא ממצינה למחזור בין סבבים?

למעלה