IVF אסותא

IVF אסותא

התחלתי מחזור חדש היום ויש לי השבוע פגישה עם מנהל היחידה באסותא רמת החייל. אגיע לפתיחת תיק עם כל הבדיקות שיש לי כבר: גנטיות, פרופיל הורמונלי, בדיקת שד, בדיקות דם סרולוגיות וספירת דם וכו'
אני אחרי שני הריונות מוצלחים כך שזה יהיה ילד שלישי והבנתי שהקופה מממנת אבל יש השתתפות עצמית. מה שחשוב לי לדעת זה כמה זמן לוקח לקבל אישור (קופ"ח כללית) והאם יש אפשרות לטיפול במחזור הזה או שזה רק מהמחזור הבא?

אמאנחל

Member
מנהל
אין לי שום תשובות, שיהיה המון המון בהצלחה!!

אני גם הגעתי לפגישה עם הרופא באותו שבוע של המחזור

למחרת כבר התחלתי במעקבים ובמקביל הם שלחו לי הפנייה לטופס 17
הייתי צריכה לתת פיקדון למקרה ולא יאושר הטופס 17 אבל לא הייתה שום סיבה שלא יאשרו לי ולכן לא פחדתי שלא יאשרו.
עד הטיפול עצמו כבר אושר הטופס וקיבלתי את הפקדון בחזרה.
אם את מדברת על אסותא רמת החייל אז שתדעי שבחרת נכון, ד"ר אליצור מקסים!
&nbsp
&nbsp

אסותא רמת החייל

כן לשם אני הולכת. איך ידעת שהם יאשרו לך בוודאות? אני הולכת לילד שלישי כיוון שנשרה לי רק עוד מנת זרע אחת בלבד (עשיתי ממש עכשיו סיבוב אחד עם הורמונים שלא הצליח)

לא אני מתכוונת בכלל מבחינת תחילת נטיפולים

אצלי למשל הבעיה העיקרית שנותרה מנה אחת. בעבר קראתי שכתבו שצריך לפחות 3 סבבים של הזרעות עם הורמונים כדי שיאושר IVF אם כי במקרה שלי גם ככה יש השתתפות עצמית בטיפולים

בגלל שבילד הראשון הגעתי ל IVF

אז אוטו' בשני עוברים ל IVF ולא חוזרים להזרעות
לא יודעת מה קורה במצב שהטיפולים הקודמים הצליחו כבר בשלב ההזרעות.
מה שכן, אני יודעת שב IVF יש אפשרות "לגרד" את המנה וכך לחלק אותה לכמה מנות. אליצור באמת מאשר את זה.
גם הבנתי שההשתתפות העצמית בילד שלישי היא ממש גבוהה, בררת עלויות? כי גם ההורמונים עולים הרבה כסף וגם הטיפול עצמו, אז אולי בגלל שזה גם ככה יקר, יאשרו לך בפחות בעיות?

זו הסיבה שאני רוצה IVF

כי גם הסיכויים יותר טובים, הרי מחזירים כבר עוברים וגם ניתן לחלק א המנות
בילד שלישי השתתפות עצמית בכללית היא 1500 ש"ח ככה אמרו לי באסותא שזה עוד זול כי בארה"ב איפה שאין מימון לזה מדובר ב-5000 דולר לסבב! וגם אם יש החזר הוא קטן מאד אז צריך לראות הכל בפרופורציות הנכונות

אמאנחל

Member
מנהל
רק תזכרי

שגם אם הילד השלישי לא יהיה מאותו תורם, גם אז את תאהבי אותו. והוא יהיה אח לכל דבר לאחיו. בסופו של דבר המקור הגנטי לא כל כך חשוב בתחושת המשפחה.

למעלה