IVF לילד שלישי במכבי?

מצב
הנושא נעול.

סיון01

New member
IVF לילד שלישי במכבי?

IVF לילד שלישי במכבי?
מישהי כבר התנסתה בביורוקרטיה? יש לי 2 בנות, 7 ו-10, שנולדו בעזרת המון איקקלומין. היום אני בת 37, ואחרי 7 מחזורי איקקלומין עשינו סוף סוף בדיקת זרע, שיצאה בעייתית
אז התחלנו גם עם הזרעות, אבל אני כבר מסתכלת קדימה. כמובן שיש לנו מגן זהב, בדיוק בשביל IVF לילד שלישי (ורביעי?), אבל אני תוהה אם המגן הזה באמת "עובד", כמה בכל זאת צריך לשלם מהכיס ובכלל לשמוע ממישהי שהייתה שם. תודה!

סיון01

New member
מקפיצה לעצמי

IVF לילד שלישי במכבי?
מישהי כבר התנסתה בביורוקרטיה? יש לי 2 בנות, 7 ו-10, שנולדו בעזרת המון איקקלומין. היום אני בת 37, ואחרי 7 מחזורי איקקלומין עשינו סוף סוף בדיקת זרע, שיצאה בעייתית
אז התחלנו גם עם הזרעות, אבל אני כבר מסתכלת קדימה. כמובן שיש לנו מגן זהב, בדיוק בשביל IVF לילד שלישי (ורביעי?), אבל אני תוהה אם המגן הזה באמת "עובד", כמה בכל זאת צריך לשלם מהכיס ובכלל לשמוע ממישהי שהייתה שם. תודה!
מקפיצה לעצמי
מה, כולם רק על הילד השני?

אני יכולה לספר לך מנסיון שמכבי היא

IVF לילד שלישי במכבי?
אני יכולה לספר לך מנסיון שמכבי היא
קופת חולים נפלאה למטופלות IVF. אין לי מושג איך זה עם ילד שלישי. שמעתי רק שיש השתתפות 50% של הקופה. אבל תוכלי להציץ בהודעות קצת יותר ישנות בפורום זה, זכור לי שהיו שם שיחות עם הבנות על קופ"ח מכבי. הרבה הצלחה.

ענבל 2

New member
מצטרפת לשאלה ומרחיבה...

IVF לילד שלישי במכבי?
מצטרפת לשאלה ומרחיבה...
לי יש ילד מנישואים קודמים שנולד לאחר הריון ספונטני. יובל נולדה לאחר טיפולים. כלומר לי יש 2 ילדים ולבעלי 1. אני חברת קופ"ח לאומית ובעלי מאוחדת. האם אנחנו זכאים למימון קופ"ח לילד הבא?

העין ה 3

New member
במכבי זה נחשב ילד שני

מצטרפת לשאלה ומרחיבה...
לי יש ילד מנישואים קודמים שנולד לאחר הריון ספונטני. יובל נולדה לאחר טיפולים. כלומר לי יש 2 ילדים ולבעלי 1. אני חברת קופ"ח לאומית ובעלי מאוחדת. האם אנחנו זכאים למימון קופ"ח לילד הבא?
במכבי זה נחשב ילד שני
אני לא יודעת איך זה בקופות האחרות. במכבי הספירה היא לפי מספר ילדים משותפים של שני בני הזוג. בכל מקרה את צריכה לבדוק בקופ"ח לאומית, כי הם אלה שאמורים לשלם את הטיפול ולא מאוחדת. מאוחדת יצטרכו לממן רק בדיקת זרע וכד' אם יהיה צורך.

ס ת י ו 3

New member
תשובה

IVF לילד שלישי במכבי?
תשובה
אם יש לך מכבי מגן זהב אז זה בעצם כמו ילד שני רק שזה מוגבל ל-7טיפולים. אם הטיפול הוא בבית חולים ציבורי אז המימון של הטיפול הוא מלא והתרופות עולות כמו שעולה למטופלת רגילה. אם עושים באסותא למשל אז יש החזר של 50%. המוווווווון בהצלחה!!!

זה עובד נפלא. גם לי יש מגן זהב

IVF לילד שלישי במכבי?
ואנחנו בטיפולים לילד שלישי. המחירים לכל הזריקות והתרופות הם כרגיל, וגם טיפולים בבית חולים ציבורי, אותו הדבר כמו לילד ראשון ושני. לגבי בית חולים פרטי , מחזירים רק 50% מההפרש במקום 83% שמחזירים בילד ראשון או שני. כלומר לי, שאני עושה הפרית מבחנה עם מיקרומניפולציה על לפני שנה 1100 ש"ח במדיקל סנטר הרצליה, וקיבלתי 550 ש"ח חזרה. לא יודעת כלום לגבי קופות אחרות בהצלחה

קרן פ

New member
ובאותו נושא - לכמה זמן תקף האישור

ואנחנו בטיפולים לילד שלישי. המחירים לכל הזריקות והתרופות הם כרגיל, וגם טיפולים בבית חולים ציבורי, אותו הדבר כמו לילד ראשון ושני. לגבי בית חולים פרטי , מחזירים רק 50% מההפרש במקום 83% שמחזירים בילד ראשון או שני. כלומר לי, שאני עושה הפרית מבחנה עם מיקרומניפולציה על לפני שנה 1100 ש"ח במדיקל סנטר הרצליה, וקיבלתי 550 ש"ח חזרה. לא יודעת כלום לגבי קופות אחרות בהצלחה
לטיפולים? החלטנו לנסות את " מאוחדת" -נגיש עכשיו טפסים ונראה מה התשובה ( יש לי תאומים מטיפול אחד ). אם היא שלילית, נעבור מייד למכבי, כדי שהספירה תתחיל מ-2004. במידה ונקבל אישור, השאלה היא האם הוא תקף עד סוף השנה ( סוף דצמבר 2003 ) או עד שנה מיום הקבלה ( לדוגמא, ספטמבר 2004 )? קרן

מצטערת, לא יודעת. אף פעם לא שמתי לב

לטיפולים? החלטנו לנסות את " מאוחדת" -נגיש עכשיו טפסים ונראה מה התשובה ( יש לי תאומים מטיפול אחד ). אם היא שלילית, נעבור מייד למכבי, כדי שהספירה תתחיל מ-2004. במידה ונקבל אישור, השאלה היא האם הוא תקף עד סוף השנה ( סוף דצמבר 2003 ) או עד שנה מיום הקבלה ( לדוגמא, ספטמבר 2004 )? קרן
מצטערת, לא יודעת. אף פעם לא שמתי לב
מכיוון שאף פעם לא עשו לי בעיות בעניין

מצב
הנושא נעול.
למעלה