ivf2 בדרך לכישלון??

jusi1

New member
ivf2 בדרך לכישלון??

היי בנות.
ביום ראשון התחלתי סבב שני של ivf )ברקע אנדומטריוזיס) סבב ראשון לא הצלייח כי היו שלוש ביציות ריקות.
הפעם התחלתי עם דקפפטיל וביום השני הוספנו מונופור היום יום שישי עשיתי בדיקות
כבר באולטרסאונד היה משהו לא תקין
הטכנאית לא היתה סגורה על עצמה ה היא רואה מצד שמאל, לא הסבירה לי, עשתה לי פעמיים בדיקה פנימית אחכ בדיקה חיצונית אחכ קראה לטכנאית אחרת שההיא בכלל עשתה בזריז תבדיקה אמרה לה תקין ואלכה, זו רשמה שני זקיקים בימין ואחד בשמאל שכאילו ירד מ15 ל 12. אחכ הגיעו תוצאות ב.דם אסטרדיול ירד מ600 ל 300:,( םרוגסטרון עלה מ3,5 ל 17,5!!!!!!!!!:'( :'(. אכחתי סרטים הרופא צלצל אמר תראי התוצאות לא תקינות את בטוחה שאת לוקחת מנה מלאה של הדקה..כן אני כן . אז אמר טוב תראי תמשיכי שישי שבת להזריק בואי בראשון לבדיקה אני חייב להבין מה קרה שאלתי מה זה יכול להיות אמר שאולי זקיק בייץ לא תקין ואז מפסיקים את ההליל..ומה עושים? מה קורה לזקיק הזה? הפך לציסטה?ייעלם לבד? סבב נוסף אפשר ממחזור הבא???? אווווףףףףף בכיתי המון ובא לי שוב לבכות

1me too1

New member

לא מבינה בזה בכלל
אבל יודעת כמה מאכזב להתחיל סבב ולהפסיק באמצע.
מקווה שהכל יסתדר

jusi1

New member
המון תודה

המון תודה
בעלי כבר רוצה שאקח הפסקה של שלושה חודשים ולא ארוץ מטיפול לטיפול הוא חושב שאני אקרוס ואני לא רוצה להרים ידיים :( מחר יש לי עוד בדיקה ומקווה שיהיה שינוי משמעותי כדי שאוכל להמשיך

כדי לעודד ולחזק

לא מספיק מבינה כדי ליעץ.
יודעת שאי אפשר לעשות טיפול אחרי חודש של הזרקות.
אבל אולי אם מפסיקים באמצע זה בסדר, ואפשרי.
חכי לראות מה הרופא יגיד מחר. הרבה כוחות.

anguly

New member
נראה שאכן בייצת

זה די מוזר כי זה קרה מאד מהר (אם כי יש מקרים כאלה של ביוץ אחרי 5 ימים ).
האם כשהתחלת היית ביום השני של המחזור?
בכל מקרה לי נראה שהסבב הזה הלך ואני מופתעת שבכלל ביקשו שתמשיכי.
וכן אפשר להתחיל מהתחלה ולאפס הכל. לא צריך לחכות.
&nbsp
כל מה שאת מתארת אופייני לגילאים מבוגרים, מחזור מקוצר, זקיקים ריקים, לא כתבת בת כמה את, האם זו הבעיה העיקרית? גיל?

jusi1

New member
הסבב נכשל

הי
קודם תודה לכל אחת ואחת מכן, אתן מקסימות, בלעדיכן זה היה יותר קשה.
אני בת שלושים, עם אנדומטריוזיס, ללא ילדים, עברתי ניתוח לפורוסקופיה שאבו לי אנדומטריומה לגמרי משחלה ימנית ומהשמאלית שאבו קצת וטיםה ניקו מקפוקדים..החצוצרות שלי מוחבאות עמוק מתחת להדבקויות של אנדו כך שלא ניתן לדעת בשום בדיקה מה מצבם והרופא החליט להשאיר מצב ככה כדי לא לפגוע בפוריות לגמרי כי הניתוח מסובח מידיי כדי לנקות הכל . .
בכל מיקרה סבב הזה הלך, הרופא אתמול הורה לעצור את הזריקות להמתין למחזורומהיום השני להתחיל ויזאבל...בשבוע הבא אפגש איתו לקביעת פרוטוקול חדש...שלישי והמחלה שלי מסגסגת יחד עם הטיפולים כי צצה שוב אנדומטריומה בשחלה ימנית בגודל 2.5 ובשמאלית גדלה לכ 4+...
כולי חוששת גם מהמחזור שיבוא כעת (כבר כואב לי) פעם שעברה הכל זרם חלק...פרט לכל שהביציות היו ריקות...
חשבתי שהפעם זה יצלייח והכל ישתבש מאוד....עכשיו אני מפחדת נורא מהטיפול השלישי שלא ייכשל והמחלה תמשיך להתפתח...
יש לכן עצות לשאלות לשאול את הרופא? עצות אחרות שיכולות לעזור?

anguly

New member
אנדו זו מחלה ארורה

לי יש ברמה הכי מינימלית ועדיין...
הדבר הטוב ביותר לאנדו, זה דיכויים ארוכים ככל האפשר, זה גם משתיק את המחלה, וגם משפר את הסיכויים
אני עשיתי דיכוי ארוך של 3 חודשים (כל חודש זריקה של דקה 3.75), ואחרי שהמערכת היתה בדיכוי מוחלט החזרתי עוברים מוקפאים שהיו לי מטיפול אחר, ואחרי 10 טיפולים זה סוף סוף נקלט.
&nbsp
ככה שנראה לי שהייתי הולכת על פרוטוקולים ארוכים ולא קצרים.

למעלה