J-סיקה לא סיפרה אבל...מגיע לה

shelycat

New member
J-סיקה לא סיפרה אבל...מגיע לה ../images/Emo49.gif

נפתח פורום חדש בהנהלת J-סיקה בנושא אכזבות. אז המון מזל טוב ונקפוץ לבקר.

רחלי1

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד, יש עלייך... ../images/Emo70.gif ../images/Emo22.gif

בהצלחה, יקירתנו המוכשרה עד למאוד!!! אפשר לקבל את הלינק...? רוצים לבקר!

J-סיקה

New member
וואו... איך גיליתן ../images/Emo9.gif

לא רציתי לערבב שמחה בעצבות אז לא ממש שיתפתי אתכם אבל זה גם היה ממש ספונטני מהיום להיום כן אז פתחתי פורום אכזבות שנולד ממצב לא מעודד כל כך הייתי בהריון בשבוע החמישי ונפל לי הפלה טבעית הייתי מאוכזבת ומאוד מדוכאת אבל יצאתי מזה וידעתי שתמיד צריך מקום לכתוב בו ..... אז עכשיו יש

הילית*

New member
קבלי ../images/Emo24.gif גדול ממני...

בתקווה שלא תדעי עוד אכזבה כזאת... ומקווה שמהר מאוד בטנך תתמלא מחדש בתינוק בריא ל- 9 חודשים מופלאים....

ג´ס, קבלי ../images/Emo24.gif וגם ../images/Emo25.gif

מקוה שלא תדעי עוד אכזבה... ותזכי לחיים מאושרים וטובים

ג´סיקה חמודתי, צר לי על האובדן שלך

אבל אני בטוחה שבקרוב מאד יהיה בונבון חדש בבטן, והפעם למשך תשעה חודשים מלאים... אבל מזל טוב על הפורום החדש. האם אתם עוסקים גם בעינין אכזבות בחיפוש עבודה??

J-סיקה

New member
יעל תודה

אכזבה היא אכזבה לא משנה ממה ... וכמו שסיפרתי לחברה ההבדל בין סתם קוטר ותלונות לאכזבה הוא שאכזבה מגיעה אחרי ציפיה ובדרך כלל ממשהו חשוב מאוד .... אז ליגיטימי שעבודה תבאס ותאכזב ....

dorlim

New member
קבלי ../images/Emo24.gif משנינו...

ממש כואב לשמוע. כל הכבוד על כך שאת מצליחה להפוך משהו שלילי כזה למשהו חיובי. מאחלים לך את כל הטוב שבעולם מחזיקים לך אצבעות לימור ודורון.

אתי@

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אני ממש מצטערת לשמוע, אבל אין לי ספק שהאכזבה הזאת היא פתח להמון אושר בהמשך. שלך אתי@

למעלה