J.LO

J.LO ../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif../images/Emo195.gif

קודם כל זה דיסק מ ו ש ל ם. יש שם אולי 3 שירים שפחות אהבתי אבל השאר פצצות אחד אחד. **כל ה-5 שירים הראשונים מושלמים. והקליפים היו לא פחות יפים. במיוחד PLAY! **מה-לא מוכרים הכי אהבתי את That's Not Me התאהבתי בו וגם- Dancr With Me ***i'm Gonna b Allright- אפעם לא אהבתי את השיר הזה הוא די עיצבן אותי.. עדדד ששמעתי אותו בדיסק :) יש לו גרסה אחרת מדהימה והתאהבתי גם בו הוא יותר שקט סלסה כזה.. **מישהו יודע למה אין את התמונות האלה בדיסק? רשום שזה מהפוטושופ של J-LO . אבל גם הקצת תמונות שיש לה שם אני הכי אוהב אותם ..

QueIronia

New member
JLo הדיסק הכי טוב של ג'ניפר.

שירים 1-6 מעולים, ואז יש את Come Over המעפן (ורב-רב-רבאק! גם ילדים קטנים קנו את הדיסק. מה זה השיר הזה? תגנחי וזהו!) IGBAR אחד הטובים של ג'ני
גם ברמיקס המעולה וגם בגרסא הרגילה
יש לי את הדיסק ב-3 גרסאות

מה?? יש לך אותו 3 פעם??

אני מקוה שלא כולם אמיתים כי זה אומר 180 שקל חח אם כן אתה מושפע חזק! סתם שיהיה לך בכיף ואהבתי רצח תדיסק. אבל התאכזבתי שיש קצת תמונות =[

Lopezit

New member
אוי ואבוי.. אם תדע כמה כסף בזבזתי

עליה אפילו אני לא רוצה לדעת

QueIronia

New member
אם זה מדהים אותך...

אז הנה האוסף המלא שלי: דיסקים
1. On The 6 (European Version, 16 Tracks) 2. On The 6 (South American Version, 14 Tracks) 3. JLo 4. JLo (+Bonus Tracks, 18 Tracks) 5. JLo (South American Bonus Tracks, 18 Tracks) 6. J To Tha L-O! The Remixes (European Version, 15 Tracks) 7. This Is Me... Then (European Version, 13 Tracks) 8. This Is Me... Then (Russian Version, 18 Tracks) 9. This Is Me... Then (Grean Britian Double Version, including "The Reel Me") 10. Rebirth 11. Rebirth (DualDisc)​
DVDs
1. Feeling So Good (European Version) 2. Let's Get Loud 3. The Reel Me​
סינגלים
1. If You Ad My Love 2. Waiting For Tonight 3. Let's Get Loud 4. Feeling So Good 5. Love Don't Cost A Thing 6. Play 7. I'm Real 8. Ain't It Funny 9. Ain't It Funny Remix 10. I'm Gonna Be Alright 11. Jenny From The Block 12. All I Have 13. I'm Glad 14. Baby, I Love U! 15. Get Right 16. Hold You Down 17. Lose Control​
מן הסתם, בקרוב יצטרפו Como Ama Una Mujer לרשימת הדיסקים ו- Que Hiciste לרשימת הסינגלים. התמונה פה
הכל שלי

וואיייייייייייייי חחח אתה לא שפוי

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-ם חחח מה זה? כמה כסף..! אולי אני יגנוב לך משהו? נגיד את... פלאי מה אתה אומר? JLO העטיפה הכי מרשימה שם..

Lopezit

New member
רוצה לראות את האוסף שלי?../images/Emo6.gif

אה זה מזכיר לי שצילמתי לפני כמה זמן את הכל כדי לשים פה ושכחתי

QueIronia

New member
אולי באמת תכתבי את האוסף שלך.

אני באמת לא יודע מה יש לך (חוץ מה-10 סינגלים שאז שנינו קנינו בחבילה אחת מאוסטרליה...)

Lopezit

New member
אני אשים פה מחר

או יותר מאוחר צריך ללכת להתחיל להתכונן לבוחן

QueIronia

New member
היית מת...

למרות שדווקא Play הוא אחד הסינגלים שאני פחות אוהב (לא ברור למה, השיר הוא יצירת מופת כמעט כמו Walking On Sunshine למשל, ובכ"ז הוא אף פעם לא עשה לי את זה...)

פחחח אם יש שיר אחד

שבגללו התחלתי לאהוב אותה זה פלאי.. ובמיוחד במיוחד הקליפ. אין דברים כאלה אפילו שזה קליפ אולפן עם המסך הירוק מאחורה היא נראית משהו נדיר

אליעד699

New member
|שוק|

אני גם רוצה כזהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

IGBAR באמת שיר מעולה!

היה לי אותו איזה שנה באמפי ושנה בדיסק של דאנס אחד... ולא ידעתי שזאת ג'ניפר
למרות שחשדתי

Lopezit

New member
Come Over פשוט זבל מהלך

אני תמיד אוהבת לשמוע באלבום את שירים 8-10, 13-15

למעלה