!Jack is BACK

Dawn12

New member
!Jack is BACK ../images/Emo45.gif

רמונה, סרטן אשכים, רמונה, אובססיביות לחיי האהבה של אשלי, רמונה, רמונה, רמונה - אחרי תקופה קשה (מאוד) נראה כי ג'ק חוזר סוף סוף לעצמו, ובעיקר אל החיוך הערמומי הכה מוכר שלו. איזה כיף! השיחות שלו עם ניקי היום היו בערך הדבר היחיד שהחזיק את הפרק. תנסו לחשוב על עוד מישהו בסדרה שהיה אומר לניקי חד וחלק "!Let's have an affair, starting tonight" - לא תמצאו! ההצעה שניקי תעבוד בז'בו היא לא פחות מגאונית. אמנם אין לה שום מושג בעסקים אבל מהלך כזה יכול להתסיס בערך את כל העיר. אני רק מתחיל לחשוב על התגובות של ג'יל ואשלי למינוי הזה וכבר נעשה לי טוב, שלא נדבר על מה שויקטור, בראד, ויקי וניק יגידו על זה. לא יכול לחכות! ונמאס לי כבר מהסיפור המתיש הזה בבית מקניל-דניסון, בדגש גדול על טרישה. או שתחזור לעסוק במזימות ונסיעות ברוורס או שתיעלם מן המסך. אי אפשר באמצע.

The Abbott Girl

New member
ודווקא היום... ../images/Emo72.gif

לא יצא לי לראות
את הפרק של אתמול ראיתי ואהבתי את השיחה של ג'ק וניקי אני אוהבת את החיבור בינהם! אני מקווה שיצא לי לראות את הפרק של היום (מחר אין זמן...)

KOBEMANIA

New member
נמאס

כבר מהמשולש טרישה ראיין את מייגן זה מבזבז את כל הפרק על דבר כה דבילי היה נפלא לראות את ג'ק ערמומי מתמיד ובכושר שיא אך אני מת לראות את מבטם של האבוטים בישיבת הדירקטוריון הקרובה שלא לדבר את המבט של ויקטור כשהוא יפתח את עיתון הבוקר תמיד שיש משהו עם ג'ק וויקטור זה חזק וטוב אין ספק שדרוסילה שופכת אור על משפחת וינטרס המשעממת

The Abbott Girl

New member
אחחח איזה פרק משובח ../images/Emo72.gif

למרות הכל יצא לי לראות את הפרק היום, ואחד הטובים שראיתי השבוע...! הדיאלוג של ג'ק וניקי אחחח ממש הרגו אותי!!! ועוד ניקי שקלה ברצינות את האפשרות של רומן עם ג'קו אבל כמו שניקי הבהירה לו למה לא: זה פשוט יהיה אסון לבנות שרוצות אותו... דההההההההההההההההההההההההההההה אבל הכי קורע באמת היה שג'ק מציע לניקי להכנס לעסקי הז'בוט (אנחנו כבר נמצא לך שם משהו לעשות) זה באמת כבר התפתחות מעניינת! ויקי והמטריד - הסיפור הזה גם תופס קצת מפנה סוףסוף יש חשוד יותר רציני שגם אם הוא לא עשה כלום מגיע לו לשבת בכלא כי הוא פשוט עלוקקקקקקקקקקקקקה רוי/ס לך הביתה!!! דרו - אוי היא שחקנית פשוט מעולה אני אוהבת את הסצינות שלה. מייגן-טרישה-נינה-תומס: או שתהרגו אותם או אותי, הם פשוט לא מעניינים!

יוליקה

Member
מנהל
ראיתי רק היום בשידור החוזר

אכן כן! ג'ק היה במיטבו שוב. אבל הרשו לי לשפוך אור קטן לאו דווקא חיובי על ניקי: האישה הזאת (גם אם היא חיה כרגע בניפרד מויקטור) היא בחזקת מולטי מיליונרית. לא??! אז למה היא לבושה בחוסר טעם שכזה?? מה זאת הקשת בשיער? מה את בת 17?? זה מתאים לבת שלך, גם לה כבר לא. מה קרה ניגמר לך מהספרית/ספר שלך?? אז תחליפי!! החולצה המנומרת הזאת קצת מזכירה לנו שהיא בעצם רקדנית לשעבר לא מיליונרית. בעניין טרישה-ראיין-מייגן - כבר מזמן בא לי להכניס לה סטירה עם קריאת Hi, wake up וצאי מזה כבר. אם את לא רוצה את ראיין כי כבר לא בא לך עליו - יש דרך אחרת מאשר להחזיק את אחותך ברצועה....

אור2221

New member
ניקי אכן עוברת

תקופת בגדים רעה במיוחד, היא תתאושש... אני חושבת שהיא אחת הדמויות שהכי יש להן זיג-זג מבחינת בגדים, לפעמים משגעים ולפעמים מזעזעים. אבל זה מתאים לדמות, לפעמים היא מאוד "קלאסית ואלגנטית" ולפעמים היא חוזרת לשורשים :)

ים כחול

New member
מה זה הדיכאון הזה אצל נינה ???

למה הדירה חשוכה כלכך ??
למה תומס לא מוריד את השפם המכוער ??
מה תומס מוצא בנינה ??
איפה פיליפ
??
כמה ליפסטיק נינה צריכה לשים ולמה היא לא מבינה שזה ממש לא חושני עליה ??
ולמה אנחנו צריכים לסבול שעמום כזה ??
(אלו היו 60 שניות על נינה תומס המיותרים)

קיית1

New member
באמת איפה פיליפ ?? ../images/Emo12.gif

יכול להיות שהוא יחזור אלינו בתור עלם חמודות צעיר ?!? או שכרגיל הוא יופיע כאילו הוא הרגע חזר מאימון כלשהו...

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifקיית

נראה לי שתה משקה נעורים נצחי .. אני חייבת להשיג תמשקה הזה.... התחילו לי קימטוטים סביב עיניי ...

למעלה