jal jal העלתה שרשור מקסים ושאלתן

jal jal העלתה שרשור מקסים ושאלתן על החוט העוטף את החרוז. . .אפשר להכינו לבד בעזרת פלייר עגול ופלייר שטוח של תכשיטים. . .עשיתי כעת במיוחד הדגמה איך מכינים לבד ובתי צילמה שלבי העבודה בשבילכן. . . השתמשתי בחוט ירוק מתכתי שהיה לי בבית. . . אפשר חוט אלפקה, פליז וכל חוט שתכונתו גמישה. . .לא מתמצאת בשמות החוטים שחורזות החרוזים משתמשות בהן . . .אך יודעת שינם חוטים צבעוניים שונים . . . בבקשה. . .

../images/Emo147.gif שלב ראשון בעזרת פלייר עגול מעגלים את התחלת החוט בחלק העגול. . .ועושים משני צדדי החוט. . .לקחתי חוט בערך 10 ס"מ אורך. . .זה משתנה בהתאם לגודל החרוז. . .

hoch

New member
ענתי, אחרי יום כזה מרגש עוד מצאת כוחות בשבילנו? תודה על הרעיון המקסים וצילום הביצוע. אני אנסה את זה בהזדמנות ראשונה.

../images/Emo146.gif שלב שלישי אגב להקפיד ששני הצדדים הליפוף באותו צד שטוח . . . כעת עוברים לפלייר השטוח ומחזיקים עימו את הליפוף שעשינו ובעזרתו ובעזרת היד השמאלית הפנויה ממשיכים ללפף סביב הליפוף , , , כך עושים משני הצדדים . . .

מצטערת מעייפות כתבתי לא נכון אך התמונות לפי הסדר. . . כעת מביאים את שני הצדדים לחפיפה אחת על השניה

../images/Emo145.gif המשך כעת בעזרת הפלייר העגול או השטוח מה שנוח לכן ובעזרת הציפורניים מוציאים את תחילת הליפוף הראשון משני הצדיים. . .אנחנו כאילו פותחות ומאריכות החרוז שיהיה כמו קפיץ מוארך. . .פותחות לאורכו

../images/Emo187.gif עוד שלב כעת לוקחים מאותו סוג של חוט ,חתיכת חוט אחר ,עושים לו ליפוף כמו בתחילת העבודה . . . את מה שעשינו קודם פותחים מעט באמצע ודוחפים החרוז הנוסף לתוך בטן החרוז העוטף ואז משחילים את החוט הנוסף שהכנו התמונה ממחישה היטב

../images/Emo140.gif שלב אחרון עמכן הסליחה על בלבול כתיבת סדר השלבים. . .התמונות לפי הסדר . . . יום מעייף ,מרגש וארוך עבר על כוחותינו (משפחתי ואני ) ירדנו לעובדה 3 שעות נסיעה לכייון אחד לטקס השבעה של בתנו הבכורה. . . בהצלחה ובהנאה

תמי שבט

New member
איזה יופי! הסבר נהדר ודרך מקסימה! כל הכבוד שביום כזה מרגש טרחת והגשת לנו טכניקה כל כך שימושית!

ksnir

New member
קודם כל, שיהיה בשעה טובה ובהצלחה שנית - תודה על ההסבר. יופי של הדגמה.

../images/Emo9.gif בכיף בנות . . .תהנו. מה לעשות שלפני שהולכים לישון מזרימים מעט חמצן לנשמה וזה אומר -שאי אפשר בלי הפורום המקסים . . .

למעלה