JAMES BROWN 1933-2006

dgil

New member
JAMES BROWN 1933-2006 ../images/Emo189.gif

ענק הסול וממציא ה Fאנק הלך לעולמו הלילה בגיל 73. אפשר בהחלט לומר שפרינס הוא מהבולטים שבממשיכי דרכו והושפע ממנו רבות. עצוב שעוד אחד מענקי המוסיקה של הדור פורש לטובת הסופר-גרופ שבשמיים. ניר,מה דעתך על ערב הוקרה ב G ? Keep The Funk Alive http://en.wikipedia.org/wiki/James_Brown

XkoalaX

New member
מאוד עצוב

לא יאמן שעברה רק חצי שנה מאז ראיתי אותו נותן בראש בניו יורק.

dgil

New member
פרפורמר גדול

ראיתי אותו באנגליה לפני מספר שנים,ראו שהוא כבר לא הכי בכושר והוא ירד מדי פעם להתרעננות והשאיר את הכרוז שלו שיחמם את הקהל (שהיה חם עוד מהרקדניות שמלוות את בראון ). זה היה בפסטיבל באנגליה בבמה פתוחה עם מליון איש באמצע מדשאות של פארק ענק - מה שלא הפריע לבראון לדפוק כניסה עם לימוזינה לירכתי הבמה. לאיש היה קלאסה ללא ספק :)

HeavenlyB

New member
At least you got to see him

I wish I did. But It's too late now I haven't known him very well, but I still respect his career, talent and influence on the music. Not mary artists in his magnitude reach that age, so you could say that he lived a long life.

dgil

New member
פרינס נותן כבוד ב www.3121.com

נראה שהאתר כולו הורד לטובת הודעת האבל על הליכתו של ג'יימס בראון. Respect.

XkoalaX

New member
מפתיע משהו

הבחור שלנו לא "בעד" המוות ועזיבת העולם הזה לטובת העולם הבא? זה לא עוד אחד מהקטעים ההם של JW או שאני כבר ממש מתבלבלת? בכל אופן, אין ספק שנאה מצידו להציג את רגשותיו באשר לפטירתו של הסנדק. זוכרים את ההופעה של ג'יימס, שבה הוא קרא לבמה גם למייקל ג'קסון וגם לפרינס? אם הייתם אומרים להם אז, איפה הם יהיו היום (בחריין ולאס וגאס?!), הם היו מתפלצים במקום, מילה שלי.

XkoalaX

New member
ותודה לתפוז

מערכת הפורומים המהוללת והמקוללת הזו, ששירשרה לי את הפוסט למקום הלא נכון. התגובה הנ"ל מיועדת כמובן לאריאל.

HeavenlyB

New member
Yup, I'm in Toronto

Working, and getting adjusted to the place. When are you coming to visit? Sorry for the English, I just don't have the Hebrew letters printed on my keys.

למעלה