James Cotton מופיע בחמישי בלילה

סלסרו

New member
James Cotton מופיע בחמישי בלילה

בBB Kings מדור הנפילים של הבלוז', מופיע כבר למעלה מ60 שנה.. רוצו לראות.. זו הזדמנות..

חמישי זה ערב גלריות

למשל: http://www.foxyproduction.com דווקא לתרבות פתיחות הגלריות הסתגלתי מהר: אמנות טובה (יותר או פחות, תלוי לאן הולכים), בחינם, עם אלכוהול, פעם בשבוע... גילינו שסטטיסטית, המקום האחרון שאנחנו הולכים אליו בערב תמיד הכי טוב (יכול להיות שזה קשור לאלכוהול..אבל לא בטוח)

billc

New member
תעדכני את הפורום מה קורה עם מרM

אנחנו גידלנו אותך וזה מה שאנחנו מקבלים בחזרה??????

סלסרו

New member
יש לי ידיד שהולך באופן קבוע

רק מה - א' הגלריות זה מ6 עד 7?7 וחצי? ואני, עד שאני יוצא מהעבודה, ועושה סיבוב עם הכלבה בפארק, מסיים בסביבות 6 וחצי. ב' הייתי בכמה "פתיחות", והרגשתי שהמלך כה עירום, וכולם שם טופחים לכולם על השכם (תוך כדי לגימת יין ואכילת קוביות גבינה משובחת), שהם חיים במעין בועה כזו שreinforces itself, עד שפשוט מאסתי בהם. אין לי הרבה רספקט לאמנים שמנסים לשכנע אותי שהזבל שהם יוצרים זה מאסטרפיסז והבעיה היא בי, שאני לא מספיק מלומד/מיומן בכדי להבין את עומק יצירותיהם..

אתה צודק ביותר ממאה אחוז

1. לגבי השעה- זה באמת נורא מוקדם..גם אנחנו מתקשים להספיק לפעמים, אבל אנחנו לפחות בצ'לסי, אז בדרך כלל זה מסתדר- מקסימום מוותרים על האמנות וקופצים ישר לאלכוהול..פעם בכמה זמן (כשזה קורה, זה אומר בדרך כלל שאנחנו אחרי כל כך הרבה שעות מסך/ בית ספר/עבודה שממילא יהיה קשה ללכת לגלריות) 2. הפלצנות- בשבילנו זה שונה. חלק מהעניין של לעשות מאסטר באמנות, זה שזה הופך להיות עניין של בחירה ומצברוח. העניין פה זה ללכת עם האנשים הנכונים. המון פעמים, למרות שאנחנו מבינים בדיוק מה רוצים מאיתנו, למרות שאם נחליט- נוכל לערוך דיון מעמיק, הפלצנות מגעילה אותנו ואנחנו נבלה המון זמן בלצחוק על זה, לפעמים התערוכות מציתות דיונים שלא בהכרח קשורות אליהן- אז מהות ואיכות העבודות לא תמיד משנה. ולעיתים לא רחוקות יש גם דברים מגניבים, שהם גם טכנולוגיים וגם לא אובר- פלצניים, ואז ממש כיף מכל המובנים. חוצמזה- מה רע בגבינות ויין? עושים פורים פעם בשבוע. וכן, זה מגניב, זה נחשב חלק משיעורי הבית שלי לפעמים... להיות סטודנטית זה כיף :)

איכס

היה לילה טוב- עם הרבה אלכוהול (האיות שלי יעיד אם יותר מדי או לא) אבל הקיאו עלי בסאבווי. למה? איכס. יותר נכון הקיאה עלי. אפילו לא מכירה אותה. פיכסה לילה טוב :)

סלסרו

New member
את עד כדי כך נראת גרוע?

לא הלכתי, אבל פתאום זה נעשה

משימה פופולרית, יש 3 אנשים שונים שהחליטו שהם צריכים לקחת אותי לקוני איילנד- רק שנגמר לי הזמן אז הכל הפך לתכניות באויר (אחד רוצה לקחת אותי לסהרה (מסעדה טורקית?) אחד לבירה והוט דוגס ואחד לזריחה... הזריחה לפחות- תחכה למזג אויר פחות מעונן). אבל אני אלך.. לשם, לקלויסטרז, ועוד כל מיני מקומות שהפכו להיות משימה... ד"א- מה זה השרשור המוזר הזה? דברים משונים קורים בתפוז! (פתאום זה משורשר להודעה אחרת, ולא להודעה שלך על ההופעה)

סלסרו

New member
ראיתי את הזריחה מפארק בטריה

פעמים רבות, ואף עזרתי לדייגים לדוג שם, ב4-5 בבוקר.. אחח.. ניו יורק כמו שלא ראיתם אפפעם.

טוב, אז...

נניח בארבע בבוקר סיימתי עם המכסה היומית של שיעורי בית וענייני עבודה, אני עדיין במנהטן, אבל יש לי מטרוקארד שרק מחכה לאקשן בתוך או מחוץ לעיר ואין לי מלא כסף. מה עושים ? בהנחה שהחברים ברובם לא מתמצאים בשעות האלה של היממה כי לפני שנפגשנו הם נטו לישון בשעות כאלה. הברים כבר סגורים, עדיין חשוך לא נראה שיש הרבה מה לעשות חוץ מLOITERING כללי. אני יודעת שפיספסתי משהו, רק לא ברור לי מה. רעיונות? 5 הבורוז יתקבלו בברכה.

למעלה