James own clothing range ענקקק

סתיוית

New member
James own clothing range ענקקק

גיימס קנה רשת בגדים בשם "סיק פאפי" - כלב עצוב?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://www.bbc.co.uk/totp/news/2004/07/19/13035.shtml מה זה הרשת בגדים הזאת?! אני -לא- שמעתי עליה..טוב נו זאת אני! חחחחחחחח וואיייי כמה שאני מתה לקנות בגדים כבר שםםםם חחחחחחחח יש אותה במקרה בארץ?! לא נראה לי..אבל אם כןןןן אגב, יש כבר שתי ידיעות חשובות על באסטד! אם ראש1 לא מפרסמים לפחות אחת מהם-שימותווווווווווווווו

DawnR

New member
אממ....תיקון:

ג'יימס פשוט נעשה שותף בחברת ביגוד שתוציא ליין משלו שיקרא Sic Puppy על שם הלהקה הראשונה שלו (בתור נער הוא הקים להקה עם שני חברים, וזה היה השם שלהם). חוצמזה, התרגום הוא: "כלב חולה". למרות שSick לפעמים מתורגם בתור "דוחה"\"מגעיל". סתם לידע כללי
שחר.

סתיוית

New member
סיידר שותף אותו הדבר חחחחחח

וכע את הקטעים האלה הבנתי! :) גם מצאתי תמונה שלו עם חולצה שלהם!

fight star

New member
אווו אווו אוו!!!

כןןןן ראיתי אותו עם החולצה /שלהם...התמונה די מזעזעת האמת.. חיחיח אבל שיהיה לו בהצלחה!

סתיוית

New member
ואני אשים

אבל כמו ש..ממ..לא דעת מה שמה..(סליחה)..אמרה היא דיי מזעזעת!

fight star

New member
וואיי

אידה תמונה מתוקה! (לא החולצה.. היא מפחידה אותי) איפה מצאת אותה? אני מחפשת תמונות חדשות שלהם כמו מטורפת ולא מוצאת!!!

DawnR

New member
חחח

כן, ראיתי את החולצה הזאת. דווקא מגניבה אם היא לא הייתה צהובה. צהוב מזה לא מחמיא לי.
ג'יימס נראה בעצמו כמו כלב חולה בתמונה הזאת! מה עובר על השיער שלו? שחר.

סתיוית

New member
השיער שלו פה נוראי

למרות שאחד הדברים שאני הכי אוהבת בו זה השיער כאילו אני מתה גם על העיניים שלוווו! והתמונות..ממ לא דעת :S מהפורום הבריטי..

סתיוית

New member
*תיקון*

השיער שלו בתמונה של החולצצה של סיק פאפי נוראי בתמונה השניה ששמתי הוא מהמם השיער! חחחחחחחח

סתיוית

New member
לא נכון! אני מתה עליו בחולצות

צהובות\אדומות\כחולות הכי הכי באדוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עם הגינס שלושתרבע שלו! קיצר איך שהוא נראה בקליפ של TRG

DawnR

New member
חחח

לא דיברתי עליו. דיברתי עליי - לא תמצאו אצלי חולצה צהובה.

סתיוית

New member
אה חחח יש לי חולצה אחת צהובה!

בעצם שתיים! אחת ארוכה ואחת קצרה! חחחח חברה שלי אמרה שאנשים שלובשים חולצות צהובות רוצים תשומת לב! lol

fight star

New member
לה לה לה

אני לא מסוגלת! כי אין לי עור לבןבן אז אני נראית כמו שמש... זה מפחיד! למרות שעכשיו אני מנסה ללבוש יותר צבעים כי שמתי לב שאני תקועה על אדום שחור לבן וורוד...

fight star

New member
אויייי....

את לאאאא! רוצה לראות תמונה שלי... אני אעוור אותך! חה! אני נראית כמו ביצה...

למעלה