jar of flies להמונים!

בדנתמ

New member
jar of flies להמונים!

שלום חברים יקרים! החלטתי כבר לפני מספר שבועות, שזה פשוט לא הגיוני בעליל שאין ברשותי עותק של האלבום הנהדר הידוע בכינויו jar of flies. אבל מה? הלכתי לי שמח וטוב לב לטאוור רקורדס, בטוח שאני בדיוק בדרכי לתקן את העוול הנורא הזה, והמוכר שם אמר לי שזה בערך הדיסק היחיד שלהם שאין להם שם, כי הספק שלו הוא ספק שונה והם לא עובדים איתו או משהו כזה... *ארררג* אז השאלה שלי היא האם באמת אין סיכוי למצוא את jar of flies בטאוור רקורדס? או יותר חשוב: אם אין לי כוח לנסוע עד ת"א ולחפש בדיסק סנטר, איפה אני אמצא את זה? תודה

איך אין?

מעצבן. אני זוכרת שראיתי אבל בסניף בראשון, אם אני לא טועה.. אני רוצה את sappppp זה לא פייר. ואין מצב שאני אקנה את ג'אר אוף פלייז שוב, עם כמה שהוא טוב.

יש לי הצעה בשבילך בנדתמ

הצעה מאד ידידותית לכולכם אל תקנו בטאוור רקורדס חסרי המעוף, הנלוזים, המטופשים וכל מיני דברים מלוכלכים שלא נעים להגיד כי אנחנו חסודים וחמודים כאן בפורום, לכו על חנות אחרת

everynormal

New member
תנסה להשיג בחנויות אחרות כמו-

דיסקלאב, האוזן השלישית, התו השמיני....

everynormal

New member
תנסה בטאוור רקורדס

אם אתה לא מכיר חנויות דיסקים אחרות תנסה שם מקסימום אם אין אז יזימינו לך ותברר בכל מיני חנויות דיסקים פינתיות בהרבה מקומות ראיתי שניתן לקנות את ג'אר אוף פלייז וסאפ ביחד באותה אריזה

Maliman

New member
לא כדאי לקנות בטאוור רקורדס

כמה פעמים כבר הזמנתי אצלם דיסק שבמשך כמה חודשים לא הגיע (עד שנמאס לי וביטלתי).וחוץ מזה תמיד יש להם את העניין של "סכסוך עם המפיץ", אבל פעם אמרו לי את זה ובסניף אחר שלהם מצאתי את מה שחיפשתי. וזה חוץ מהמחירים היקרים שלהם. קיצר אני מחרים אותם עכשיו, אני מעדיף לנסוע בשני אוטובוסים לתו השמיני מללכת ברגל לטאוור רקורדס.

tamir r

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo79.gifקומונת OFFTOPICmusic../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

אני מזמין אתכם להיכנס לקומונת OFF TOPIC music המקום הנכון לדבר בו על מוזיקה ושטויות
כל שבוע יש בקומונה משחקים, פעילויות ודיונים על הזמרים, הזמרות והלהקות האהובות עליכם
מקווה לראות אתכם שם
קומונת OFFTOPICmusic

למעלה