Java ברשת, בעייה של גישה

hellraiser11

New member
Java ברשת, בעייה של גישה

יש לי רשת בבית, ובניתי משחק שעובד על רשת (CLIENT, SERVER). עכשיו במעבדה של המכללה אפשר להפעיל ברשת מסויימת שם את המשחק על שני מחשבים שונים. בבית זה לא עובד. כשהClient מנסה להתחבר לשרת, זאת ההודעה שאני מקבל: java.security.AccessControlException: access denied (java.net.SocketPermission 1 92.168.2.100:6881 connect,resolve) at java.security.AccessControlContext.checkPermission(AccessControlConte xt.java:264) at java.security.AccessController.checkPermission(AccessController.java: 427) at java.lang.SecurityManager.checkPermission(SecurityManager.java:532) at java.lang.SecurityManager.checkConnect(SecurityManager.java:1034) at java.net.Socket.connect(Socket.java:501) at java.net.Socket.connect(Socket.java:457) at java.net.Socket.<init>(Socket.java:365) at java.net.Socket.<init>(Socket.java:178) at Client.netInit(Client.java:195) at Client.init(Client.java:130) at sun.applet.AppletPanel.run(AppletPanel.java:373) at java.lang.Thread.run(Thread.java:595) עכשיו הפורט הזה פתוח, ויש גישה למחשב ההוא. אז מה הבעיה כאן? איך אני מצליח לתת גישה כמו בן אדם? תודה

דורפל

New member
קודם כל, זו שאלה לפורום שפות תכנות

אני לא יודע את התשובה, אבל אני רואה שאתה מריץ Applet, ולכאלה בד"כ יש הרשאות מוגבלות, כדי שלא כל אתר יוכל לעשות מה שבא לו עם המחשב שלך. אתה צריך לשנות את הגדרות האבטחה של הדפדפן / פלאגאין. אני לא ממש זוכר איך עושים את זה. ואגב, אתה משתמש בפורט של bittorrent. זה בכוונה?

hellraiser11

New member
השרת הוא אפלקיציה, הלקוח אפלט

הפורט של ביטורנט כי זה פורט שפתחתי כבר, אז הוא אמור לעבוד. לא?

hellraiser11

New member
זה אחלה שאמרת את זה

אבל אתה רק אומר את המובן מאליו. יש פתרון, והוא כנראה איפשהו בjava.policy, אבל איך בדיוק עושים את זה ומה בדיוק צריך לעשות - את זה אני צריך להבין.

דורפל

New member
תלמד לקרוא

בהודעה המקורית: "אני לא יודע את התשובה". ואפילו לפני זה: "זו שאלה לפורום שפות תכנות". ניסיתי לתת לך כיוון _לחפש_ את התשובה כמו שאני הייתי עושה לו זאת היתה הבעיה שלי. אני מציע לך לשפר את הגישה שהפגנת בהודעה האחרונה לפני שאתה פונה לפורום שפות תכנות (שהוא, כאמור, הפורום בו ההודעה אמורה היתה להיכתב מלכתחילה), אחרת לא יעזרו לך שם, כמו שאני מתכנן לעשות מעכשיו.

למעלה