JAVA

LINKING5

New member
JAVA

שלום לכם עוד מעט מתחיל לי סימסטר ובחרתי את הקורס מבוא למדעי המחשב ושפת JAVA אני לומדת בפתוחה ואני חיילת בסדיר קיבלתי את הספרים וחטפתי "פחד " למישהו יש איזה מבוא מהאינטרנט שיכול להקל לי את ההבנה תודה

generala

New member
כן ../images/Emo13.gif

קודם כל תשלחי מייל לאינפודסק בבקשה שישלחו לך את הדיסקים של ההרצאות בקורס. לא לשכוח לציין מס' קורס (לא רק את השם), ושם עם ת.ז.(חובה). בנתיים ועד שהם יגיעו, תצפי בהרצאות של הפרופ' דרך אתר הקורס שיפתח עוד שבועיים דרך השאילתא (אתר המידע שקיבלת אליו סיסמא בדואר לבית).

generala

New member
ועוד משהו...

המרצה מעולה וזה מוקלט מההרצאות שלו באונ' העברית. זה יותר טוב מכל ספר שיש, רק תדאגי למרקר בחוברת שקפים את הנושאים החשובים כי רק איתה ועם הספר הכחול השמן מותר להיכנס לבחינת סוף הקורס...

generala

New member
../images/Emo36.gif

לכתוב מייל לכתובת: [email protected] האינפודסק הוא בעצם "שירות הלקוחות" של האונ' עבורך בתור סטודנטית. כאשר את מתקשרת למוקד המידע ומקבלת שירות את יכולה לחסוך את זה פשוט ע"י מייל לאינפודסק, הם מטפלים בכל מה שהמוקד מידע מטפל בו...

uvdude

New member
הספר לא רלוונטי. ההרצאות זה החומר של הקורס.

היית אמורה לקבל ~12 דיסקים עם ההרצאות של פרופ' רוזנשיין. אולי היום כבר הכל באינטרנט ולא שולחים דיסקים, תבררי. בכל מקרה, הספר הכחול הוא רק ספר מלווה לקורס ובקושי יש לו שימוש בקורס. אפשר לקחת אותו למבחן, אבל גם במבחן בקושי תצטרכי אותו. בקיצור, אל תתרגשי ממנו. מה שכן, יש שם דברים נורא נחמדים ללמוד, כמו למשל איך לכתוב GUI בסיסי, דווקא נחמד אם יש זמן פנוי ורוצים להכיר קצת את Java.

למעלה