Java

Woner_Boy

New member
Java

קודם כל שלום לכולם...... {אני חדש פה} אני מעוניין ללמוד Java אבל אני חושב שזוהי שפה קשה צריכים ידע קודם בתיכנות בשבילה ? ואם כן אז מה?

IdanR

New member
ברוך הבא!

לא, לא צריך ידע קודם בשביל ללמוד Java ותוכל ללמוד שפה זו כשפה ראשונה. אבל, אם אתה רוצה לעשות לעצמך חיים יותר קלים הייתי ממליץ ללמוד קודם כל את שפת C שהיא הרבה יותר מופשטת וגם דומה בתחביר לשפת Java. שפת Java היא שפת תכנות מונחית עצמים - Object Oriented, ולכן היא נחשבת קשה. גם שפת ++C היא שפה מונחית עצמים, אבל היא אינה מחייבת את זה, ולמעשה כל מה שניתן לכתוב בC ניתן גם ב++C.

C

הייתי מדלג על C, ועובר ישר ל C++. למען האמת, יותר קל ללמוד C++ בלי ללמוד קודם C.

IdanR

New member
לזה התכוונתי...

כניראה ששכחתי את הפלוסים. ;-)

danistar

New member
ההבדל המהותי בין השפות היא הקונספצי

C++ היא שפה התומכת בOO ומשתמש ביסודות של C לעשות כך. קחו לדוגמא : STRUCT ב C שמורכב מפוינטרים לפונקציות ומשתנים -> מה שקיבלנו .. הוא למעשה CLASS ב C++ . בקשר ללימוד JAVA . כמובן ש C++ הרבה יותר קרוב ל JAVA אבל השוני ביניהם ש JAVA מחייב כתיבה ב OO טהור ומולו ב C++ ניתן לכתוב קוד שהוא אינו בהכרך OO

ihovav

New member
אממ........

אני חושב דוקא שהבעיה תהיה להבין את התפיסה של OOD מאחר שJAVA באמת תומכת אך ורק ב OOD בניגוד ל C++ ואם אתה לא מבין OOD כמו שצריך - זו תהיה בעיה לכן אני חושב שכדאי להתחיל קודם ב C++ ואח``כ לעבור לJAVA מה עוד ש מC++ קל לעבור ל JAVA אבל מJAVA קשה לעבור לC++ (במיוחד בנושאים כמו POINTERS ו REFERENCES)

למעלה