jdate בעיה /עיצה

hrabba

New member
jdate בעיה /עיצה

אז נרשמתי לגי דייט אפילו הכרתי משהוא, חלומה של כל אם יהודיה בחיי רופא, נראה לא רע בכלל, בן גילי לערך וגרוש, והמצחיק הוא שהבחור אפילו מאוהב - ואני לא. אז מה עושים? נותנים לזה עוד צאנס? חותכים? אני לא רוצה לפגוע בן, אבל אתם יודעים כבר, אני צריכה שהאדמה תרעד לי מתחת לרגליים ובמקרה שלו זה לא קןרה, נכון נפגשנו רק פעם אחת, אבל.... תעזרו לי... בבקשה....

noa128

New member
אוי X איזה יופי !

מה פיתום חותכים? תני לזה צ'אנס! חכי ממי, תהני מהקשר, אולי זה יבוא - עוד מוקדם לוותר... - האדמה עוד עשויה לרעוד, וגם אם סתם יעשה לך חיוך זה יותר טוב מכלום, נכון? אני אומרת ני לזה זמן - ואיזה יופי שדברים מסתדרים לך... (מקווה שגם לונדון באופק, אני מחזיקה לך אצבעות בשני הכיוונים בכלמקרה..)

יאיר 33

New member
כן ולא

ברור שפגישה אחת היא לא מדד לכלום, לא כל מערכת יחסים מתחילה בזיקוקי דינור ופרפורי לב. זה יכול להגיע בהמשך, ולפעמים אפילו יותר טוב (בניגוד ל"זיקוקים" אחרי דייט אחד שלא תמיד מעידים על משהו) מצד שני אין טעם למשוך משהו שלא הולך לשום מקום. נותנים צ'אנס, יוצאים עוד כמה פעמים, עד שבטוחים שזה לא זה, ואז חותכים. כל אחד והזמן שלו עד להרגשה הזאת, אצלי אם אחרי חודש, פלוס מינוס, זה לא מגיע אני מניח שזה כבר לא יגיע בכלל....

hrabba

New member
אז זהו שזה לא, ואני כמעט בטוחה

ואני פוחדת שאם אמשוך את זה עוד, רק אפגע בו יותר, הוא מלהב לאלללה ואני פשוט תקועה, ואני שונאת לעמוד במצב כזה

צלליתה

New member
מתי האדמה מתחילה לרעוד?

לי איך שהוא נראה שאם אצלו היא רועדת אחרי פגישה אחת זה הרבה יותר מוזר מאשר אצלך, שלא רועדת. פגישה אחת, הוא מוצא חן בעיני אמא, וכבר מוותרים?

גם אני חושבת

שמה שמוזר זו ההתנהלות שלו, וגם יכול להיות מאוד שזה מה שמרתיע אותך. אני אומרת לתת עוד צ'אנס, נורא קשה לשפוט לפי פגישה אחת. מה תעלה לך בעצם עוד פגישה?

kisslali

New member
היי לך אקספי יקרה

שאלת מה לעשות? נראה לי די פשוט. שבי עם עצמך והחליטי מה את רוצה? אם את רוצה זיקוקים ולא משנה מה יקרה אח"כ - תחתכי. אבל אם את רוצה להכיר בן אדם ואולי כן ואולי לא לנסות יחד חברות/ידידות שעשויה להוביל לזוגיות, אז תני לעצמך צ'אנס להכיר אותו לפני שאת פוסלת אותו על הסף. מיותר לציין שזה שהוא חושב/טוען שהוא מאוהב נשמע לי לא לעניין בדיוק כמו המקום שלך בסיטואציה.... אולי אתם הרבה יותר מתאימים ממה שאת חושבת
נשיקות ללי

hrabba

New member
תהרגו אותי

אבל זה מלחיץ אותי לאללה הטלפונים 100 פעמים ביום (טוב, אני מגזימה, אבל לא הרבה) הדאגה והכרכור סביבי - אולי אני זו שלא רגילה????????????? או שמא זה מוגזם.....

למעלה