Jennifer Lopez, Como Ama Una Mujer

QueIronia

New member
Jennifer Lopez, Como Ama Una Mujer

באתר http://www10.cd-wow.com/ פורסמה רשימת שירים משוערת של הדיסק החדש. לפי איזה מישהו מ- BB שמזמין משם קבוע, כנראה שזה אתר די אמין. עם זאת, גם שם מצויין שזוהי רשימת שירים זמנית/ משוערת. תאריך היציאה של הדיסק לפי האתר הוא התאריך אותו כולנו מכירים - ה-28 לנובמבר 2006.
Como Ama Una Mujer Tracklist:​
Como Ama Una Mujer Que Hiciste Baila Lola Apresúrate No Lo Pude Creer De Ti Sarandungea (Featuring Don Omar) Dos Almas Latidos De Un Amanecer Luna Que Hipnotiza Enciende Los Sentidos Me Encontrè Hip Cumbia La Otra Lluvia​
שימו
במיוחד לשירים:
Que Hiciste - הסינגל הראשון
No Lo Pude Creer De Ti - הגרסא הספרדית של This Is Me מתוך הדיסק Rebirth (וזו גם השפה המקורית בה נכתב השיר)
Apresuerte - אותה בלדה שג'ניפר שרה מספר שניות ממנה אקפלה בכוכב נולד הצרפתי לפני כמה שנים
Como Ama Una Mujer - שיר הנושא של הדיסק. זו הפעם הראשונה שג'ניפר קוראת לדיסק על שם אחד השירים המופיעים בו.
אכזבה קלה - הגרסא הספרדית שג'ניפר הקליטה לשיר Sway עבור הסרט Shall We Dance, ונגנזה, לא מופיעה בדיסק.
השיר Sarandungea הוא שיתוף הפעולה השני של ג'ניפר ודון עומאר, לאחר הרמיקס לשיר Hold You Down. מתרגשים
אני מאוד...

QueIronia

New member
מדברים על האלבום הזה כבר 5 שנים,

ומקליטים אותו כבר 3 שנים. אז זה מה שהוא קשור... ואם אתה תעז להגיד משהו לרעה על אלבום ספרדי, ליאת מאוד תעצבן, וזה לא בריא לך.

Lopezit

New member
TIM../images/Emo99.gif

רק שהגרסה הספרדית לא תהרוס לי דון עומאר- מה הוא קקשור מהמהמהמהממה שיילך לחפש תחברים שלו במקום אחר ומה את צריך באלבום הזה את Sway?! Que Hiciste שייצא כבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

חדש123

New member
וואי תודה !!!

אני כבר מת שיצא Que Hiciste !!!! אני מקווה שהוא יצא בתחילת אוקטובר אם לא אני יתחרפן!

West Doll

New member
אווו ת'נקס...

העיקר שיצא כברררררררר נמאס כבר לספור את השניות

למעלה