Jennifer Lopez-Hold It Dont Drop It

Jennifer Lopez-Hold It Dont Drop It

http://www.fileflyer.com/view/FjSAoB8 מישהו כאן אמר ה8.7? טוב אז הנה קצת לפני ! אם אסור אז סליחה פשוט אני מדי תקופה נכנס לפורום וראיתי שיוצא הסינגל החדש..ועכשיו ראיתי אותו להורדה ! תהנו!!

Lopezit

New member
נחמד?!

פאק זה שיר מעולהההההההההההההההההה הסינגל הראשון הכי טוב שלה!! לא רגע יש גם את JFTB לודעת נו אני לא מפסיקה לשמוע אותו!! אני אוהבתתתתת

האמת היא??..

שכבר המון המון המון זמן ג'יי לו היא לא מה שהיא הייתה .. היא הייתה פעם דיוות פופ עם שירי פופ שהיו פשוט מעולים! ומהאלבום האחרון שלה באנגלית ..זה פשוט לא אותו דבר.. אני מקווה שהאלבום הזה יחזור להיות ג'י לו של פעם!

QueIronia

New member
איזו הגזמה!

JFTB הוא לא הסינגל הראשון הכי טוב, ובטח ש-HIDDI הוא לא הראשון הכי טוב. אני חושב ש-IYHML, LDCAT ו-GR שמים את JFTB ו-HIDDI בכיס הקטן (נתעלם לרגע מ-IRR ומ-QH). זה שיר מקפיץ, לא יותר, לדעתי. מעבר לזה, ההצלחה של האלבום תלויה לא פחות בסינגל השני. הדוגמאות המובהקות הן AIH ו-HYD. הראשון הפך את TIMT ללהיט, השני הפך את Rebirth לפלופ. דוגמא נוספת של ג'ני היא AIFR, ואם את רוצה - תראי גם את מראיה, עם ILT ו-WBT. השיר הוא סיפתח לא רע, אבל ציפיתי ליותר. השיר גם לא קליט כמו שחשבתי. אחרי יותר מ-10 שמיעות אני עדיין לא מצליח לזכור איך הוא נשמע
. הלוואי שאני טועה.

Lopezit

New member
הגזמה הגזמה אבל זו דעתי

HIDDI לדעתי עובר בקלות את GR ו- IYHML זה הכל עניין של טעם.. אני חושבת ש- JFTB זה אחד השירים הכי טובים שלה והסינגל הראשון הכי טוב ואתה לא... ואצל ג'ניפר כבר אני מפחדת להגיד סינגל שני כי אי אפשר לדעת מה יקרה אם היא תוציא סינגל שני טוב לפני שהאלבום ייצא זה יכול להקפיץ מכירות בקיצור לדעתי HIDDI הוא שיר מעולה ולדעתך לא.. אני לא חושבת שאפשר להתווכח על טעם

QueIronia

New member
עוד מילא GR, אבל את לא מתביישת

להשוות את IYHML ל-HIDDI?? הלכתי לקחת רגיעון.

Lopezit

New member
ארז יא נודניק

IYHML אף פעם לא היה בין המועדפים עליי

QueIronia

New member
את פוגעת כאן בקודש הקודשים

ומתייחסת לזה כעניין של מה בכך. בגללך ג'ניפר לא תבוא לארץ.

Lopezit

New member
אם כבר זה בדיוק ההפך

אם היא תבוא זה הכל בזכותי ובזכות רעיון המכתב שלנו אז שקט

לא קליט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

HIDDI הוא אחד הכי קליטים שיש... על השמיעה הראשונה ממנו כבר זמזמתי לי את הפזמון!

טוב יותר משמיעה לשמיעה

הכי אהבתי את הקטע מעבר... היא נשמעת שם מדהים
דירוג סינגלים ראשונים מאלבומים שלי + דירוג נק' מתוך 10: 1)ldcat
10/10 2)iyhml
9/10 3)hiddi
8/10 4)qh
7.5/10 5) gr
7/10 6)jftb
6.5/10 7)irr
3/10

West Doll

New member
היי לי אין בעיה איתו../images/Emo3.gif

חרשתי עליו פול שהוא יצא וגם עכשיו אני שומעת אותו די הרבה. אני דווקא אוהבת אותו, הוא טוב

למעלה