jinpei-חדש

dj brick city

New member
jinpei-חדש

בניתי את הראש מחדש הפעם השתמשתי בשיטת מידול שונה מאיך שאני רגיל למדל התחלתי מסרפס ובסוף עברתי לפוליגונים היה לי רפרנס של מבט צד ואת כל השאר עשיתי לפי איך שנראה לי אני מודע לבעיות קטנות שיש במודל אני אתקן אותם מחר (בעצם היום) אני אשמח לשמוע תגובות והערות

Starwindov

New member
סה"ה הפרופיל הוא הבעייתי ביותר

הראש בפרופיל נראה מעוך. הייתי ממליץ לך למתוח אותו קצת יש גם טעויות בפרטים קטנים יותר כמו האף, הצורה שבה הלחיים מתחברות בצורה לא מספיק חלקה עם השטח בין האף לפה, והמצח טיפה קטן יותר מברפרנס. בכל מקרה יש התקדמות

מיכאל ג

New member
הקוים חדים מדי

אבל מהתוצאה קצת קשה להגיד איך לתקן - שים כאן תמונה של המודל לפני SUBD ואני חושב שאוכל לעזור.

dj brick city

New member
תוד על ההערות והעזרה

יום חדש אני פחות עייף תיקנתי הרבה דברים שהפריעו הקטנתי את העניים,הקטנתי את הלחיים,סידרתי את הצורה של הראש אני מקווה שאני עדיין בכיוון:)

מיכאל ג

New member
הייתי מנסה לטשטש קווים

יש לך קווים יותר מדי חדים ובולטים, מעלה האף, הגבות, הקוים מהאף לפה. נסה לרכך אותם. הייתי ממליץ, בדמות כזו, לנסות גם שיהיו לך פחות פוליגונים בפנים - כלומר פחות LOOPS. זה יוצר בסופו של דבר צורה יותר חלקה, ובפנים האלו אין ממש צורך בפרטים קטנים, הם רק מפריעים.

dj brick city

New member
תודה על התגובות

מיכאל אני אנסה לשפר את הראש בנתיים התחלתי את הגוף

dj brick city

New member
שאלה

אם אני מתכוון לבנות ריג לדמות למטרת אנימציה. האם זה בסדר שהגוף לא מושלם. והמגפיים והכפפות מכסות את מה שאמור היה להיות שם?

E r A n 1982

New member
תשובה

לפי איך שהמודל שלך נראה, אני לא רואה סיבה להפרדת המגפיים והכפפות. המצב האידיאלי הוא יצירת כל הדמות מMESH אחד. ככה אתה יודע שחלקים לא יתפרקו תוך כדי תנועה. אצלך אפשר לחבר את המגפיים והכפפות בקלות. למה לעשות את ההפרדה?

siv251

New member
יש לי שאלה

אתה מכניס תמונה למאיה ואז אתה עובד לפי מה שאתה רואה..?

siv251

New member
תגובה

ממש יפה . יש כמה בעיות אבל בסה"כ זה בסדר עבדת עם מאיה?

dj brick city

New member
תודה+עידכון

איזה בעיות יש? וכן אני עובד עם מאיה 8 האם יש עוד הערות לפני שאני מתחיל את האביזרים?

siv251

New member
אין הערות מיוחדות רק יותר דיוק

השאלה שלי היתה .. איך אתה עושה דמות במאיה ... אתה מכניס תמונה למאיה ועובד על פיה?? או שמהזכרון?

dj brick city

New member
בדרך כלל אני משתמש ברפרנסים של צד

ופנים אבל במקרה הספציפי הזה מצאתי רק רפרנס צד(וגם הוא לא הכי טוב) אז הייתי צריך קצת למדל איך שנראה לי

eldarinn

New member
אני חושב שדיברתי על זה בעבר

הבעיה העיקרית שאני רואה היא שהיציאות מהגולגולת מוגזמות מדי ולא מספיק מוחלקות. כך יוצא שהלחיים והקוים מעל העיניים פשוט קופצים החוצה בהגזמה.

dj brick city

New member
עידכון

השירשור הזה מתחיל להיות ארוך:) eldarinn אני אבדוק את מה שאתה אומר בקשר לראש עידכון לגבי הגוף תיקנתי המון דברים שלא היו נכונים הוספתי לו "חבילה חדשה" :) שיניתי את הצורה של המגפיים והוספתי פרטים הערות יתקבלו בברכה

למעלה