JLo's Singles

QueIronia

New member
If You Had My Love

מתוך הדיסק: On The 6 שוחרר בשנת: 2000 אורך השיר: 4:25 דקות השיר הגיע למקום הראשון בהמון ארצות - ארה"ב, אוסטרליה, קנדה, גרמניה, פינלנד, מקסיקו, ניו-זילנד. שוויץ - מקום 5, בריטניה - מקום 4. לצפייה בקליפ: כאן זה היה קליפ עתידני בשעתו, אשר השתמש בבועה שהייתה סביב האינטרנט באותו זמן. הוא הופק ע"י קורי רוני, עלותו הסתכמו ב- 800,000 דולר!

QueIronia

New member
No Me Ames (feat. Marc Anthony)

מתוך הדיסק: On The 6 שוחרר בשנת: 1999 אורך השיר: 4:38 דקות שיר שפנה בעיקר לקהל הלטיני, וצעד במצעדים הלטיניים של הבילבורד. להרחבה בנוגע לשיר לחצו פה. מיקום שיר במצעד ה- Latin Billboard, היה, כצפוי, 1. לצפייה בקליפ: כאן

QueIronia

New member
Waiting For Tonight

מתוך הדיסק: on The 6 שוחרר בשנת: 2000 אורך השיר: 4:06 אמנם הוא הפך לסוג של קלאסיקה, אך הוא לא זכה להצלחה באותו סדר גודל כמו של הסינגל הכלל-עולמי הקודם של ג'ניפר. יש לשיר סיפור די מעניין (לא כתבתי אותו בחידושים, כדי לא לנפץ מיתוס...) - הוא הוקלט לראשונה בשנת 1997 ע"י שלישיית הפופ האמריקאית 3rd Party לאלבומם Alive. ג'ניפר הקליטה גרסא משלה לשיר לאלבום הבכורה שלה, בשנת 1999. השיר מוכר גם בזכות הרמיקס של Hex Hector, אשר גם לו צולם קליפ (בו בעיקר רואים את ג'ניפר רוקדת...), וכן בזכות הגרסא הספרדית - Una Noche Mas. בשנת 2006 הוקלט השיר מחדש ע"י שלישיית פופ איטלקית בשם Lil' Love. לצפייה בקליפ: כאן

QueIronia

New member
Una Noche Mas

לא מצאתי את הקליפ ב- YouTube. הנה קאבר מלא זיופים (או שאולי הבחורה סתם יצירתית...)

QueIronia

New member
Feelin' So Good

(feat. Big Pun & Fat Joe) מתוך הדיסק: On The 6 שוחרר בשנת: 2000 אורך השיר: 5:27 השיר לא זכה להרבה הצלחה (דירוגי שיא שלו ניתן למצוא בויקיפדיה, כמו של שאר הסינגלים). מיותר לומר שמזל שלא זה היה הסינגל הראשון מהדיסק... לצפייה בקליפ: כאן

QueIronia

New member
Let's Get Loud

מתוך הדיסק: On The 6 שוחרר בשנת: 2000 אורך השיר: 3:59 עוד קלאסיקה של ג'ניפר (אם כי לא מצליחה כ"כ). השיר לא שוחרר בארה"ב, ובכ"ז הגיע למקום ה- 39 בטבלת הדאנס. הסינגל שוחרר באירופה, באוסטרליה ובמקסיקו, והגיע למקומות לא רעים בכלל... השיר תפקד גם כהמנון הרשמי של המנודיאל לנשים בשנת 2000
לצפייה בקליפ: כאן עד כאן להיום (או לעכשיו), אתם מוזמנים להגיב, ההמשך יהיה בשרשור נפרד (לכל דיסק יהיה שרשור, עם קישור לדיסקים הקודמים...)

West Doll

New member
עבודה מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אני אוהבת את כל הסינגלים שהיא הוציאה מ-On The 6... בכלל, אני ממש אוהבת את האלבום הזה..תמיד כשאני שומעת אותו יש לי נוסטלגיה
ואני נזכרת בג'ניפר של פעם
אחלה עבודה ארז
תודה רבה

West Doll

New member
היי ארז, יש לי שאלה...

אני יכולה לעשות את0 הסינגלים של j.Lo?

West Doll

New member
חחח כן..

אני כבר התכוננתי לזה עוד לפני שענית
אז רגע, מתי לעשות את זה?