JLo's Singles--Part II

West Doll

New member
JLo's Singles--Part II../images/Emo27.gif

לא להגיב עד שאתם רואים את הסינגל I'm Real

West Doll

New member
Love Don't Cost A Thing

מתוך הדיסק:
j.Lo שוחרר בשנת:
2001 אורך השיר:
3:42 דק'. זהו הסינגל הראשון ששוחרר מתוך אלבומה השני, j.Lo, השיר הגיע למקום 3 בארה"ב, למקום 1 בבריטניה, בקנדה ובמקסיקו נכנס למקום רביעי באוסטרליה. הסינגל מכר 2.3 מליון עותקים בכל העולם. לצפייה בקליפ:
פה. המילים של השיר:
כאן.

West Doll

New member
Play

מתוך הדיסק:
j.Lo שוחר בשנת:
2001 אורך השיר:
3:32 דק'. בקשר לשיר הזה היו כמה וויכוחים מפני שכידוע לכולם כריסטינה מיליאן כתבה והביאה לג'ניפר את השיר ויש שאומרים שבפזמון עצמו ג'ניפר לא שרה אלא זאת כריסטינה, עד היום לא ידוע דבר בנוגע לזה. השיר נחת במקום ה-18 בבילבורד האמריקני מקום 3 בבריטניה, מקום 14 באוסטרליה, מקום 5 בקנדה ומקום 4 במקסיקו. הסינגל מכר 0.4 מליון עותקים בעולם. לצפייה בקליפ:
פה. המילים של השיר:
כאן.

West Doll

New member
Ain't It Funny

מתוך הדיסק:
j.Lo שוחרר בשנת:
2001 אורך השיר:
4:06 דק'. מאוחר יותר השיר נעשה רמיקס ושוחרר שוב בשנת 2002 שהוא לקוח מתוך אלבום הרמיקסים של ג'ניפר ויש גם גירסה בספרדית לשיר שנקראת Que Ironia. השיר זכה להצלחה רבה, הוא נחת במקום ה-6 במצעד הבילבורד של ארה"ב מקום 3 בבריטניה, מקום 5 בקנדה, מקום 14 באוסטרליה ומקום 4 במקסיקו. הסינגל מכר 0.4 מליון עותקים בעולם. לצפייה בקליפ:
פה. המילים של השיר:
כאן.

West Doll

New member
I'm Real

מתוך הדיסק:
j.Lo שוחרר בשנת:
2001 אורך השיר:
4:57 דק'. גם לשיר הזה ג'ניפר עשתה רמיקס עם הראפר Ja Rule והוא שוחרר יחד עם הסינגל הרגיל של השיר. השיר הגיע למקום הראשון בארה"ב! למקום 4 בבריטניה, למקום 3 באוסטרליה, למקום 6 בקנדה ולמקום ראשון במקסיקו. הסינגל מכר 2.2 מליון עותקים בעולם. לצפייה בקליפ:
פה. המילים של השיר:
כאן.

West Doll

New member
תודה לכולם../images/Emo9.gif

דווקא היה כיף לעשות את זה... אפשר לעשות משו דומה גם על הסרטים וכאלה.. אני מוכנה להתנדב

West Doll

New member
תודה../images/Emo9.gif

רגע, יש לך מסנג'ר או משו?? חבל ככה לפוצץ את הפורום בשטויות שלי
אממ את יכולה לשלוח לי במסר אם זה יותר נוח לך

למעלה