JobOffer

TalRoz

New member
JobOffer

שלום, קיבלתי הצעה עבודה, בוונקובר, לשנתיים. בארץ נפתח לי תיק לפי התכנית הפדרלית , בשגרירות קנדה בישראל, באוקטובר 2006. אין לי בעייה של חוסר נקודות, יש לי אפילו עודף, כולל מבחן IELTS על פי תחזיות של מושבניק, כנראה שלפני ספטמבר 2009 אני לא אנחת בקנדה. מה קורה אם אני מקבל את ההצעה ויוצא לעבוד בוונקובר. כלומר, מה קורה לתהליך שלי שהתחיל בארץ? יש לציין שהמשפחה שלי - אישתי ו2 ילדיי בגילאי גן/בית ספר מתוכננים להצטרף אלי לוונקובר. אולי כדאי לא לא לקבל את הצעת העבודה? תודה מראש.

predoc

New member
למה לא לקבל את הצעת העבודה

זכית בלוטו. יש פה רבים שישמחו להתחלף איתך. לדעתי סדר הדברים צריך להיות: קודם כל אתה מקבל את ההצעה ותוךבערך חודש אם הכל תקין אתה יכול להתחיל את החיים בקנדה. להתחיל בדרך הכי טובה שאפשר שאתה כבר עובד ולא צריך להגיע ולהחיל לחפש עבודה. אחר כך ... או שאתה נותן לתיק להתקדם בקצב שלו שולח את כל הממסכים והטפסים שהם יבקשו ומקבל את ה PR בהתאם להערכות של המושב שאני נוטה להסכים להם. או שאתה מבקש מהמעסיק שלך לאחר חודש עבודה מכתב שהוא ממש מרוצה ממך והיה שמח להעסיק אותך לתקופה לא מוגבלת במידה ותקבל PR את המכתב אתה שולח עם כל המסמכים לתיק מלא ומיד תקבל בדואר חוזר הזמנה לבדיקות הרפואיות ואישור העדר רישום פלילי. (אם הגשת כזה לצורך האישור עבודה אולי לא תצטרך שוב) בקיצור אם אתה מגיע על אישור עבודה בהנחה שהמעסיק שלך מרוצה ממך אתה מקבל PR בפחות מחצי שנה שנה. זה אומר לפני סוף 2008 או תחילת 2009. לא מצליח להבין מה יכול להיות השיקול של לא לקחת את הצעת העבודה אלא אם היא קטסטרופלית וגם אז

למעלה