JOBS & TRAVELS

ling1

New member
JOBS & TRAVELS

קצת עזרה אנשים. נתקלתי במודעה בעיתון על דרושים אקדמיים לעבודה בקנדה. המודעה מטעם JOBS AND TRAVELS. יש לי כמה שאלות לגבי החברה הזאת: הדבר הכי חשוד, זה שפתיחת תיק עולה 350 ש"ח. בשלב יותר מתקדם צריך לקנות גם "חבילה" שלא רשומים פרטים על מחירה. הם טוענים שהם מסדרים דיור, תנאים סוציאלים וביטוח בריאות, השכר גם לא רע. אז העניין הוא שזה יותר מדי אמיתי בכדי שיהיה נכון. אז מה אתם יודעים על זה? הקישור
 

efrat100

New member
אם זה נשמע יותר מדי טוב...

לא מכירה את החברה הזאת, אבל ממה ששמעתי וממה שאני יודעת: "אם משהו נשמע יותר מדי טוב - הוא כנראה באמת טוב מדי". אם חברה מציעה לך עזרה במציאת עבודה וגובה את התשלום שלה מתוך המשכורת הראשונה זה סביר לחלוטין, לשלם לחברה לפני שהם עושים משהו למענך נשמע לי לא הוגן, ומן הסתם לא תקבלי מהם את העזרה לה את מצפה. אם את יכולה לדבר איתם ולסכם שאת כל מה שאת משלמת להם את משלמת מתוך המשכורת הראשונה - אז אין לך מה להפסיד - ולא משנה כמה הם גובים, כי הם צריכים לעשות את העבודה לפני התשלום. אם הם מחייבים אותך לשלם להם בלי קשר לאיכות הביצוע של ההבטחות שלהם, אני הייתי נזהרת ומתרחקת מהם. זאת דעתי.
 

yanivch

New member
לא להתפתות

היי היתה לפני כמה חודשים תוכנית כולבוטק על חברה אחרת שנקראה אז אינטרוורק שלפי הרישומים היתה חברת בת של החברה הזו JOBS & TRAVELS. הוכח שהאנשים האלה פשוט גנבו כסף מאנשים, כל העבודות הם לא חוקיות וללא ויזות. אין דרך קלה לקבל ויזה!
 
למעלה