Joca, Jah-Pan, 16/9

TomZe

New member
Joca, Jah-Pan, 16/9 ../images/Emo118.gif

אני אהיה שם. מקווה שגם כולכם.

Elisete Retter

New member
מחר בירושלים

מקווה שתהיה גם ב-2-10-04 בהופעה המשותפת שלי ושל ג'וקה עם חמישית אורי ברכה בפסטיבל היין בראשון לציון. מחר למי שגר בירושלים אני אופיע בתחנה המרכזית החל מהשעה 12:00 בצהריים. אליזט

Elisete Retter

New member
ההופעה בירושלים

אני רוצה לומר לכם שהקהל בירושלים הוא ע ש ר !!! ההופעה עם הקפואריסטים מלהקת menino bom היתה טובה מאד ובסופה כל הקהל ידע לשיר 'חושבת', 'קפוארה' וגם 'מקלנה'. מי שמתעניין בהופעות הבאות שלי יוכל להכנס לאתר שלי מדי פעם ולהתעדכן. שלי - תודה שבאת עם אמך. אליזט

halva26

New member
אני לא יודעת אם אני צודקת ...

אבל זו ההופעה של 5 המתופפים על כל מיני כלי הקשה ברזילאיים ? כי אם כן, אז ראיתי את ההופעה הזו (ממליצה בחום ...זה היה ממש יפה ומיוחד) . אני מחפשת מסיבת ריקודים שתגמור לי את הכוח ...
למישהו יש רעיונות ? מה קורה עם המסיבות בלילה ? עדיין קיימות בימי חמישי ?

TomZe

New member
ממש לא 5 מתופפים

Joca’s Quintet - Original Brazilian Music Jah-Pan Club(11,Confort st.,Florentine,Tel-Aviv Thursday, 16/9, 23:00 Opening band : “The White Chocolate Project” Brazilian Jazz with flutist Mattan Klein(NY) Joca’s Quintet: Joca Perpignan- vocal and percussion Juarez Dos Santos-percussion and cavaquinho Uri Kleinman- bass Marc Cacon- eletric guitar Dani Benedikt- drums

halva26

New member
תגיד,

אולי אני לא זוכרת נכון ...אבל אני ראיתי הופעה של ג'וקה ועוד כמה אנשים (בניהם ההוא עם רעמת התלתלים שמנגן עם חצי מהזמרים במדינה) והם ניגנו על מלא כלי הקשה ....בין היתר (היתה שם גם גיטרה) . יכול להיות שראיתי מופע אחר שלהם ? ההופעה שאני ראיתי היתה בפסח .

TomZe

New member
הכל יכול להיות

ג'וקה הופיע ומופיע בכמה הרכבים (בניהם טוקאן ורביעיית חגי רחביה) ולעיתים בהופעות מיוחדות עם הרכבים חד-פעמיים. למשל הייתי לפני שנה באחלה הופעה שלו בג'ה-פאן עם זוהר פרסקו הענק ופרקשניסט קובני נוסף. בכל אופן, כל הופעה של ג'וקה שונה מהופעות קודמות, לכן כדאי שתגיעו.

TomZe

New member
היתה הופעה ענקית, נכון ? ../images/Emo6.gif

פשוט מהגדולות שראיתי בשנה האחרונה לא יאומן איזה הרכבים נפלאים מובילים ג'וקה וחגי

למעלה