Joe Cocker & Gary Moore

חולוני

New member
Joe Cocker & Gary Moore

רציתי להמליץ על שתי אלבומים שיש לי ( כבר כמה שנים טובות..ומכיוון שנפתח פורום ג´אז & בלוז אז אני אמליץ עליהם..) הדיסק הראשון הוא של אוסף של ג´ו קוקר בעל הקול המהפנט שרק משתבח עם השנים.. והוא נקרא - The Best Of Joe Cocker שיצא לכבוד 25 שנות קוקר במוזיקה ( Twenty-five years of hit music ). ויש בו את כל הלהיטים הגדולים של קוקר - Unchain My Heart ( גירסת 90´S ) You Can Leave Your Hat On When The Night Comes Up Where We Belong ( הדואט עם ג´ניפר ווארנס ) With A Little Help From My Friends ( בלייב ! שווה ביותר !! ) וכל השירים באלבום פשוט נפלאים..מומלץ ביותר.
והדיסק השני שאני רוצה להמליץ עליו הוא של גארי מור שנקרא Ballads & Blues 1982-1984 + Bonus Track Recorded 1995 גם דיסק מעולה ופשוט כל השירים באלבום נפלאים..אין לי פייבוריטים כי פשוט חייבים לשמוע את האלבום הזה מההתחלה עד הסוף..ולא לעצור לשניה, אין קטעים חלשים באלבום, כל השירים מצוינים. גם כן מומלץ בחום.
זה הכל..תהנו.

untitled

New member
אני בטוח שהוא עשה את זה

בוודסטוק כי ראיתי ואבא שלי אמר לי שזה הוא והוא גם אמר לי שהוא (ג´ו קוקר) היה בארץ לפני כמה שנים

atazur

New member
אם כבר גארי מור הייתי ממליץ על

blues alive. אלבום הופעה חיה מעולה שלו. גארי מור, התחיל את דרכו ברוק הכבד, למי שלא מכיר אך אינו זכה להערכה רבה. כעבור כמה שנים החל לנגן מיסיסיפי בלוז עם השפעות רוקיות כבדות, הגיטרה שלו מנסרת את חלל האוויר והטכניקה שלו מעולה. הוא מצליח להכניס רגש שרק מעט נגנים לבנים מצליחים. אלבומו Still Got the Blues היה המצליח ביותר, וגם האלבום שהמלצתי עליו blues alive מעולה. אגב, גארי מור (אירי) מעולם לא זכה לתודעה בארה"ב והוא מוכר מאוד באירופה ויפן. האמריקאים ידועים באי חיבתם לבלוזיסטים לבנים, ככה זה שהמקור נמצא כל כך קרוב.

new_rider

New member
רוק כבד?

הוא ניגן שהוא היה צעיר ב Thin Lizzie שזה לא ממש רוק כבד... אבל הדיסק שהמלצת עליו באמת טוב!...

atazur

New member
כן, בהחלט רוק כבד

נכון Thin Lizzy הם לא להקת רוק כבד, אבל חוץ מהם הוא ניגן גם ב Skid Row , ואז פרש לקריירת סולו. אלבומו הראשון היה Grinding Stone שזה אלבום רוק לכל דבר. יותר מאוחר הגיע G Force, שגם הוא רוק כבד. אחרי כמה שנים ועוד כמה אלבומים שרובם כבר לא בהדפסה (שבינהם אגב, אפשר למצוא את הביצוע הכי מגניב בעולם לשיר Don´t Let Me Be Misunderstood), יצא ב-1990 Still Got the Blues ושנה אחריו עוד אלבום מעולה After Hours, שניהם אלבומי בלוז-רוק, אם כי הנטייה לרוק ברורה יותר. אלו היו שני האלבומים הראשונים שלו שזכו להכרה והצלחה. ואם כבר דיברנו עליו, אז בהחלט הייתי ממליץ על אלבום משנת 1995, הנקרא Blues for Greeny שהוא כולו ביצועי כיסוי לשירים של Peter Green.

new_rider

New member
יפה אחי יפה...

לא ידעתי שהוא היה בכל הלהקות שאמרת...אני רואה שיש לי פה עסק עם מישהו שמבין עניין...

למעלה