John Frusciante Vs. Hillel Slovak

lollapalooza

New member
JOHN ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ואני יודעת שאני בטח אהיה במיעוט פה. נכון, הלל היה ההשראה, המקור, המורה הרוחני של ג'ון אם תרצו. אבל ג'ון פשוט יותר עושה לי את זה. וזה לא רק הכשרון, זה גם הבנאדם. לא רק שג'ון המשיך מאיפה שהלל הפסיק, הוא גם הצליח במקום בו הלל נכשל. לקח את עצמו בידיים, עזב את הסמים, שיקם את החיים שלו. (וזה גם מתבטא במוזיקה שלו)אני באמת מעריכה את זה. ובחזרה למוזיקה- אין לי הסבר לזה, אבל כשג'ון מנגן, אני מרגישה טוב. הקול שלו עושה לי צמרמורת. כשאני מקשיבה ללהקליט רק מים במשך 10 ימים (שוב תרגום קלוקל מטעמי עצלנות להחליף שפות) אני מרגישה... לא יודעת איך להסביר, מחוברת לאלבום הזה. ועוד סיבה, זניחה ורדודה- הבנאדם חתיך משהו.

country joe

New member
ג'ון...

ולו רק בשל העובדה ש...הוא יותר טוב! פשוט ככה. מה גם שתפקידי הגיטרה שלו הרבה יותר משמעותיים וממלאים תפקיד יותר חשוב בשירים.

SubwayToVenus

New member
שניהם...

זה קשה.. אי אפשר להחליט כל אחד מהם היה ועדיין חלק בלתי נפרד מהלהקה.. מה שבטוח שניהם פשוט גדולים!!!

קשה מאד...

כל אחד בתקופה שלו. אבל אני מעדיפה את ג'ון. סולואים הרבה יותר טובים,לדעתי. גם בתור בנאדם, הוא משפיע עלי.. לטובה כמובן.

את לא במיעוט

ואני לא רוצה אותו כי הוא מפורסם. ראיתי אותו במצב הכי גרוע ראיתי את הנשמה שלו וגיליתי שאני רוצה להכיר אותו,שוב, לא בגלל שהוא מפורסם. אין הזדמנויות שוות. אני רחוקה, קטנה ממנו בהרבה שנים, אני לא יכולה לרצות אפילו. רק לדמיין. בנות אחרות, (בעיקר שאנגלית היא שפת האם שלהן) יכולות אולי קצת מעבר לדמיון. בקשר ל"צמרמורת" שהוא עושה לך, גם לי זה קורה, ואפילו הברזתי מבצפר בשבילו. חחחחחחח אפשר לפתוח לו מועדון מאוננות... אבל אסור שהוא ידע על זה כמובן... ואיך שהוא שר כ"כ יפההההההההההההה (במיוחד את מייבי
שום מילה בעולם לא יכולה לתאר את מה שאני מרגישה כלפיו.

חחחחחח../images/Emo13.gif

ראיתי בגיליון 14 במעריב לנוער, בעמ' של החינמון יש גם פינה של אימוץ חיות... והיה שם כלב שהשם שלו זה ג'ון ג'ון...

למעלה