Jon Jones הלוחם הגדול בכל הזמנים כבר עכשיו ?

udi102

New member
Jon Jones הלוחם הגדול בכל הזמנים כבר עכשיו ?

זאת הרשימה המפחידה של הלוחמים שהוא ניצח : http://www.mmalinker.com/wiki/index.php/Jon_Jones

למען האמת כבר היום הלוחמים שהוא ניצח עולים בחשיבותם על כל הלוחמים שסילבה ניצח בכל הקריירה שלו ,ולטעמי הוא מתקרב מאוד לGSP ואף צריך לעקוף אותו בשנה הקרובה .

מה אתם חושבים ?

באסטר1

New member
ביום שיגע לוחם שלם ג'ונס יפסיד

הכוונה בשלם זה שיש לו משחק קרקע בBJJ מהגב מצווין , יכולת היאבקות++
ויכולת עמידה טובה

לוחם כזה זה בעיקרון שוגון אבל הבחור עלה לקרב בעיקרון לתת אגרוף אחד וללכת
צריך לקצץ לו את הרגליים ולנסות ללכת על הגוף שלו כדאי שלא יתחרפן בGNP אם הוא מוציא
צריך להפתיע אותו והכי חשוב ללכת איתו קדימה ולא לתת לו לשלוט ולחשוב מה להוציא עכשיו לא לתת לו זמן
ביום שלוחם כזה יגיע הוא יפסיד
כרגע המחלקה הזאת כמו שהייתה פעם לוחמים חד ממיידים שלא מצליחים להגן על התואר חוץ מג'ונס כמובן

חושב שהוא לוחם טוב חושב שהוא בטופ 5 ועדין חושב שהוא צריך עוד זמן בשביל להחשב מספר 1
אם הוא ינצח את הנדו אפשר לשים אותו לדעתי כמספר 2 את מי מוציאים GSP או סילבה מי יודע זה שאלה שנשאלת כל יום מי יותר טוב

greenstar

New member
איזה הגזמות...

ניצחונות על ראמפייג' ושוגון הגריאטריים לא ממש מרשימים אותי, ועם כל הכבוד למצ'ידה ואוונס שהם לוחמים סבבה ניצחונות עליהם ממש לא נותנים לג'ונס את תואר "הגדול בכל הזמנים" וזה אפילו לא מדגדג את זה.

ובהמשך לדיון אחר זה שהN1C הוא לוחם בן כמעט 42 שהצליח להפסיד ללוחם בינוני+ בWW לא מזמן זה לא ממש מחמיא למחלקה (וזה שהוא ניצח את שוגון אומר הרבה על רמת התחרות במחלקה, ואני אישית מת על הנדו). הוא לוחם מצוין אבל מבחינתי יש לו עוד הרבה קרבות כדי בכלל שידברו עליו בנשימה אחת עם פידור (של פעם כמובן), לידל, העכביש וGSP

הנדרסון הפסיד לשילדס בגלל בעיות גב

ואם היה נלחם חכם ולא מנסה לעמוד עם סילבה היה מנצח גם אותו כזכור הוא נחנק אחרי ברכייה אכזרית ובכל זאת יש לו נצחונות גדולים ,הוא לעולם לא ברח מאתגרים תמיד הלך לארגונים הטובים בעולם ויש נתון מעניין מאוד
הנדרסון זכה באליפות העולם ל-
משקל מעורב
משקל בינוני
חצי כבד
וגם נלחם עם פידור במשקל כבד
יש עוד מישהו אחד שעשה את זה?
אני בקלות רואה אותו מתמודד על התואר "הגדול בכל הזמנים" או לפחות בשלושה הראשונים

yair_bar

New member
מנהל
בואו נקבל החלטה פעם אחת ולתמיד בפורום

כי זה כבר הופך למגיפה.

אין יותר תירוצים ברמת - הוא לא עלה בריא לקרב.

מספיק. אי אפשר על כל הפסד לבוא עם תירוצים.

החלטת לעלות לקרב? אלו התוצאות.

לא יכול להיות ששנים בקרב לוחמים אומרים יומיים לפני הקרב שהם בכושר הטוב של החיים שלהם ושבועיים אחרי הקרב שהם עלו עם בעיות גב, בלי שיניים, בלי מרפק, עם נקע בטחול

אין לזה סוף.

הוא הפסיד לשילדס כי הוא עמד מולו כמה סיבובים והצליח להפיל אותו לרצפה ולא השכיל לסיים את הקרב.

greenstar

New member
הוא אכן אגדה, אבל בגיל 42 אפילו הוא לא יכל

להיות N1C בUFC במחלקה אחרת חוץ מאולי הMW (ולדעתי מוניוז סונן ואולי בלפורט לוקחים אותו כיום, ולא לשכוח שבLHW הוא בחיסרון גודל משמעותי לעומת הMW).

ובאמת שכחתי אותו ברשימת הגדולים, ניצח לוחמים אדירים בשיאם במחלקות משקל שונות... בהחלט ראוי להיות ברשימה של חמשת-ששת הגדולים ביחד עם השמות שציינתי.

הוא בדרך המהירה מכולם

אבל בשביל להיות אגדה צריך מורשת שתיקח זמן
טיטו,לידל,רואה,קוטור,רמפייג',וונדרלי,אנדרסון,GSP,בי ג'י פן,הנדרסון ושות'
חלקם לוחמים אדירים וחלקם הרבה פחות
למשל אני לא מאמין שבשום שלב של הקריירה קוטור היה מנצח את ולאסקז או את סאנטוס
אבל הוא אגדה מהלכת והם לא כי להם אין מורשת ב-MMA
ג'ונס לא אגדה כי עדיין אין לא מורשת אבל אם הוא ימשיך בקצב הקרבות הגבוה ובאותה תצוגה עניין של שנתיים שלוש והוא יהיה הלוחם הגדול של כל הזמנים ובפער גדול..

udi102

New member
אמיתי , גונס פשוט עשה את מה שכל הגדולים עשו

רק במקום בחמש שנים הוא עשה בשנה וחצי -שנתיים ,כי הוא נלחם כל הזמן . הוא אגדה יותר מפן בלי ספק ויותר אגדה מהמון לוחמים אחרים שציינת

זה מה שכתבתי

אני מסכים שהוא הלוחם החזק מכולם אבל עדיין אין לו מורשת
אגדה זה לא רק להיות בלתי מנוצח שנתיים(הקרבות הנחשבים)
זה להישאר בתודעה חמש שנים כמו מאט היוז פן ג׳ורג ולידל
זה מה שעשה אותם שהם דרסו יריבים שנים
באופן פרדוקסלי נראה באמת שהנצחונות לא עושים את העבודה
כמו היכולת להישאר בטופ במשך חמש שנים ולא משנה אם תספיק את זה
גם בחצי שנה, ולראיה קח לדוגמא לוחם כמו רנדי קוטור עם מאזן ניצחונות לא מהטובים אוברייטד לטעמי
אבל אגדה בזכות התחרותיות שבו..
והוא לא ניצח שמות גדולים כמו ג׳ונס

AmitNHB

New member
לא רק ניצח, אלא השמיד (חוץ מאבנס) אבל אני

חושב שמתישהוא מישהו יעלה מחלקה אחד למעלה, ינצח וזה יהפוך אותו לגדול מכולם. אם זה יהיה GSP שינצח את סילבה, סילבה שינצח את ג'ונס או ג'ונס שינצח את JDS\אוברים, time will tell... כרגע באמת נראה שג'ונס אלוך ב HW היא האופציה הכי ממשית אבל יש עוד זמן לדיבורים על הגדול מכולם.

זקס11

New member
לא מבין למה אתה צריך להשמיץ את סילבה

בעקרון, אתה צודק לגבי ג'ונס. רק תזכור שאחרי הקרב הבא, הוא יהיה במקום דומה למקום שסילבה היה בו אחרי 3-4 קרבות. זאת אומרת שכבר לא ישארו לו יריבים הולמים ב LHW.

ועוד משהו, יריבים חדשים צומחים בגלים. למשל - ב MW יש היום 2-3 יריבים הולמים לסילבה (ולטעמי, למוניוז יש סיכוי לנצח). גם ל GSP יש היום 2-3 יריבים רעננים וטובים.

אני מניח שאם בונס יחסל את הגל הבא של לוחמי LHW, הוא יתמקם חזק בצמרת הגדולים ביותר אי-פעם.

ואם הוא יעלה ל HW ויצליח שם, הוא בפירוש יהיה הטוב ביותר אי-פעם.

ודרך אגב, אם אתה מחפש יריבים לא הולמים- תסתכל ברקורד של פידור, כי רובם שם הם כאלה.

למעלה