JOSE CHUNG'S FROM OUTER SPACE

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
JOSE CHUNG'S FROM OUTER SPACE ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה אחד מפרקי הטופ10 בסדרה. לא יודעת מי עוד שם, אבל הוא שם. פרק כ"כ מצחיק (לא מצחיק ברמה של לצחוק בקול רם, אבל ציני בטירוף) שהופך ברגע אחד מגאוני למרגש, בקטע אחד לפני האחרון שבו מולדר ניגש לצ'אנג ומבקש ממנו לגנוז את הספר בגלל האינטרסים שהוא משרת. התמימות של מולדר, האמונה שהעולם צריך להיות צודק, פשוט נוגעת ללב. והקטע האחרון - גם עכשיו כשאני כבר יודעת אותו בע"פ, התחלתי לבכות בגללו.. חורך ממש.

Gilliana

New member
למרות שאין ספק שזה פרק טוב ומצחיק...

אני חייבת להודות שאותי אישית הוא די מעצבן, כי אי אפשר להבין ממנו כלום והוא כולו כאילו הזיה מטורפת אחת גדולה שאי אפשר למצוא בה לא ידים ולא רגליים. נראה לי שמי שכתב את התסריט עישן משהו טוב באותו יום...

1Shir

New member
קודם כל, זאת חלק מהפואנטה של הפרק

שהכל סובייקטיבי, שכל סיפור תלוי בצורה שבה מספרים אותו. בסופו של דבר כל אחד מאיתנו בוחר בעצמו למי להאמין ולמי לא. כמו כן בפרק הזה. אני לדוגמא, ואני מאמינה שרובנו אם לא כולנו, מאמינה לגרסה של מולדר בפרק יותר מלשאר הגרסאות. אגב, זה מזכיר קצת את BAD BLOOD, זה אותו עיקרון, גם שם יש שתי גרסאות סותרות והצופה צריך להחליט למי הוא מאמין יותר (איך נראו השיניים????). בסופו של דבר אני לא חושבת שהפרק הזה מתוסבך יותר מפרקים אחרים מתוסבכים של אקס פיילס. היה שם משהו שנראה לך לא מובן במיוחד?

Gilliana

New member
הכל לא היה ברור

וזה ממש בלשון המעטה. למה? את הבנת משהו ממה שהלך שם?

1Shir

New member
אני מאמינה שגם את הבנת משהו.. אני הבנתי משהו.

Julia307

New member
בעיני זה פרק נהדר בגלל שסקאלי

כל כך יפהפייה שם. ובכלל הומור שם שנון והשחקן האורח (ששכחתי את שמו) פשוט מצויין.

חחח מה ממש לא?וגם טוב שנזכרת באמת../images/Emo2.gif

היה פרק קורע בניוורקוורקיקר

חחחחחח את טועה לגמרייייי

כל התמונות עם מהפרק עם קלייד ברוקמן!!הרגת אותי עכשיו

randomalit

New member
הקסם בפרקים הקומיים של תיקים

הוא שהם תמיד עושים עבודה נפלאה באפיון של הדמויות. אני לא יודעת למה, אבל זו תמיד המחשבה שעולה לי כשאני רואה פרקים מצחיקים. Jose Chungs, How The Ghosts Stole Christmas , Clyde Bruckman ועוד תמיד מציגים דמויות מעניינות שאומריותמה דעתן על על מאלדר וסקאלי ומעגלים את הדמויות הראשיות, באופן . באותו אופן, גם Triangle היה מעניין מהצורה שבה הוא העיד על סקינר, כנאצי שמברך ב- God Bless America ועוזר להם לברוח. באותה צורה, תחשבו גם על איך שפרקים כמו Small Potatoes ו-Dreamland שיקפו את היחסים בין מאלדר וסקאלי, וכמה שהם מסובכים (סקאלי יודעת שזה לא באמת מאלדר כי הוא הזמינה אותה לחדר שלו לקצת נייקד פרצלז). אני מקווה שמישהו הבין למה התכוונתי? (פתאום נהיה לי פלאשבק לתיכון. "דמות עגולה" זה כל כך מושג של בגרות לספרות :))

1Shir

New member
../images/Emo45.gifמבינה בדיוק למה את מתכוונת ומסכימה ביותר!

למה BAD BLOOD הוא יצירה מגה-גאונית? בגלל הפרודיה על הדמויות!

מסכימה עם כל מילה

כמובן שתוסיפי את העובדה שזה נותן לנו אתנחתא קומית בתוך כל הדרמה וזה פשוט מתכון לפרק מושלם.

למעלה