Jouel מתארחת בערוץ המוזיקה 24 החדש !!!

TAL BAR ZOHAR

New member
Jouel מתארחת בערוץ המוזיקה 24 החדש !!!../images/Emo45.gif

עידכונים !! ערוץ המוזיקה 24 המחודש (אחד הערוצים היותר נצפים במהדורה היומיומית ל24 ימים מארח את מיטב אומני ישראל , שימו לב !!! יום חמישי הקרוב במתכונת לילית ערוץ 24 יעמוד תחת הכותרת סופ"ש ת"א במסגרת תרבות חיי הלילה בישראל מושיק גאלמין (מנחה ה"מירוץ למליון") מארח את דיוות המועדונים JOUEL הכינו את עצמכם נפשית !!!! 02:00 בלילה !! כשהפלייליסט ישן חיי הלילה קמים ! הכינו את מקלטי הוידאו או כל אפשרות אחרת לעלות ליוטיוב אני יודה מראש :] שיהיה חג שמח וניפלא לכולנו מצפה לראות את כולכם בהפקות הפסח הקרובות עלינו לטובה ! צ'או טל בר-זוהר :]

TAL BAR ZOHAR

New member
לו"ז הופעות רשמי !!

לאחר גל מטורף של שמועות אני חוזר ואומר שוב נכון להיום אין אתר עם מידע יותר אמין מהפורום הרשמי ברשת תפו"ז שימו לב הלו"ז השתנה ונוספו הפקות שיהיה לכולנו חג ניפלא וכשר ושמח ! תעשו חיים !!! :] להלן לו"ז הופעות רשמי ! DUDI SHARON & JOUEL UP COOMING LIVE SHOW 2009 2.4.2009 DUDI SHARON & JOUEL LIVE MIX SHOW 09 FUROM BER 7 HAPPY B DAY JOUEL פורום ב"ש פותח את שעריו וחוגג לדיוות המועדונים יום הולדת הופעת ענק B-O-M-B-A- של ע-ר-ב-!כניסה חינם עד השעה 00:30,אחרי 45-75 ש"ח !! דודי שרון בסט חד פעמי ומג'ולג'ל ביותר !!! 18+ 12.4.2009 DUDI SHARON LIVE SET -LIZARD הפקת פסח חגיגית במיוחד במועדון הליזרד ׁ(המסגר 1) מארח להפקה חד פעמית ונוצצת ואנדרדוג במיוחד !! MEGA DJ DUDI SHARON לסולו סט מושקע ובלעדי רווי "חומרים" ח-ד-ש-י-ם-!!! 18+ 14-16-2009 DUDI SHARON & JOUEL LIVE SHOW CLARA EILAT ח-ד-ש-! פותחים את חוף קלרה לעונת הקיץ ומארחים לערב סקסי במיוחד את הרכב הקלאב המוביל בישראל להופעת יוניק !!!! 27+ 17.4.2009 DUDI SHARON & JOUEL GAY HIFA מועדון ה"לאון" ליין הבניםהמוביל בצפון בהפקת ע-נ-ק-!! 22+ 23.4.2009 JOUEL LIVE MIX SHOW MODA BAR מודה בר (חיפה) מארח את דיוות המועדונים למופע מלא בלווי רקדנים ! 25+ וכמובן פסטיבל הגאווה אילת 2009 דודי שרון & ג'ואל הרכב הקלאב המוביל בישראל במופע המרכזי (חוף הדקל) בהופעה מלאה מתוך האלבום BOMBASTOS סופ"ש ניפלא לכולם טל בר- זוהר !

OMG OMG OMG אני כ"כ הולך להיות שםםםםם

ג'ולההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה דודיטהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בהצלחה חיימשליייייייייייייייייייייייייייייי

גרוזיה

New member
Wowowowowowowow../images/Emo104.gif../images/Emo34.gif../images/Emo47.gif אין עליהםםם!

רעיון מעולה אולי כולנו ניפגש בנמל ונרים לדודי וג'ואל חח קרנבלוס בנמלוססססססססססס אמאאא אני מתרגשת בשבילהם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה תפציצווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!! אתם מס 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חייבת לראות את זה!!

אם לא במציאות אז בבית.. כולםם יקומו XD ובאמת רעיון מעולה להפגש שם ולעשות קרנבלוס בנמלוסססס =] יאללה להפציץ! ושיהיה להם בהצלחה!!! 33>

אור enjoy

New member
יאא ג'ואל ב24!!!!!!!

יש מצב אני בצפון אז אני יראה משם נרים את כל יבניאל על הרגליים, קולולולוללולולו!!!!!!!

ELIRAN ZOAR

New member
חחחח קלולולולולולו... מימונה עם ג'ולה

ג'ולה חולה על פיתות ופאטוט.. וכל מה שקשור לקמח מים ושמן.. ג'ולייטהההה אחחחח גוד לייר שיזף לי תצורה... נהייתי כושי מרוב שיזוף טנקססססססססססססססססססססססססססססססססס ענקי

עינת TO GO

New member
פיXXXXXXXXXXXXXXXXX ב-ה-צ-ל-ח-ה-../images/Emo47.gif

אני ינסה לראות למרות שבשישי אני עובדת בוקר :/// פליז למי שיש יס תקלטו משי פליז וחג שמח לכולם ולא לאכול מצות משמין בטטות חח :))))

jakovstyle120

New member
מתרגש יותר מתמיד!! ../images/Emo23.gif

אני בטוח שאאין מה להשוות את האירוח של ג'ואל שנה שעברה ב24 לעומת השנה !! כמה התרגשות אני מחכה לזה בטירוף !!!! טלילה עשית לי תחג !! אוהב הכי הרבה בעולם...

פשששששש עוד 4 שעות גואל ימלכה !!!!!<<<<<<<<<<

מעניין מהיא תשיר ???????<<<<<<<<< כמה שירים??? זה בלייב בחוץ או באולפן ? הכי בטוח מליון אחוז שהיא תראה פ33ה איןןןן עליה מווושלמתתתת שהיה להם בהצלחה מי שהולך לספר חוויות דחוף ותעלו את זה בקישור להורדה לפה הכי חשוב בעולם !<<<<<<<<<<<

למעלה