JOUEL-SOLAHAT LE AZMI-FULL CLUB MIX 09

TAL BAR ZOHAR

New member
JOUEL-SOLAHAT LE AZMI-FULL CLUB MIX 09../images/Emo77.gif

בלעדי לפורום הרשמי !! DUDI SHARON FT JOUEL-SOLAHAT LE AZMI FULL CLUB MIX 09

נתייי4

New member
מיקסים לפאאניייייייייםםםםם

סולחת לעצמי סוווף העוללללם
איזה שייייר ועוד במיקססססססס חלוםםםם דודי שרון יא מלללללללללךךךךךךךךךךךך

עינת TO GO

New member
אמלהההההה אין דברים כאלה בכללי של הכללי !!!!!

איזה חג אין עלייך טל דודי וג'ואל מיי לאב פשוט הדבר ! ולכל אלה שיצאו אתמול והתבאסו מהמסיבה פחחח באעסה לכם :/ לא נורא ריץ היה אין דברים כאלההההההה!!!! מחר בלאון יש מצב !

jakovstyle120

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif G-E-N-I-U-S ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

רעיון באמת ג=א=ו=נ=י אחרי ערב כמו אתמול לשחרר ולעשות טוב על הלב לכל חברי הפורום המדהימים האלה שנכחו אתמול !! באמת מגיע לכולכם !! אכן גודל האכזבה כגודל הציפייה, ודברים מהסוג הזה יכולים לקרות תמיד !! אפשר להסתכל גם במקרה של אתמול בחצי הכוס המלאה , ג'ואל עלתה עשתה את שלה, דודי עשה את שלו ובגדול , ולמרות כל האווירה החולנית שהייתה שם מבחינת הסאונד !! (סאונד ממחשב לפטופ) שאפילו מלפטופ יכולים לשמוע יותר טוב !! אחרי ערב כזה האנשים בק ל ר ה יכולים להרשות לעצמם להעריך הרבה יותר את דודי וג'ואל ! אם זה צוות אייס ואם רייס,הפוטנציאל שיש למקום הוא אדיר !! צריכים להבין שהיה מדובר בבעיה טכנית בלבד , קהל מלא באנרגיות וכיף !! אבל כאשר מדובר במוסיקה , והיא כושלת, כך גם הקהל לא מגיע לו פחות מצמד כל כך מ-ק-ס-י-ם !! עכשיו נשאר רק ל=ה=נ=ו=ת באמת מ2 רצועות ל=פ=א=נ=י=ם !! להבין עד כמה שדודי וג'ואל עושים ה=כ=ל על מנת לפצות, ותמיד לגרום לכולנו שהחיוך העצום יחזור לפנים במקרים כאלה או אחרים !! א=י=ן עליכם, אני באמת אוהב אתכם צמד מספר 1 והרבה מעבר לסתם צמד בשבילי..
טלילה אין עלייך בעולם והכל לטובה
שיהיה ערב מקסים צפו לעדכונים בזמן הקרוב :) יעקב

ציונעע

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo163.gif יששששששששששששש !

איזה מושלם נרימקס לשקירה , אתמול הוא פתח בו !! אין דברים כאלה והמלודיה כזאת יפה !!
את סולחת אני בדרך לעכל ... עוד מעט נגיב חחח . דודי תודה תודה תודה ושוב תודה !!! אין עליך ממממממממממללללללךךךךךךךךך .

אור enjoy

New member
אמאללההה!!

סולחת המיקס מושלםםםםםםם במיוחד אחרי שיש את הרגיל שכולנו הספקנו כבר להתמכר ולהתרגש מהמילים פתאום מגיעה הגירסא הזו פשוט מהממתת! ושאקירה מהמםםםםםםםם:)

גרוזיה

New member
מתאבדת כמה זה יפה !!!!!

אחרי הזעזעת של הילדודס אתמול לפחות לשמוע את המיקסים בסאונד בבית אחחח מתענגת מלקקת כל צליל סולחתתתת פוקחתתתתת שומעתתתתתת ועפההההה פשוט מיקסים נדירים !

פיXXXXXXX איזה חג יש בפורום<<<<<<<<<<<<<<<<<

אין מילים אחד הקטעים המרגשים ששמעתי גו'אל נשמעת כלכך רכה והפלייבק הורססססס!!!!!<<<<<<<<<< את שאקירה אני פחות אהבתי את השיר שלה בכלל אבל המיקס של דודי איכשהו עושה את זה עוד ניסבל<<<<<<<<<<<

jakovstyle120

New member
א=י א=פ=ש=ר ל=ה=י=ר=ג=ע!!!!!!!!!!!!!!!

אמאאאאאאא איזו גרסאאאאאאא !!!!!!!!! ל=מ=ו=תתתתת !!!!!!! ::::::::))))))) שאקירההההה מעלףףףףף !!

boodi4u

New member
פיצויי למה שהיה אתמול !!!! וואיייי הורסססס../images/Emo41.gif

מיקסים לפניייייייםםםם לעוףףףף איתם !!!! ג'וז מלךךךךךךך לא מהפלנטה הזאת !!!! מה שהיה אתמול באמת זה היה מתחת לכל רמה !! הקלרה ?? מה נהיה מהקלרה זה מקום מהמםםםםם מה עשו ממנו ?? הסאוונד .. נראה לי אם היינו שמים ת'סטים של דודי בטלפון שלי היינו עפים יותר !! חבל שאייס שוב איכזבו .... אבל בסדר ממשיכים גם זה קורה
אנשיםםםםםםם נראה אותכם בלאוןןןן חולה עליכםם בודי

אפשר לומר בוודאות שבלאון הולך להיות הורסס

למרות שדי צפוף ומעוך שם , אבל תמיד משקיעים בסאונד..

DORAMOR10

New member
וואיי רימיקסים מעלפים!!!

הרימיקס לסולחת לעצמי הורססס,המילים של השיר,והשיר המקורי בכלל הורסים,אז עכשיו הרימקס,פשוט מושלם
והרימקס לשאקירה יפה מאוד,אהבתי ת'מילים
תודה רבה דודי,אוהב אותכם כנ"ל ג'ולההה
תודה טליליההה

סולחת לעצמייייייייי פשוט וואווווווווו!!

גם של שאקירה קיצר הכל מדהים באמת פיצוי אחרי הלילה המחריד של אתמולל... http://www.youtube.com/watch?v=nEjeItYtioE סלין דיון האגדיתתתתתתתתתת שיר שבטח כולנו מכירים אבל תמיד כיף להיזכר בו

hofit1234

New member
פפששששש ג'ואל אהבת חיייי היום בלאוןןן../images/Emo99.gif

דודי וג'ואל אמאאאאאאאאאא היום סוף סוף אני יראה אותםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!! כל פעם הם משתבחים יותר ויותר אהבתי את האלבום החדש והמיקסים של יעקב וסולחת עשו את העבודה סולחת אחד השירים הכי יפים שיש באלבום ! והקטע של שאקירה הורסססססססס אהבתי את הגיטרה ובכלל המנגינה שם ממש יפה דודי וג'ואל ש-ל-מ-ו-ת- !!!! היום בלאון אונסססססססס!!!!!!!!!!

למעלה