משהו שפעם כתבתי על זה ../images/Emo8.gif
מעבר לכל המחשבות והרגשות והסרטים, נמצא וקיים משהו מאד קבוע, משהו שהיה תמיד... אני פשוט מתחברת אליו. זה ממש כמו מרכז אחר לפעול ממנו, או משהו יותר יקומי כזה - ראיה שהכל אחד, שלווה, שלום, חכמה ונגישות להמון מידע, רצון לשרת את החיים עצמם, ראיה שהייצור הזה הוא בעצם כלי אדיר ורב עוצמה- מתנה מדהימה שאפשר להשתמש בה. החיים עצמם כאן, בכל מקום. לנסות לא תמיד עוזר להרגיש אותם. לפעמים זה לא בידיים שלי, כמה שאנסה לא אצליח- ואז כל מה שאני יכולה לעשות זה לקבל את עצמי עד שאני נהפכת להיות (השערה שלי) מספיק פתוחה כדי להרגיש את הקבלה המוחלטת שנמצאת בכל דבר. לפעמים אני קולטת שניסיתי וניסיתי וזה היה כ"כ קרוב, כ"כ תמיד כאן - שכל מה שהייתי צריכה לעשות זה להפסיק להתעלם. וכאמור, שאני מרגישה את זה (זה = החיים), אז אין לי שום סיבה להזדהות עם הסביבה הפנימית שלי - זה נתפס כמגוחך בעיני (פעם השוויתי את זה כלהזדהות רק עם כף היד שלי). אני רוצה לציין, שהרבה פעמים אני לא "נקיה" בתוך זה. אני ממש כמו מהבהבת (באה והולכת) בתוך מצב שאני רואה שהכל פה אשליה. ההרגשה היא שאני צריכה להתמסר למשהו למשהו, להתרוקן ממשהו, לוותר על משהו שאני אוחזת בו חזק.... (וגם, זה נראה כמו עוד רובד של עצמי אשלייתי). אם אני אוחזת חזק במשהו ולא מוכנה להתמסר לקיום, זה לא אפשרי עבורי להלחם בעצמי... רק לעבוד עם להתמסר ולהתמסר ולהתמסר.... יש פחד - איך אפשר להלחם בפחד??? יש בלבול - איך אפשר להלחם בבלבול? הרי ישנה גם ים של בהירות - אפשר להביא את הבהירות, אבל להלחם בבלבול?! אני מנסה לראות את השקרים תמיד, להיות מודעת שמה שקורה לי עכשיו (כולל פנימית) זה זמני לחלוטין - ומנסה להרגיש את הקבוע (החיים). אני לא מרגישה נלחמת.