JUDAS דלף

limors2

Active member
הממ.

אני אתן לו את הכבוד הראוי לו ואחכה לשחרור רשמי בHD. אפשר לחכות עוד כמה שעות!

UnderTHE Bridge

New member
ואו.

איזה כיף שאין לה פלסטלינה על הפרצוף
הקליפ ייצטרך עוד כמה ימי עיכול עד שאני אגבש דעה
סה"ך לא ציפיתי למשהו כזה ממנה O;

limors2

Active member
וואו.

זה אולי יותר טוב מטלפון. אני צריכה להכיר את השיר ממש טוב, עם ליריקס והכל, ולראות את הקליפ כמו שצריך. אבל גם לפני זה אני אראה אותו עוד כמה וכמה פעמים. וואו. גאונות.

Nens333

New member
מה???

יותר טוב מטלפון? מצטער, לא מסכים איתך בכלל... טלפון היה מלא צבע, סטייל חדשני של בגדים ואיפור, משהו פשוט אדיר. אני בטוח שפה יש הרבה מסרים, אבל אני חייב להודות שהקליפ דיי שיעממם אותי... עוד מעט יגלו כל מיני מסרים כאלה שהשתילו בקליפ, אבל מרוב מסרים הם איבדו את... לא יודע, משהו פה מדכא מידיי.

chyio

New member
קצת רקע על "ג'ודאס"

AKA יהודה איש קריות, למי שלא מכיר את הסיפור. ציטוט מויקיפדיה: יהודה איש קריות הוא אחד משנים עשר השליחים המוזכרים בברית החדשה. לפי הכתבים הנוצריים, איש קריות מואשם בכך שבגד בישו ומסר אותו לידי השלטונות הרומאיים.

sexon4

New member
קליפ מהמם! קצת רקע...

הקליפ הראשון שבו היא יוצאת יפה במובן הפשוט של המילה! ואו! צילומים מדהימים... עכשיו קצת רקע, מריה מגדלנה (שזאת מי שמשחקת גאגא) היא אישה ממגדל (ישוב ליד כינרת) שישו גירש מתוכה 7 שדים שהיו בתוכה. היא הייתה אישה מאד מושכת (ג'ינג'ית :p) שהמשיכה עם ישו במסעו והלכה איתו לכל מקום שהוא הלך, היא הייתה גרופית מספר אחת שלו, ואפילו אחרי הצליבה היא זאת שטיפלה בגופה שלו, היא אחת מהיחידות שנחשפה לתחייתו של ישו לאחר הצליבה, יש אומרים שהיא הייתה גם בת זוגתו של ישו. בשיר גאגא מדברת גם כישו וגם כמריה במשפטים שונים, בבית שהיא מדברת על זה שהוא בגד בה 3 פעמים היא מדברת כישו, יהודה איש קריות היה אחד מאנשי סודו של ישו, הוא זה שאמר לחיילים הרומאים איפה הוא נמצא והביא אותם אליו, המסורת מספרת שהוא נכנס עם החיילים ונישק את ישו, ולפי הסימן הזה החיילים ידעו את מי הם צריכים לתפוס, יש קטע שבו יהודה בא עם ליפסטיק ומנשק את ישו בקליפ ואני מניח שזה בהקשר הזה. לידי גאגא בשיר שלה רומזת לאהבה גם בין ישו לבין יהודה שאוהב אותו למרות שהוא בוגד (שימו לב שהיא רוצה להרוג את יהודה אבל הוא אומר לה לא לעשות את זה ואז היא מורחת לו את הליפסטיק), וגם גאגא בעצמה מאשימה את עצמה בזה שהיא מאוהבת בשד יהודה (בהקשר של השדים שהיו לה לפני ישו, שהיא מאוהבת בהם ורוצה אותם איתה, למרות שישו הוא גואלה JESUS IS MY VERTUE BUT JUDAS IS THE DEMON IM CLING TO.... כל הקליפ היא מנסה להגן על ישו ולהתקרב אליו פיזית (שימו לב שהוא לא שם עליה... היחידי שהוא מנשק שם זה את ג'ודס...) ותמיד שהיא מנסה להתקרב אליו יש את יהודה מאחוריה שנדבק לה לתחת והיא זורקת עליו מבטים (עד שהוא מרוקן לה על התחת פחית סודה :p ) בקיצור.. אהבה את ישו, הזדיינה עם יהודה, סוף פסוק אישה בוגדת, האהבה לשדים ולהסחפות עם רגש ולא לדת נזירית שמנסה להתנקות מכל חטא היא חשיבה נאורה ששייכת לעתיד, אבל היא נמצאת בימי התנ"ך, ולכן לבסוף היא נ-ס-ק-ל-ת! בעסה... ככה אני הבנתי :)

Nens333

New member
לא מת על הסגנון...

לא יודע, לא התאהבתי ממבט ראשון.

UnderTHE Bridge

New member
קשה לי לקבל את זה..

שאני נתקל בטוקבקים כמו "סוף סוף היא נהייתה נורמלית", "ממתי היא יפה?" ודברים בסגנון. זה ממש מתסכל שאנשים ש.. פשוט אוף

Nens333

New member
היא לא נורמלית?

לדעתי היא צריכה להיות הנורמה של כולם! יצירתית, אוהבת אומנות ואומנותיות, פתוחה, ליברלית ועוד עוד! ויפה? מעולם לא חשבתי שהיא נורא יפה... יש לה גוף יפה, אבל לא נראה לי שהיא ממש יפה בפנים... האנשים האלה לא חידשו כלום... מחפשים כל היום מה רגיל ומה נורמלי... שיצאו קצת מהקופסה

BornThisWay

New member
קליפ הזוי אבל עם זאת משעשע ../images/Emo3.gif

בואו נגיד שהוא יותר טוב מהקליפ של בורן דיס ווי... אבל עדיין. מוזר בטירוף. אבל זה כל היופי אני מניחה

sexon4

New member
עוד גירסא של הקליפ הולכת לצאת עוד שעה!

גירסא בת 7 דק'! אמאלה!

למעלה