just מכיוון חדש

• פותח הנושא karma
  • פורסם בתאריך

New member
just מכיוון חדש../images/Emo70.gif

אולי באמת הגיע הזמן לגוון קצת בנוגע לאחת השאלות היותר נפוצות בעניין הקליפ just א-בל הפעם מהזוית ההומוריסטית..
תראו מה מצאתי- משהו שאני אישית נשפכתי מצחוק כשראיתי\קראתי. אם זה תאוריה חדשה לגבי הרעיון מאחורי הקליפ או סתם בדיחה נחמדה, אתם תשפטו! אוקיי, אז הנה הלינק המדובר. שימו לב תחילה לרדיוהד בעמוד הראשי, אבל חוץ מהם יש שם המון המון קטעים מבדרים על אמנים אחרים.
jj72 - Oxygen

New member
טוב, אם "כבר" הזכרת את זה

אז אני אגיב, כי האמת שלא רציתי לכתוב לגבי המניקס מחשש שיקראו לי..אממ..אובססיבי או משהו כזה
אבל, אממ..כן, כדאי באמת לבדוק שם את המניקס (מוכרח להגיד ששם גם צחקתי), הסופר פרי אנימלס, סוויד ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע...
Pj Harvey - Big Exit

n0nick

New member
אש ופליימינג ליפס

שניהם די מטופשים, אבל מעלים גיחוך.

New member
מייג´ור טום,

אני מבין שעכשיו את ב"תקופת המאזי סטאר"...לא נורא, זה בסדר, הם טובים והאלבום הנ"ל אפילו עוד יותר. ודרך אגב, תבדקו באתר המדובר את בלר והפרודוג´י-"ביקורת בונה" אף פעם לא הרגה אף אחד..
The Notwist - Consequence

Esmena

New member
מהי אותה תקופת מאזי סטאר?

מה אורכה לרוב? מה הם התסמינים? מי הוא החולה הממוצע? האם הוא נוטה פתאום לבחורות חולמניות ושמיכות פוך?מתי אני אחלים ממנה? כבר החלמתי?איך נהיה בטוחים שמייג´ור באחת?האם לך הייתה תקופת מאזי סטאר, או שמתמחה בריפויה אתה?או שמא שניהם? - האם לפי הודעתך, אסור לומר דברים רעים בנוגע אליה בסביבת החולים, לטובתם וטובתך האישית? בקיצור, סיקרתני רבות.
פרט נמק והבא דוגמאות. THE VELVET UNDERGROUND- THERE SHE GOES AGAIN

Major Thom

New member
איסמנה, את אוהבת מאזי סטאר, לא? ../images/Emo13.gif

mazzy star - mary of silence (מפתיע? איי ת´ינק נוט
!)

New member
איסמנה ../images/Emo101.gif

לי נראה שאת חולה בלי קשר למאזי סטאר.. עם כל סגנון הכתיבה ה"לפעמים" לא מובן שלך...סתאאם סתם, צוחק. מבדרת כהרגלך
בכל אופן, לגבי "תקופת המאזי סטאר" המדוברת, נראה לי שלא הובנתי נכון. דיברתי למייג´ור בגלל שבואי נגיד שהילדה נוטה להיכנס ללהקה מסויימת (כלומר לפי ה- NP ) ולא לצאת מ"זה" לתקופה מסויימת ולכן הייתה השאלה הזאת ובלי קשר למאזי סטאר. א-ב-ל (וזה רק כדי שתצאי מרוצה מהעניין
) אני מודה שבאמת קיימת סוג של "מחלה" (טובה כמובן ושאת אורכה, תסמיניה ואופן ריפויה לא גיליתי עדיין
) שאני אישית גם נפלתי בקסמיה בפעם הראשונה ששמעתי עליהם (וואו, עכשיו כשאני חושב על זה, זו באמת סיטואציה מוזרה איך שהגעתי להכיר אותם ולקנות את הדיסק הראשון שלהם..). מקווה שפירטתי ונימקתי מספיק :) לגבי הדוגמאות, כמו שהוזכר למעלה, זה כבר סיפור אחר וטיפה מוזר\מצחיק (או שלא) שאולי נספר אותו אם יהיה ביקוש ציבורי
manics - happy ending

Esmena

New member
* עושה קולות של ביקוש ציבורי*

חולה, כבר אמרנו:)? ובכן...תודה רבה,דוקטור:) NP- MAZZY STAR-WASTED ׁ(חולה,כבר אמרנו-הקאמבק!)

New member
ה"ציבור" אמר את דברו

בערך
אז אני אספר בקצרה את סיפורון ההכרות שלי עם הופ סנדובל וחבריה: פעם, בתקופה רחוקה (לפני כמה חודשים..
) שבה שודרה בערוץ VH1 התכנית bands on the run (למי שעדיין לא זוכר, אז זו התכנית שבה התמודדו 4 להקות מתחילות על חוזה הקלטות). באחת התכניות הוטל עליהם לבצע קאבר לשיר שהם רוצים ואחת הלהקות בחרה לבצע קאבר לשיר fade into you וכאשר הם עלו והופיעו עם השיר הזה, יחד עם עוד זמרת אורחת שהם הוסיפו במיוחד לביצוע הזה, אני מוכרח להגיד שבפעם הראשונה ששמעתי את זה לא ממש התלהבתי. בלשון המעטה. אבל למזלנו, יש דבר נפלא שנקרא- ש.ח (שידור חוזר) וכך קרה שראיתי את אותו הפרק בסידרה לפחות עוד פעמיים שבהם כבר נמסתי בביצוע של השיר והייתי חייב לבדוק את הלהקה הזו.. ואם עד עכשיו לא נרדמתם (דבר שלא נראה לי הגיוני
כי אפילו אני כמעט נרדמתי מכל הברברת של עצמי) אז הגיע הזמן להגיד- וסוף טוב הכל טוב...

למעלה