just pondering

galgal0ne

New member
just pondering

Howi mportant is it to you to get along with your partner's family
If you like your partner, would the family make it or break it
I was thinking about it, when i married Tal, I dind't know his family, I was lucky enough, and he has a great family, I was thinking what would have happened if they weren't...​

Downy

New member
נושא כאוב אצלי גלגלונת...

בואי נומר ככה,לא התמזל מזלי. מזלך שהוא לא פולני

billc

New member
תשובה ד, כל התשובות נכונות.

אני נפרדתי מאהבת חיי, רק בגלל שאמא שלה העלתה לי את הסעיף (טוב... היו עוד כמה סיבות)

שאלה מצויינת,

אני נפרדתי מהבחורה בגלל ההורים שלה, היה להם קשה לדעת שאני בא מרקע ותרבות שונה, (הם אמריקאים, אני ישראלי) וזה היה הקשר הכי רציני שהייתי בו אי פעם, ועד כמה שרציתי שהקשר יצליח, ההורים שלה לא השאירו הרבה סיכוי לזה, או כמו שאדם יקר אמר לי אז " אם אתה מתחתן איתה, אתה מתחתן עם ההורים שלה, אתה רוצה להתחתן עם ההורים שלה..? "

billc

New member
זה תלוי בבחורה

אם הבחורה מאוד תלויה בהורים שלה, ושמה אותם לפניך אז המשפט " אם אתה מתחתן איתה, אתה מתחתן עם ההורים שלה" נכון. אם אתם גרים רחוק מהם, ואתה נתקל בהם רק בארועים מיוחדים. אז לא אכפת לי לסבול מידי פעם. אני רק רוצה להוסיף שגם אם ההורים הם סבבה של אנשים, לא היית רוצה שהבחורה תהיה תלותית בהם.

אז ככה,

קודם כל רשמתי תגובה על סמך הניסיון שלי, ולא תשובה כוללת, ברור לי שכל מקרה לגופו (או לגופה במקרה שלי ) למרות שהבחורה נורא אהבה אותי, ההורים שלה היו חלק אינטגרלי מחייה. וגם העובדה שההורים שלה התגוררו רחוק מאיתנו, לא הפריעה להם להיות מעורבים בכל מה שקרה בינינו. אני מסכים עם המסקנה שלך לגבי התלות בהורים, אדם צריך לדעת לחיות את חייו בצורה עצמאית, זה לא גורע כהוא זה מהעובדה שתמיד אפשר לספר\לשתף\להתייעץ עם המשפחה.

אאוץ'!

את מעלה פה נושא כאוב. אני אפילו לא רוצה לשאול למה... ההורים של האקס עשו לי "ברוגז" איזה חצי שנה. את מתארת לך לגור אצלם (במושב, היה לנו את הדירה מאחור) ולא לדבר איתם?! בסופו של דבר הם נכנסו למערכת היחסים שלנו, עד שזה הוביל לגרושין... תראי, אם אין כל כך קשר איתם, הם לא משפיעים עליכם בחיי היום-יום, אז אין בעיה. אצלינו הבעיה היתה שהאקס חי מתחת לחצאית של אמא שלו. עד היום הוא שם.

JohnFaroe

New member
בגלל זה

אחד מהדברים הראשונים שאני מברר כשאני מכיר בחורה חדשה זה מתי היא עזבה את הבית, כל מה שאני צריך זה לקבור את עצמי עם ההורים של בת הזוג. שלא תבינו אותי לא נכון, זה נחמד שלילדים הפוטנציאלים יש סבתא (וסבא) נחמדים, אבל בונים חיים עם בת זוג, לא עם בת הזוג וכל המשפחה שלה מסתובבת לי בין הרגליים. לפי דעתי אנשים שנשארים בבית יותר מידי זמן לא קל לחיות איתם אח"כ, כשאתה גר לבד הרבה זמן נופלת כל הקיצוניות של ההורים (בין למטה ובין למעלה) ומתאזנת עם חיים נורמאליים. אבל מה אני מבין? אני לבד כבר שנתיים פלוס..

saritoosh22

New member
זה תלוי בבן הזוג,

אם הוא מבין שיש בעיה עם ההורים/משפחה שלו ומשמש חיץ בינם לבין זוגתו ובנוסף מגלה הבנה כלפי זוגתו, השד לא כ"כ נורא. אם הוא לא מבין איפה הבעיה כאן והמשפחה שלו גורמת למריבות, אז אבוד לזוג הזה.

למעלה