,just when you escape

רעוּת

New member
,just when you escape

.you have yourself to fear אין לי כוח להיות פה עכשיו. זה דורש יותר מדי, יותר מדי להיות נחמדה ולהיות נורמלית ולהיות עם אנשים (מתי נהייתי כזאת סוציומטית...?) ולהעסיק את עצמי ולמלא את כל השעות האלה בדברים אחרים, וכמה דברים אחרים כבר יש, בסוף הם נגמרים, וצריך להתמודד או לא להתמודד או ללכת לישון, או.....(למה אני אף פעם לא פשוט הולכת לישון?) (כבר מזמן לא שנאתי ימי ראשון כ"כ. ואפילו אין לי סיבה הגיונית בכלל). למה פתאום אני רוצה ללכת אליך, כאילו שזה יכול לתקן הכל? (זה תמיד רק הורס יותר. ואולי רק ככה אפשר, אני צריכה להרוס, כי רק אח"כ יכול להיות בסדר שוב). לא ממש הייתי אצלך לבד איזה 8-9 חודשים, למה דווקא עכשיו, כשאי אפשר? (אולי זה בדיוק בגלל זה). אני אף פעם לא יכולה לעזוב אותך ואני אף פעם לא יכולה להתרחק באמת, ואיזה דפוק זה, שאליך אני מתגעגעת ככה, מפה אפילו יותר, כאילו שהמרחק הזה משנה משהו, ואליהם לא, ושאני לא מרגישה בכלל צורך להתקשר או לחזור. אני רוצה הביתה, אבל לא לשם. לא יודעת לאן. אבל...הביתה. ראיתי איתה בופור לפני כמה ימים, ואני מנסה לנחש מה זה עשה לה, כי אני לא באמת יכולה לשאול, איזה דפוק זה, שתינו איבדנו את אותו דבר, אבל אף פעם לא באמת ניסינו להתמודד ביחד, או לעזור, או אפילו לדבר על זה. אני לא יודעת מה היא מרגישה ומה היא זוכרת ומה כל זה עושה לה (לפעמים אני חושבת שהיא אפילו לא מתגעגעת אליך, ושהמוות שלך לא הרס לה ת'חיים, רק כל המסביב שלו, רק כל מה שקרה פה מאז. וכמה נוראי מצידי לחשוב את זה?). אני זוכרת יותר ממנה, מן הסתם. ואיפשהו אני גם 'זוכרת' את מה שאני לא באמת זוכרת. אני מנסה לדמיין אותך בכל הסיפורים שסיפרו לי עליך, וצדדים שבכלל לא הכרתי בך, ובעיקר את כל הפרטים של הלילה ההוא.....(אין-לי-כוח-לחשוב-על-זה-עכשיו). (אולי לשם שינוי היא הנורמלית פה, ואני הדפוקה. אולי זה לא באמת חייב להיות ככה). בסוף זה תמיד חוזר לזה, ואין לי כוח כבר, נמאס לי, לך מכאן......
(ואין לי כוח להרגיש אשמה אח"כ על זה שבכלל ביקשתי).

noosh

New member
---

אני רוצה הביתה, אבל לא לשם. אפשר למצות את זה בזה, בתחושה התלושה הזאת, כשאת לא מצליחה להרגיש בית בשומקום. לא בשלך ולא בזה שאת נמצאת בו עכשיו רוב ימות השבוע. אז אין לך לאן ללכת ולא לאן לחזור. ואיך תצליחי להרגיש בית, מה גורם לזה, בעצם, לתחושההזאת? איזה חלקים צריכים להתמלא? וגם איזה דפוק זה, שתינו איבדנו את אותו דבר, אבל אף פעם לא באמת ניסינו להתמודד ביחד כאילו, היית מצפה שזה לא יהיה ככה, אבל זה בדיוק ככה. כי יש דברים שפשוט מפחדים להעלות למעלה, כשאת לא יודעת מה עובר על הצד השני. ולפעמים אי אפשר להתמודד יחד, כי זה אובדן פרטי עם כל הקולקטיביות שבו. ולפעמים את מפחדת לראות את הצד שמולך מתפרק אז את פשוט לא מגיעה למצב של לדבר איתו על זה. להתמודד יחד זה לחוות יחד, ולא חוויתן יחד, יש לכן חוויות שונות. ואת יודעת, זה אפשרי, לעשות את זה, לחלוק ולשתף ולאזן אחת את הפערים של השניה. אני לא יודעת איך ואם את בכלל רוצה, זה לא משהו שיהיה קל או נעים, אבל זה אפשרי. אולי זה פשוט לא מתאים כי זה יהיה יותר מדי. וזה נורא מתסכל, שאי אפשר לקרוא את הצד השני כמו ספר ולדעת בדיוק איך הוא מרגיש, ולהתאים אותך אליו. (קצת נסחפתי פה, אבל פלואו ווית' מי, מוקדם בבוקר וזה). את לא הולכת לישון כי לישון אומר המחשבות-לפני-השינה וזה לא משהו שאוהבים להתמודד איתו. יותר קל פשוט להתיש את עצמך עד כדי הירדמות מידיית. והרבהי ותר "קל" לחשוב אותן כשאת יושבת על הכסא מול המחשב או על הספה מול הטלויזיה או לא יודעת איפה, מאשר כשאת אמורה לישון. זה כלכך דפוק, ומעייף, מתיש, סוחט. את יכולה להרוס כדי להיות בסדר אח"כ, כדי להרגיש מתוקנת ברגעים שאת לא-לא-בסדר, אבל "לא-לא-בסדר" זה לא "בסדר". אולי את יכולה להרוס ואז לבנות "בסדר", או לא להרוס בכלל. למה זה הרס, בכלל? ללכת אליו? מה ההרס פה? זה נשמע לי כמו משהו שלפעמים פשוט מרגישים צורך לעשות. מרוקן כזה. טוב רכבת וזה. אבל
.

רעוּת

New member
איך את מצליחה בכלל לחשוב בשעות כאלה ../images/Emo122.gif

אניוויז...זה מרגיש לי כמו סוג של הרס-עצמי ללכת אליו, כי זה לא באמת גורם לי להרגיש יותר טוב, ואז אני סתם מרגישה מפגרת כי אני יודעת שאין בזה באמת טעם, בללכת לשם. אז למה אני בכל זאת רוצה לפעמים...? זה לא באמת מתקן משהו או משנה משהו, זה מיותר. תודה וזה
.

noosh

New member
מיותר? למה זה מיותר?

גם אין שום פואנטה בלצפות בטלויזיה, זה גם מיותר? איזה תיקון את מקבלת מלחזור לחדר שלך בבית במקום לכל חדר אחר? יש דברים שהם פשוט כמו שהם. צריך לקבל אותם ככה. אם זה מרגיש שזה נותן לך משהו, זה לא מיותר. נכון, זה לא "יקדם" אותך וזה לא "יתקן", אבל זה יגרום לך להרגיש משהו, שאולי את צריכה או רוצה להרגיש באותו הרגע. אין בזה שומדבר פסול. תרשי לעצמך, אל תפסלי כל רגש שעובר בך או כל צורך כי הוא לא *יעיל*. יש דברים שפשוט מרגישים נכון. זה מספיק מתקן ויעיל ונחוץ. אולי אפילו יותר מדברים אחרים.

רעוּת

New member
...

כן, רק שלצפות בטלויזיה זה כיף לפעמים
זה לא
כי זהו, שזה לא גורם לי להרגיש יותר טוב, ללכת לשם
זה סתם מזוכיזם, כמו לראות שוב בופור רק יותר גרוע. אז בשביל מה...? (אני סתם מנסה לשכנע את עצמי...)

noosh

New member
אולי זה משחרר קצת

בצורה שכן, זה כואב וזה עושה רע, אבל זה גם גורם לך להשתחרר קצת (במיוחד כשאת לבד שם), לאפשר לעצמך להרגיש ולא לדחוק הכל פנימה ולאטום.

למעלה