Just

Maddy D

New member
Just

למה בעצם האיש שכב שם? למה בסוף כולם גם נשכבו?

Coma White1

New member
בדיוק נזכרתי שרציתי לשאול....

האם מישהו יודע לקרוא שפתיים והבין מה האיש אמר, אם הוא באמת אמר משהו ? מאוד אהבתי את הוידאו הזה.

Coma White1

New member
הגעתי עד לעמוד הראשון,

עברתי ברפרוף על כל ההודעות, ולא מצאתי את המדוברת. אוך. קרציה שכמותי.. אעבור לארכיון.

polyethylene

New member
התשובה לא ברורה ../images/Emo108.gif

אחרי כתבות אין ספור ושאלות בלתי פוסקות לחברי הלהקה - תשובה אין... לכן, החלטתי לרצות את עצמי בתשובה פשוטה וקצרה שאני מקבלת סתם כי היא נשמעת לי הגיונית. (זה גורם לי להפסיק את ההתחבטויות עם עצמי). "הרצל אמר לשכב על הרצפה". תוסיפו עוד רעיונות מהסוג הזה, אפ בא לכם...

Coma White1

New member
חהחה j :

לדעתי, הוא לא באמת אמר משהו.. סתם הניע את השפתיים בלי כוונה.. כי כמה שניסיתי, לא הצלחתי למצוא שם צירוף הגיוני.. לדעתי זה פשוט פתוח למחשבות שלנו - וזה כל היופי והמקוריות בוידאו, בעצם. למרות שדי התאכזבתי, במשך כמעט 4 דקות מנסים לברר למה הוא שוכב שם, ובסוף לא מבינים כלום.

lazy

New member
לא ממש קשור אבל

פרט טריזיה מעניין: הידעתם: יש 3 גירסאות לקליפ: הגירסה הרגילה הגירסה שבה רואים רק את ה"סרט". והגירסה שבה רואים רק את הלהקה מופיעה

polyethylene

New member
כן, יש לי הכל בוידאו... ../images/Emo108.gif

אחלה סרטון

lazy

New member
מן הסתם

את מנהלת הפורום אז בטח יש לך הכל...

polyethylene

New member
אין לי הכל... ../images/Emo108.gif

אבל אל תשכח שיש לי אוסף של 11 שנים, אז יש לי את הרב...

lazy

New member
דרך אגב

האם מישהו ראה את הגירסה הלא מצונזרת של פארנוייד אנדרוייד? אני לא מדבר על הגרסה שבה הקטעים ה"אלימים" מצונזרים (כמו חתיכת הגופות) , אלא גרסה אחרת , שלישית לקליפ. האם גירסה כזו קיימת בכלל? אני שמעתי שמועות שיש גירסה כזאת אבל לא ראיתי אותה אף פעם (או שלא שמתי לב אם ההבדלים הם קטנים).

polyethylene

New member
אין גירסה שלישית בודאות.

הגירסה הרגילה והלא מצונזרת נמצאת בשעות הקטנות של הלילה (אם בכלל), או ב- alternative nation בימי שלישי בין 01:00 ל- 03:00.

lazy

New member
האם את בטוחה?

לא אמרתי שקיימת גרסה שלישית ב-MTV רק אמרתי ששמעתי שמועות על גרסה כזאת אם אף אחד כאן לא מכיר, אני אנסה לברר אצל מומחי הרדיוהד שאני מכיר ייתכן כמובן שאין גירסה שלישית. אבל אם יש , זה יהיה נחמד לראות אותה

man in heaven

New member
כן. אני ראיתי

ממש מזמן נדמה לי שזה היה בMTV מאוחר מאוד בלילה (3 או משהו כזה).

polyethylene

New member
זהו זה, שאין גירסא אחרת.

מה- "כן, אני ראיתי" שלך הבנתי שראית גירסה אחרת. יש גירסא אחת בשני פורמטים - מצונזרת ולא מצונזרת. וזהו

למעלה